Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi lukemasi kirja ?

Kirjoittanut: Jinka (Jäsen)
 • #381
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 23.06.2009 22:49
Anne Ricen Veren vangit.
Hyvä kirja , mutta leffa ei näyttelijä valintojen takia ( pitti ja cruise) oikeen innosta.
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #382
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 30.06.2009 12:15
Elizabeth Wurtzelin Prozac Nation. Nopeasti lueattava, teksti selkeää ja yksinkertaista. Ehkä hieman pitkäveteinen katselmus masennukseen, sen hoitoon ja lääkitykseen USA:ssa 80-90 lukujen vaihteessa. Luin tämän kirjan kyllä ihan antaumuksella, mutta jäi vähän sellainen lässähtänyt fiilis jälkeenpäin.
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 30.06.2009 15:29
J.R. Ward: Pimeyden rakastaja

Mietin tässä, että kirja on vähän niinkuin aikuisten versio Houkutuksesta.
Pidin tästä todella paljon!
Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.06.2009 21:33
Robert Harris - Kolmannen valtakunnan salaisuus
Mielenkiintoinen kirja, kertoo siitä että Saksa olisi voittanut toisen maailman sodan. Mielstäni hyvin kirjoitettu ja muutenkin hyvä kirja, juonikin kulkee ilman takkuilua. Alku tosin puuduttavan tylsä, kuten useimmissa kirjoissa, mutta kun juttu pääsee vauhtiin niin ei kirjaa meinaa raaskia laskea käsistään.. Isäni suositteli lukemaan ja niin voin suositella minäkin
Kirjoittanut: cyanchristine (Jäsen)
 • #385
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 30.06.2009 22:37
Jenna Jamesonin elämänkerta. How to makelove like a pornstar. Todella mielenkiintoinen ja aiiivan mahtava kirja. Kannattaa ihmeessä lukea
Helsingin akateemisesta löytyy ainakin.
Kirjoittanut: Amelia De Vlarie (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.06.2009 22:46

Lainaus: Jinka

leffa ei näyttelijä valintojen takia

Sori offia, mutta kyllä tuon leffan kannattaa katsoa! Vaikka näyttelijät vaikuttavat liian kuuluisilta ja hollywoodmaisilta, niin he vetävät roolit aivan mahtavasti. Leffassa esille tuodut roolihahmot ovat myös todella lojaaleja kirjan hahmoille.

J.R.R. Tolkien-Taru Sormusten Herrasta I
Tiedätte kaikki varmasti kyseisen kirjan. Luetessani kirjaa en voinut olla vertailematta sitä elokuvaan ja huomasin sittenkin, että elokuva on ehkä parempi. Se hienosti tiivistää tapahtumat ja jättää juuri oikeat asiat pois. Kivaa oli kuitenkin löytää eroavaisuudet kirjan ja elokuvan välillä.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 02.07.2009 15:10
Twilight-sarjan kolmas osa Epäilys tuli justhan luettua. Ja kyllä sitä tekstiä tuli ahmittuakin, pidin kovasti kirjasta ja juonesta. Neljännen kirjan suomennosta odotellen o.o
Kirjoittanut: Toxo (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.07.2009 22:17
Hurahdin muinaiskulttuureihin näin kesän kunniaksi ja päätin lukea uudelleen Waltarin Sinuhe Egyptiläisen. Vaikka se onki järkyttävä tiiliskivi niin painolta kuin leveydeltä, niin sitä jaksaa lukea aina uuestaan ja uuestaan.
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.07.2009 13:10
Thomas Harris - Hannibal Lecter

Kirja on jatkoa Uhrilampaille ja lienee monelle melko tuttu. Kannibaali -lempinimen saanut tri. Lecter karkasi vankimielisairaalasta n. 7 vuotta sitten ja häntä jahdataan edelleen. Jahtiin ovat lähteneet muutkin kuin FBI..

Uhrilampaat oli minulle hienoinen pettymys, vaikka hyvä kirja olikin. Tämä oli edeltäjäänsä parempi. Kirja oli juuri sellainen psykologinen trilleri, josita pidän kovasti. Se piti otteessaan loppuun asti, joka tosin oli hitusen liian ruusuinen minun makuuni. Kokonaisuudessaan kuitenkin kelpo lukemista.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.07.2009 15:41
R.A Salvatoren Patriarkan tie. Artemis Entrerin ja musta haltia Jarlaxlen edesottamuksista kertova kirja. R.A. Salvatoren kirjoissa ainoa huono puoli on se että niihin koukuttuu niin ettei lukemista haluaisi jättää kesken ja niin ollen lukeminen loppuu aivan liian nopeasti. Tätä herkkua tahtoo lisää! Hyvin kerrottu, mukaansa tempaava kirja tämäkin Salvatorelle tyypilliseen tapaan.
Ensimmäisenä kirjaostoslistalla muutenkin kys. kirjalijan Musta haltia-sarjan kirjat.

Aloitin tässä aikani kuluksi lukemaan myöskin erästä vampyyrikirjaa, J.R. Ward Pimeyden rakastaja. Vaikken ole kirjaa vielä lukenut loppuun niin täytyy nyt sanoa etten pahemmin ole näihin romantiikkahömppäkirjoihin intoutunut mutta alku on ainakin tästä kirjasta ollut yllättävän mukaansa tempaava ja hyväkin.
Mutta särähti pahemman kerran silmään/korvaan kun kirjan vampyyrit ja gootit notkuvat klubilla missä pauhaa raskas rap-musiikki? Olkoonkin fiktiivinen kirja mutta silti tämä mainittu seikka sai hieman hämilleen, mutta ehkäpä jenkkilässä sitten gootit notkuilee rapklubeilla...?
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit