Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

koppoti koppoti goth!

Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 23.07.2008 12:51

Lainaus: Rowena

Kyllä pitää vielä mennä uudestaan, jos ei nyt ihan vakituisille tunneilee niin edes tuollaisille kertaluontoisille... On se sen verran mukavaa puuhaa.

Kannattaa ihmeessä mennä uudestaan, kohta sä varmaan löydät itses tallilta joka päivä

Lainaus: kismet

Minä en ole koskaan valjastanut, ja ajanut ehkä vain pienen tovin ikuisuus sitten

Voi kun pääsisi niin voisin tulla auttelemaan sinua valjastusten ynnä muiden kanssa, se on loppujenlopuksi tavattoman helppoa kunhan käsittää että missä järjestyksessä ne remmit pyöritetään. Ajamisesta ei kannata hirveästi ressata, se on aika helppoa.
Kirjoittanut: Innocence (Jäsen)
 • #92
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 23.07.2008 21:38
harmittaa niin vietävästi ku en oo yli vuoteen keriinny ratsastaa :// hieronu hevosia vain
Kirjoittanut: kismet (Nimetön)
 • #93
 • • Muokkasi: kismet
 • Lähetetty: 30.07.2008 15:08
Ponin häntä tuntuu siltä että tarvitsisi pesua. Miten siis pestä pelkkä häntä kätevästi ja näppärästi? Vesipisteelle ei pääse ponin kanssa. Talosta saa kyllä lämmintä vettä sankoon. Ehkä tyhmä kymysys mutten oo koskaan pessyt pelkkää häntää, ainoastaan ollut auttamassa kun on porukalla pesty heppaa ja ponia joka ei liiemmin hommasta tykännyt. Yksi aina piteli kiinne. Tämän nykyisen hoitoponin saa laittaa kiinni parruun. Siinä aina häntä harjailen. Eli tungetaanko se häntä vaan sankoon ja huljutellaan siellä? Sitten huuhdotaan samalla tavalla.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.07.2008 15:23
Häntä kannattaa ehkä kastella sangossa, mutta ellet ole voimamieskisan voittaja niin et kyllä jaksa kannatella ämpäriä täynnä vettä ja häntää plus pestä sitä vielä samalla. Itse pesen hännän niin, että kastelen sen huolella (sitä hännän juurta muuten sitten riittää...), laitan shampoota, hieron sormilla vähän samaan tapaan kuin pesisin omia hiuksiani (sitä hännäntyveä todellakin muuten riittää , ja kaikki schaisse on nimenomaan siellä, näkymättömissä...), lopuksi huuhtelen huolella.

Hännän pesu ei siis ole vain sitä että latvakarvoja hieman huljautellaan vedellä, vaan sitä että hännän juuri todellakin pestään puhtaaksi kaikesta liasta ja hilseestä mitä sinne luonnollisestikin kertyy!! Näkyvä osa hännästä peseytyy vähän niinkuin siinä ohessa. Poikkeuksen tekevät löysämahaiset kimot, joiden häntää voi valkaista vähän useammin ja vähemmällä huolella.
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.07.2008 16:21
Pienempänä tykkäsin harrastaa ratsastusta vaikka joka päivä, jotenkinpystyin vaan pitämään hauskaa talleilla! Kuuluin paikallisen 4H:n kerhoonkin jonkin aikaa. Kuitenkin tämä ratsastus loppui kahdesta syystä: onnettomuudesta ja muutosta.

Onnettomuudesta jäi niin pahat traumat, että seuraavan kerran kun nousin hevosen selkään, itkin. Onnettomuudessa keväällä hevonen säikähti pimeän takia viereisellä laitumella olevaa hevosta, nousi takajaloilleen ja lähti juoksemaan eteen päin. Itse menetin tasapainoni ja tipuin hevosen selästä. Saappaani jäi jalustimen kiinni, jonka takia kirjaimellisesti raahauduin monta metriä hevosen perässä. Hevosen pysähdyttyä minut irrotettiin jalustimesta, hieman pahimpia naarmuja siivottiin (otsa, polvet ja kädet auki) ja nostettiin takaisin selkään... Olin siellä jonkin aikaa, kunnes halusin äkkiä alas.

Muuttoni jälkeen kävin kaverini kanssa läheisellä tallilla muutaman kerran ratsastamassa ja hoitamassa.. Hevoseni lempinimi oli Poju. Todella kaunis yksilö olikin. Muutaman kerran ratsastin, mutta laukkaan noustessani halusin lopettaa... En vaan pystynyt. Tuo raahautuminen oli jäänyt syvälle mieleeni.

Lopetin ratsastamisen yläasteen alussa...
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 31.07.2008 13:22

Lainaus: Jasmine

Onnettomuudessa keväällä hevonen säikähti pimeän takia viereisellä laitumella olevaa hevosta, nousi takajaloilleen ja lähti juoksemaan eteen päin. Itse menetin tasapainoni ja tipuin hevosen selästä. Saappaani jäi jalustimen kiinni, jonka takia kirjaimellisesti raahauduin monta metriä hevosen perässä.


Herranjumala O.O Voin vain kuvitella millaista se on ollut. Itekkin on tullut hermoheikoilla kopuilla ratsastettua ja pudottua mutta ei ikinä tollasta. Hyvä ettei sulle sattunut pahemmin, tollasessa tilanteessa olisi voinut sattua pahemminkin. Hienoa että kuitenkin uskaltauduit tallille ja hevosen selkään tuon onnettomuuden jälkeenkin. Ei kannata antaa onnettomuuden kaivella liikaa, muuten et varmaan enää ikinä nouse hevosen selkään koska pelkäät, ja hevonenkin huomaa sen, että pelkäät. Kannustaisin sua kyllä jatkamaan hevosten parissa, vaikka edes että kävisit tallilla jos sinulla on siihen mahdollisuus, ei kannata hylätä hienoa harrastusta yhden onnettomuuden, vaikkakin todella pelottavan sellaisen, takia.
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 31.07.2008 13:34
Jeap, pitänee tutkiskella jos olis jotain talleja tääl Turussa päin Oma anoppinikin on hevosihmisiä niin vois mennä rauhallisille kävelyille hevosen selkään
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 31.07.2008 13:57

Lainaus: Jasmine

rauhallisille kävelyille hevosen selkään

Kannattaa ehottomasti mennä, ei kävelyvauhissa tartte ressata että lähteekö tää kopu alta.
Mulle kun käy liian usein niin että vaikka ois kävelyttämässä selästä niin silti tahtoo hevonen lähteä alta, pikkutamma hieman hermoheikko ravuri.
Kirjoittanut: Marras (Jäsen)
 • #99
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 31.07.2008 17:07
Heppatyttö täälläkin, vai liekkö entinen heppailija. Reilun 7v olen kuitenkin ratsastanut. Tuossa keväällä multa lähti uudelle omistajalle tamma, jota pidin noin vuoden ylläpidossa. Sydäntä särkee vielä eikä tee mieli vieraita kopuja hyysäämään Pitikin mennä kiintymään siihen niin! Mutta no, se riski eläinten kanssa aina on, ne on niin aitoja ja hellyyttäviä.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 31.07.2008 20:59
Hih, eilen oltiin Kalajoella kauden päätösraveissa, meidän kopu otti ja voitti viimeisen lähdön, ja tyylillä teki senkin, kuski ajoi koko mailin kuolemasta ja maalisuoralla karautteli kepoisesti ohi, ja lopetus oli 14,5. Keskipohjanmaan kärkiajan taisi tuo ruuna kipitellä. Omistajat sekä valmentaja mukaanluettuna olivat kotimatkalla ihan seitsemännessä taivaassa. Ja yhteistuumin päättivät että kun nää taustajoukot, tai paremminkin yksikössä, taustajoukko, (joka siis kattaa yhden henkilön eli allekirjoittaneen) on niin tärkeä hevosen hyvinvoinnin ja kaiken kannalta ynnä muuta plaaplaaplaa, niin lahjoittivat sitten ruunan voittaman pokaalin miulle. Imartelevaa.

Taisi olla jonkinlaista hyvitystä siitä kun toinen ruunan omistajista tuhosi pyöräni ajamalla traktorilla sen ylitse.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit