Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottilehti Crimson Magazine

Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
  • Lähetetty: 10.08.2010 10:17
Mulla on tällä hetkellä ainakin osa lehdistä ja voin niitä myydä (tosin muuton takia en ole nyt varma missä nurkassa ne on, mutta löytyy kyllä) Yksityisviestillä voidaan sopia siitä ostamisesta sitten. Sanotaanko että 6€ saa lehden.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
  • Lähetetty: 17.02.2013 23:41
Mikähän mahtaa olla tulevan uuden lehden tilanne josta infottiin ainakin fbssa viime vuoden puolella? Ei ole tainnut vielä ilmestyä?
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 18.02.2013 11:34
Luulen, ettei ole ilmestynyt. Lehden tekijä taitaa olla kiireinen muissa hommissa. Hän on Facebookissa Goottikirppiksen yksi ylläpitäjistä.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
  • Lähetetty: 18.02.2013 22:00
Joo, varmasti on kiireinen mutta kyselinpä kuitenkin kun jo heinäkuun puolella tuo tieto oli kirjoitettu että lehti olisi ilmestymässä. Ettei vain missaa kyseistä lehteä. Mutta odotellessa sitten edelleen.
Goottikirppis on btw tuttu ja sieltä tehnytkin muutamat onnistuneet kaupat, varsin kelpo ja toimiva ryhmä/sivu tehdä löytöjä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit