Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

koppoti koppoti goth!

Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.04.2009 13:48
Oi kun on niiiin hyvä fiilis pitkästä aikaa, poni voi hyvin ja ollaan palattu työntekoon pikku hiljaa. Poni toimii niin hienosti!
Toukokuussa startataan ensimmäisissä estekisoissa, luokissa huimat puomit ja ehkä 40 cm, vau! Siitä sitten pikku hiljaa isompiin kun poni kehittyy. Myös koulupuolella startataan heti kun sopivat kisat tulee.

Mitäs kesäsuunnitelmia muilla gootti.netin heppaihmisillä on?

Ainoa harmaa varjo mikä nyt varjostaa on shettis joka on siis edelleen miun nimissä mutta ollut ylläpidossa about 6 vuotta jo eikä näin ollen edes tunnu enää omalta. Poni kun on oppinut karkailemaan tarhasta ja painelee tietty vieressä kulkevalla tiellä... Pakko olisi siis joko hakea poni pois ylläpitopaikasta tai tehdä tarhalle jotain. Ylläpitopaikka on ollut mitä mainioin kaikin puolin, siksi se harmittaakin niin paljon että tämän asian takia ylläpitosopimus purkautuisi. Mutten halua että joku päivä poni aiheuttaa vielä onnettomuuden.
Onpahan näitten kaikkien hermoja raastavien stressitilanteiden takia ymmärtäny ettei tähän talouteen tule enää kuin yksi oma poni kerrallaan, eri asia jos saisi sen oman tallin vielä joskus... Mutta silloinkin vaan welshejä tai welshsukuisia ratsuponeja. Ne on se "oma rotu".
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #222
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 25.04.2009 16:16
Täällä jatketaan kesälläkin sitä samaa kerta viikkoon -ratsastusta, mitä nyt saatan ehkä issikkavaelluksilla käydä ja irtotunneilla muilla talleilla sekä ehkä ilmoittaudun myöskin jollekkin kurssille, istuntakurssi voisi olla erittäin hyödyllinen.

Minua on alkanut kiinnostaa kovasti westernratsastus. Tiedossani ei vain ole mitään lähellä olevaa westerniin painottunutta tallia, liekö täällä Lahden seudulla edes olla mitään lännenratsastustallia...
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.04.2009 16:43

Lainaus: Faith Black

Minua on alkanut kiinnostaa kovasti westernratsastus. Tiedossani ei vain ole mitään lähellä olevaa westerniin painottunutta tallia, liekö täällä Lahden seudulla edes olla mitään lännenratsastustallia...


Länkkäritallit on kivasti kyllä yleistyneet, mutten miekään tiiä kyllä Lahden seudulta westerntalleja. Ensimmäiset mitkä mieleen tulee niin ovat Vesilahdella sijaitseva Hovin ratsutila ja Heinlahdessa Scanarab Millcreek Ranch eli about ihan eri suunnalla. Sitten on joukko pienempiä talleja.
Kävin joskus Vepsän kursseilla kuunteluoppilaanakin ja oli kyllä tosi mielenkiintoisia ja niitä opittuja asioita voi hyvin soveltaa sitten omaan tapaan toimia heppojen kanssa.
Tänne seudullekin tuli nyt vasta westerntalli kun itse alkoi taas keskittyä enemmän enkkutyylin ratsastukseen tunneilla käydessä. Mutta ehkä sitä ensi kesänä voisi jatkaa länkkäriopiskeluakin taas.

Mutta osaisikohan joku esim. Western Rider Finlandin ihmisistä kertoa lähimmän westerntallin?
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.04.2009 16:47

Lainaus: Malys_

Mitäs kesäsuunnitelmia muilla gootti.netin heppaihmisillä on?


No jaa-a. Kaikki riippuu oikeastaan siitä mitä töitä saan (jos saan ylipäätään mitään) ja miten siellä saa toivoa työvuoroja jne... Varmaan jotain yritystä olisi taas tuntiratsastajien mestaruuksiin, mutta se tarkoittaisi sitä että pitäisi melko äkkiä opettajan päättää että millä hevosella haluaa mut sinne pistää ja siltikin tarvittaisiin aivan älytön määrä harjoittelua että olisi edes alkeelliset mahdolisuudet selvitä jotenkin järkevästi. Ärsyttää kun näitä asioita ei aleta miettimään heti edellisten mestaruuksien jälkeen vaan tälleen ihkusti alkukesästä. No, eipähän menestytä tänäkään vuonna, I think.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.04.2009 18:58

Lainaus: Malys_


Mitäs kesäsuunnitelmia muilla gootti.netin heppaihmisillä on?

Luultavasti noiden kopujen reenailua kesäkenkunoilla ja starttiin kans ilmottelua. Varmaan tulee tajuttoman ravirikas kesä, ihana päästä kiertämään ja laittelemaan noita kopuja raveihin. Tallilla töitä tehdessä ja sillain.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #226
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 26.04.2009 12:48

Lainaus: Malys_

Mitäs kesäsuunnitelmia muilla gootti.netin heppaihmisillä on?

Varmaan se menee ihan vaan hengatessa tallilla. Ratsastaen treenaamista ja raveissa käyntejä. Aina kunhan heppalle sopivia startteja vaan löytyy. Niin ja nyt olen hyvässä mallissa yhden tamman kanssa, jolla olisi tarkoitus päästä jo tänä kesänä (toivottavasti) koelähtöön ja starttaamaan kanssa. Mutta raveissa olo on sitä parhautta mitä kesältä odotan.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 08.05.2009 10:58

Lainaus: Funereal Soul

Mutta raveissa olo on sitä parhautta mitä kesältä odotan.

Sitä samaa miekin odotan. Mikään ei voita sitä fiilistä mikä raveissa tulee kun häärää hevosten keskellä ei-turistina. Jos tämä tyttö lähtee raveihin niin sitten hevosia laittamaan, turistina en pahemmin jaksa enää pyöriä.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.05.2009 22:06
Oijoi, kaverin arabiristeytystamma oli saanu hienon orivarsan (varsan isä b-welshori) alkuviikosta ja nyt viikonloppuna pitäisi mennä katsomaan ja kuvaamaan vaavia. Asiasta tekee erityisen vaarallisen se kun kaveri vähän vinkkaili että varsa saattaa olla kaupan jos sopiva koti löytyy... Jospas ei, yhdessä ponissakin on nyt ihan riittämiin tällä hetkellä.

Kevät on muutenkin ihanan kamalaa aikaa kun iskee varsakuume kun kaikkien tuttujen poneilla on toinen toistaan suloisempia varsoja.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #229
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 09.05.2009 13:19
Meidän naapuritallissa on kaksi ravishettistä ja nyt päivänä minä hyvänsä toinen tammoista synnyttää. Ja vaikka en koskaan olekaan ollut mikään varsojen fanittaja niin voin kuvitella, kuinka syötävän ihana ja pieni sellainen vaavi on.
Voi olla, että tulee useampana hetkenä pyörähdettyä siinä sitten ohimennen. Hih!
Kirjoittanut: missEmily (Jäsen)
 • #230
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 09.05.2009 15:14
Ihanaa kun sain aloitettua ratsastuksen yli vuoden tauon jälkeen. Onneksi oli taidot tallella, avikka vähän ruosteessa ovat.

Kummista tykkäätte enemmän hevosista vai poneista? Itse pidän molemmista, mutta jotenkin isoilla poneilla on hauska ratsastaa. Ponit on kumminkin aina poneja
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit