Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Spiritismi

Kirjoittanut: Don (Jäsen)
 • #321
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 03.05.2009 17:58

Lainaus: Layil

Ensiksi voin sanoa, ettei koko pelissä ole mitään järkeä. Voin nyt kuitenki sit kertoa yhden luultavasti niistä monesta tavasta miten "pelata" sitä.
1. kokoot jonkun porukan
2. teette vaikka leivinpaperista laudan mihin kirjotatte aakkoset sen lasin kokosiin alueisiin jne.
3. voitte pistää kynttilän päälle antamaan tunnelmaa ja laittaa valot kiinni, mutta ei ole mitenkään välttämätöntä.
4. "kutsutte" hengen paikalle... meiningillä vaikk kysytte et onko joku henki teidän keskuudessa
5. laitatte sormet lasin päälle mikä on ylösalasin keskellä lautaa ja katotte mihin se liikkuu
6. kuiskaatte kysymykset sinne lasiin niin ettei muut kuule niitä. Lasi laudalle ja sormet siihe päälle ja katotte minkä kirjaimen kohalle se sit liikkuu jne.

Onnea vaan ja niin uskoa tohon juttuun sit tarvii... muuten tuskin toimii


Kiitoksia, menemme nyt sitten kavereiden kanssa kokeilemaan. :O
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.05.2009 20:59

Lainaus: Don

Kiitoksia, menemme nyt sitten kavereiden kanssa kokeilemaan. :O

Kerropa miten onnistui ja oliko kokemisen arvoinen?
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 03.05.2009 21:10
Sanonpa vaan että lol.
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.05.2009 21:12

Lainaus: Heetteri

Sanonpa vaan että lol.

On vaan hauska kuulla millasia kokemuksia porukka saa tuosta. Tosin koko juttuhan on hieman... noh.. lol.
Kirjoittanut: Sather (Goottiprinsessa)
 • #325
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 08.05.2009 02:05
Tarottiin ja spiritismiin saa suhtautua läppänä tai sattumina, enkä millään muotoa väitä etteivätkö jungilaiset 'hassut yhteensattumat' voisi olla vain niitä.
Itelle jääny vaan välistä jännä fiilis kun aika hyvin ne skulaa.
Toisin sanoen uskon siihen paskaan.


LOL.
Kirjoittanut: DemonPrincess (Jäsen)
 • #326
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 20.06.2009 01:29
Olen vasta 13, mutta olen jo monia kertoja kokeillut spiritismiä. Ihan kirjaimellisesti n. 7 kertaa. Muutaman kerran olen onnistunut siinä. On mahtava tunne, kun saa yhteyden henkeen. Kerran sain yhteyden kuolleeseen tätiini. Hänen takiaan aloinkin yrittää spiritismiä. Hän oli minulle erittäin tärkeä. Jos joku haluaa tietää yksityiskohtia, meilatkaa.

Onks joku muu onnistunut spiritismis?

Moderaattori muokkasi viestit yhteen. Ei tuplapostauksia, kiitos, vanhoja viestejään voi muokata. Ja luetaan myös ne foorumisäännöt, jookosta joo?
Kirjoittanut: cyanchristine (Jäsen)
 • #327
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 20.06.2009 10:18
Olen kokeillut itse monta kertaa kyseistä lautapeliä. Joka kerta on onnistunut. Onneks ei ole pahemmin mitään käynyt. Kun oltiin pelattu serkkuni kanssa puoli tuntia, ei ollut enää mitään kysyttävää.. Niin sanoin "kerro jotain, mitä tahansa", niin se kirjoitti "Fuck You".
Kannattaa esimerkiksi pyytää kirjoittamaan oman salasanan, niin varmistuu, että toinen ei ole liikuttanut lasia, jos sitä epäilee.. koska kyllähän nyt itseensä luottaa, jos numerot/kirjaimet menevät laudalla nappiin.

Mutta netistä siis löytää ohjeet. Kannattaa aluksi pelata sellaisen kanssa, joka on ennenkin pelannut ja häneltä onnistunut koko homma. Aluksi pitää siis lausua "loitsu" ääneen.

Mutta ei siitä sen enempää. Ei harmia ole tullut. Kunhan muistaa vaan, ettei kysy mitään mikä liittyy kuolemaan.

Lisään vielä.. Tässä on hyvä sivu, mistä kannattaa tsekata ohjeet yms http://www.geocities.com/phoebebee89/spiritismi

Viimeksi kun pelattiin, mukana oli eräs kaverini, joka oli ensikertalainen.. ja sitten vielä tämmöinen "kaveri", joka ei oikein uskonut koko hommaan ja halusi vähän "todistusta".. No.. se ei helposti onnistu, jos joku ei usko siihen.. eikä mene vapaalla mielellä. Kesti 10min, että lasi rupesi liikkumaan.. ja se liikkui todella hitaasti.. mikä oli todella stressaavaa.. Ja kun tämä "kaveri" rupes kyselemään jotain salasanoja tai tietoja, niin eipähän mennyt edes nappiin.. vaan "henki" ns. ******** heittämällä omaa
Mutta lopuks liikkui kyllä aika nopeesti. Juupelis.

(Mode muokkasi tuplapostauksen yhteen. Ei tuplapostauksia, kiitos)
Kirjoittanut: margareta (Jäsen)
 • #328
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 20.06.2009 17:57
Olin kerran 3 kaverin kaa yksin himas. Me nukuttiin ullakolla, mikä oli ihan pölyn peitossa. Päätettiin sitte tutkia paikkoja ja löydettiin spiritismilauta. Ei me siitä tiedetty paljoo, ainakaa säännöistä paljo mitään, mut kyl me tiedettii mitä siihen tarvii yms. Nii päätettii sit vähä pelata.
Kysyin eka ihan sellasii perus-kysymyksii. Esim. "Ketä tykkää musta?" yms. Sit vähä naureskeltii ku ei se oikee toiminu. Sit lopuks Ida (nimet muutettu) heitti läpällä, et kuoleeks joku meistä tänään?. Nii sit se lasi liikku!!!! IHAN OIKEESTI! ;o ja siihen kirjottu et kyllä! Ja Ida kuoli siihen ku sillä on diabetes nii se pisti liikaa insuliiniä. Siitä tapahtumasta on noin puoli vuotta. Ja me vielki muistellaa kuinka ihana Ida oli ja me ollaa nähty viikoittain kuoleman pelottavii näkyja ja meinattuu kuolla erilaisii onnetomuuksiin. oon ollu 10 kertaa sairaalas sen jälkee ja kerran mielisairaalas.

ÄLKÄÄ IKINÄ KOITTAKO SITÄ!!!!!!!!!!!!!
ps. älkää kysykö kuolemast ja lopettakaa se oikee, rikokaa lasi (;
Kirjoittanut: kimble (Jäsen)
 • #329
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 12.07.2009 05:26
"Oliskohan se liian paha"? Mitä helv... Eihän sillä ole mitään tekemistä spiritismin, vaan hallusinaatioiden kanssa. Vähän kuin sanoisi että "oliskohan maailma punainen jos laittaisi punaiset aurinkolasit päähän?"


hmm, en ole ihan varma tiedätkö mitä hallut ovat, ja voi olla et käsitin viestin väärin, mutta tokihan lsd voi ja antaakin todella "pahatkin" hallut aiheeseen liittyen. mutta en sano enempää koska ilta/yö mennyt hyvin läpi aamuun postauksia lukiessa
Kirjoittanut: Sire (Aktiivi)
 • #330
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 12.07.2009 20:21
[OT]Onkohan mikään muu yksittäinen ketju kerännyt yhtä montaa yhden ainoan viestin kirjoittanutta käyttäjää foorumille kuin tämä? [/OT]
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit