Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Autot !

Kirjoittanut: winterheart (Jäsen)
  • #191
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 29.08.2011 15:57
Mulle auto on vain jokapäiväinen menopeli. Ilman sitä en kovin hyvin pärjäisi - bussilla kun ei hirveän hyvin tällainen pieni ja heiveröinen saa roudattua esim. isoja ja painavia ostoksia, joten oma menopeli siihen kätevä. Bussilla toki kuljen puolipakon edessä ja tämä taitaa koittaa tässä syksyn aikana aika pian kun isäni ottaa autonsa takaisin omaan käyttöön. Ajan siis isin autolla, iiks!

Auton merkillä ja ulkomuodolla ei niinkään väliä, kunhan auto EI ole Bemari, Mersu, Audi eikä varsinkaan Renault Twingo tai Ford Ka. Suuret pahoitteluni niille, jotka ajavat viimeiseksi mainituilla, ne ovat niin helkutin rumia, vaikka käteviä kylläkin kokonsa puolesta.

Pidän farmariautoista, sillä niihin mahtuu yksinkertaisesti enemmän takakonttiin jos pitää jotain isompaa ruodailla eikä sitä pakua ole lähimaillakaan.

Tällä hetkellä ajan valkoisella, hieman ruosteisella Chrysler Neonilla. Kiva auto muuten, mutta jarrupalat laahaavat mikä sitten aiheuttaa varsin ihanaa kitinää renkaissa ja ihmisten mulkoilu ohiajaessa on taattua tavaraa. Henk.koht. ajaisin kyllä mieluummin kunnon amerikanraudalla kuin tällä eurojenkillä.
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
  • Lähetetty: 29.08.2011 16:07
Jaaha, viimeks kun kirjoitin tähän, niin ajelin vielä poikaystävän autolla. Nyt on ollut jo kaks omaa =D Ensin oli Peugeot 406, mutta se oli tylsä pappa-auto, joten vaihdoin sen peugeot 405 Mi16:sta =P Nyt tekisi kyllä mieli taas ostaa uus auto. Semmonen nätti 406 coupee =)

Eli joo, en pärjää ilman autoa. Tosin auton omistamisen jälkeen olen laiskistunut enkä ikinä enää kävele mihinkään. Juuri tänään totesin, että en muista, koska olisin viimeksi kävellyt parin kilometrin matkan.

Ps. Mi16:sen saa tulla ostaa poies =)
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit