Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lapsia?

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.11.2014 21:04
Kiitosta, oli kyl hetken aikaa todella jännä kun päälaki puskee esiin ei ole muuta käsissä ku pari veristä pyyhettä. Eihän siinä paljon ollut muillakaan tehtävissä ku ottaa koppi, sitoa napanuora ja isoimmat jämät pyyhkästä pois, mutta huomattavasti varmempi ote tollasiinkin tehtäviin.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #322
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 28.11.2014 23:50
Täytyy sanoa, että en edelleenkään ymmärrä mitään viehätystä lapsissa.. Kauhean rajoitteista elämää...
Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
 • #323
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 08.12.2014 13:32
Onnet mlrdille täältäkin. Minultako kysyit jotta oliko vahinko?

Ei ollu. Jos nyt ei järin pitkällisen suunnittelun tuloskaan. Onhan koko elo muuttunut ihan täysin, rällääminen ei tuu kysymykseenkään. Päästiin ukon kanssa kahdestaan syömään ja ottamaan lasit viiniä, se oli luxusta. Ei kyllä järin ikävä oo remuamista, oon tehny sitä ihan tarpeikseni. Ei menny nuoruus pilalle. En ois kyllä uskonut että joskus kakka kiinnostaa enemmän ku kalja.

Toinen saa tulla vielä, jos nyt ei heti niin muutaman vuoden päästä. Sitten uskoisin, että saa vetää putket poikki. Raskaana olo on niin hanurista. Vaikka oli kyllä perin helppo raskaus. Mua lähinnä ärsytti kun ihmiset kommentoi ja kopeloi.

Vai että syöksysynnytys. Eri meininkiä ku meikän 28 tunnin setit.
Kirjoittanut: kiki (Jäsen)
 • #324
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.12.2014 10:10
Itsellä synnytys kesti 11 tuntia, synnytyksen jälkeen kätilö totes etten taida seuraavaa haluta, viittasi varmaankin tunnin ponnistukseen. Ei jäänyt synnytyksestä sellasta oloa että olisi ollut hirveä, kamalaa oli välilihan leikkaus, tai oikeastaan siitä toipuminen, sitä en kovin monesti kestäis.

Ajattelin joskus aikoinani etten ikinä lapsia hommaa ja edelliset suhteet vain vahvisti asiaa, naimisiinkaan en halunnut. Ilmeisesti osui oikea mies kohdalle kun nyt on molemmat.

Meistä kumpikaan ei ole ollut kovin alkoholin perään eikä tässä mitään ole menetetty, paitsi kahdella kädellä tehtävät jutut kun vauva on kovasti sylin perään tai tulee kiukku... Lapsista en edelleenkään mitenkään älyttömästi välitä eikä tule vieläkään mitään "oii! söpöö!" reaktiota vauvoista muttta on se oman vauvan hymy niin ihana.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.12.2014 21:54
kyl se meni dagonistin suuntaan se... No mutta ehjänä melkein siitä selviää suurin osa, on sitä 7mrd+ ihmisiä jo pallolla ja jos niistä yks kymmenestä on syntyny sairaassa niin ihme se on.
Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
 • #326
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 04.01.2015 20:21
Kyllä jotenkin ihan komppaan kikiä. Kuulostaa tosi tutulta, en ikinä ajatellut tuusaavani lapsosia, mutta niin vaan siinä kävi. Ja oman vauvan hymy on ihana, ei ne muiden muksut niin suloja ole.

Jännä, että kätilö on tuolla tavalla sanonut. Eihän 11 tuntia ole edes järin pitkä, eikä tunnin ponnistuskaan - vaikka varmaan rankka onkin - mikään ihan epätavallinen juttu. Mulla kesti puoltoista tuntia ponnistella, en kyllä ihan heti halua mennä sinne uusiksi touhuamaan, mutta eipä mitään traumaa jäänyt.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.01.2015 04:24
ai ajattelit nukkua vai?

http://imgur.com/gallery/KjSeldX
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.06.2016 21:40
No, siinähän sai miun lyhyt pinna palkkansa, penska puljas vessassa, mikä on erinäisenkin kerran jo kielletty.
Nostin penskan olohuoneeseen, sanoin muutaman erittäin painavan sanan ja painoksi jysäytin vessan oven kiinni silllä mitä lapasesta lähtee.

Sormet toimii, ranne toimii mutta joku murtuma taitaa olla kun ottaa ranne kovin sinimustaa väriä.
Kirjoittanut: Aurora (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.11.2016 19:37
En halua lapsia. Ja olen miettinyt asiaa vuosia, kaikilta mahdollisilta eri kanteilta. Pysyn vannoutuneena.
Olemme avopuolison kanssa keskustelleet asiasta vuosien aikana ja hänkin on samaa mieltä asiasta.
Itse tulen lasten kanssa kyllä toimeen jollain tavalla, mutta en ole mikään äiti ihminen.
En koe lapsia niin ihaniksi että omia haluaisin, ikinä.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.01.2017 21:30
http://i.imgur.com/EApSy5c.jpg

veikkaanpa että toi on kuvana lähimpänä sitä mitä käy kun teet sämpylän. Toki noi on vaan koiria. Meillä koira on luovuttanut kerjäämisen kun sillä ei oo toivoakaan.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit