Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kaunein asia tässä rumassa maailmassa...?

Kirjoittanut: Positiivinenpakana (Jäsen)
 • #161
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 05.10.2009 14:28
Minusta tämä maailma on melko kaunis paikka. Tämä pohjoisen lunto saa joskus huokailemaan kauneudellaan, viimeksi tuossa perjantaiyönä, kun lähdin kahden aikaan yöllä käyttämään koiraa viimeisen kerran ulkona, pysähdyin ihailemaan sitä hetkeä. Lähdin koiran kanssa viereiseen pieneen puistikkoon, oli pimeää, kohdalla ollut lyhtypylväs oli sammunut, ilmassa oli syksyn tuntua, pari astetta pakkasta ja taivaalla tähdet ja täysikuu. Juoksin, pompin ja kikatin koiran kanssa puistossa ja kohmeiset lehdet rapisivat jaloissamme, se oli kaunis hetki jonka sain jakaa rakkaan karvakasani kanssa.

Aina kun palaan kotiseudulleni niin ihastelen kauneutta, koskematonta karua luontoa, tuntureja (etenkin niitä joita ei vielä ole kahlehdittu laskettelurinteiksi), kirkkaita ja kylmiä hetteitä, joista voi juoda makeaa vettä, seitapahtaa jossa ruukaan käydä sekä pakasaivoa, "Lapin helvettiä", isäni vanhaa kotipaikkaa järvineen keskellä ei mitään, ulkosaunaa. Talvista koskematonta lumipeitettä, kuulaita pimeitä pakkasöitä joita tähdet ja revontulet valaisevat, lumisadetta. Nyt tuli ikävä
Kirjoittanut: Sharida (Jäsen)
 • #162
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 05.10.2009 17:22
Olen sen verran positiivinen ihminen, että näen maailmassa enemmän kauneutta kuin rumuutta. Jokaisesta hetkestä voi löytää jotain hyvää, kun oikein lähtee kaivelemaan. Kyllä se kaikkien vihaama loskasääkin kääntyy oikeastaan erittäin nätiksi näyksi, kun rupeaa katsomaan räystäiltä roikkuavia jättimäisiä jääpuikkoja, jotka tiputtelevat vesipisaroita rauhalliseen tahtiin lumihankeen tai ihmettelemään miten joukko lintuja on asettunut oikein hienoon muodostelmaan puiden oksille. Puhuttamattakaan syksystä, joka kellastuttaa lehdet ja ei jätetä mainitsematta myöskään infernaalisia lumimyrskyjä, joita on mukava pällistellä neljän seinän sisältä. Minusta luonnosta pystyy löytämään jatkuvasti jotain kaunista ja taivastelemisen arvoista, jos vain pitää silmänsä auki *katselee ikkunasta mustaa taivasta, joka luo hauskan kontrastin keltaisten puiden kanssa*

Jos sitten lähdetään miettimään mitä muuta löytyy niin voisin keksiä asioita loputtomiin. Se kun saa toisen ihmisen nauramaan kippurassa, kun joku suutelee tai halaa, se kuinka kaatosateen yllättäessä ystäväsi taikoo laukustaan pienen sateenvarjon, jonka alle kutsuu änkeytymään... Johtopäätöksenä voisin siis sanoa, että ystävyys ja rakkaus ovat eräitä maailman kauneimpia asioita eikä kukaan voisi väittää ettei hymy kareilisi huulilla kun saa näitä asioita todistaa. Onnellisuus on loppujen lopuksi niin pienistä asioista kiinni.
Kirjoittanut: Kryonik (Jäsen)
 • #163
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Kryonik
 • Lähetetty: 06.10.2009 19:46
Luonto, kissanpennut, koiranpennut ja pienet puput, auringonlasku, vilpitön nauru, rakkaus, maailman ja taivaan katsominen lentokoneen ikkunasta, pilvetön talviyö... Itse kuulun myös maailman kauneuden näkevään koulukuntaan. Haaveilen pääseväni käymään avaruuden rajalla katsomassa palloamme kaukaa niin, että pienet ihmiset, tehtaat, aikataulut, moottoritiet, kiire ja kaupungit sulautuvat maailman väreihin, näkymättömiin, merkityksettöminä.

Te jotka ette ole vielä nähneet elokuvaa nimeltä Baraka, katsokaa se.
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.10.2009 21:30
Auringonlasku, ensilumi, kevään kukat. Aika kliseitä, mutta ei se estä niitä olemasta tosia. Myös syksyllä tuulessa leijuvat lehdet ja yö ovat kauniita. Ja tosiaan, satoja vuosia vanhat, todella suuret puut. Myös kasteiset kukat ja kasvit ovat viehättäviä.

Lainaus: Sharida

luonnosta pystyy löytämään jatkuvasti jotain kaunista


Olen aivan samaa mieltä. Kurjimmastakin hetkestä voi löytää jotain kaunista.
Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
 • #165
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 06.10.2009 22:43
Myrskyt, lumikinokset, sade, ukkonen, luonnonvoimat yleensäkkin ovat hyvin kauniita, luonto siis on se joka itselleni näyttää että maailmassa on vielä jotain kaunista ja kunnioitettavaa. Ihmisissä en ole vielä sellaista kauneutta havainnut, ehkä joskus sitten.
Kirjoittanut: Scarlet Widow (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.10.2009 13:30
Ranskalainen filosofi Emmanuel Lévinas on sanonut, että moraalin löytää toisen kasvoista. Kun katsoo toista silmiin, ja miettii, mitä nuo silmät minulle sanovat.. Lévinas'n mukaan nuo silmät kertovat ihmisen vastuusta toisesta ihmisestä - että pitäisi ottaa toisesta suurempi vastuu kuin kykenee.

Minusta tuo on kaunista. Ystävyys- ja läheisyyssuhteet, kaikin tavoin ilmenevä rakkaus. Minusta on kaunista, kun joku ihminen välittää jostain toisesta. Olen itse pirunmoinen altruisti, ja monesti joutunut sen takia kahlaamaan paskassa, mutta en voi itselleni mitään. Tietenkin ihmiset tekevät myös toisilleen pahaa, mutta ei se poista sitä, että ihmiset myös tekevät toisilleen hyvää.

Se minulla nyt tuli ensimmäiseksi mieleen, kun ruman maailman kauneudesta puhutaan. Tietenkin luonto on kaunis. Meri on kaunis. Ja kaamos. Lapin kaamos on jotain kauneinta, mitä olen ikinä kokenut.
Kirjoittanut: God Of Wind (Jäsen)
 • #167
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 07.10.2009 23:18
Miun Mielestä tässä maailmassa kauneimpia ovat;
Käärmeet, Naiset, Ukkosmyrskyt ja tornadot, Lappi ja Meri.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #168
 • Arvo: Mahtigootti++
 • • Muokkasi: neo_shaman
 • Lähetetty: 15.10.2009 22:43
Minäkin pidän luonnosta paljolti. Kuuta enemmän arvostan tähtiä, joita katselen kun käyn pimeässä kävelyillä. Merestä pidän myös paljon, jo sen tuoksusta. Itämeri ei tosin ole paras esimerkki...
Syksyn värit ovat myös ihania, etenkin vaahteroissa. Onhan sitä muutakin vielä.
Jotkut ihmisolennot ovat myös niin kauniita, että heidät voisi ottaa veistoksiksi kotiin tai takapihalle. Voisin sanoa naiset, mutta ovat useat miehetkin kauniita.
Usein tulee myös luettua ja kuultua niin hienoja ajatuksia ja juttuja, että niiden upeudesta mykistyy useaksi toviksi.
Kirjoittanut: Sardo (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.10.2009 09:24
Minusta luonnonvoimien "performansseissa" on jotain kaunista ja vaikuttavaa. Esimerkiksi katselen hyvin mielellään salamointia. Kun on myrsky niin menen meren rannalle katsomaan miten meri myllertää ja tuuli vie melkein kaiken mennessään. Luonnonvoimissa on jotain kaunista ja vaikuttavaa voimaa mikä saa mielikuvituksen liikkeelle.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit