Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Gootit Median Hampaissa! - Sivu 37

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Gootit Median Hampaissa!

Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #361
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 26.05.2010 20:02
Maailma muuttuu Eskoseni. Kai Indica ulkoasunsa ja fantasiasävytteisten biisiensä kautta mielletään gooteiksi, tai ainakin mainostamisesta vastaava on niin ajatellut.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 26.05.2010 21:14

Lainaus: Piiskansiima

Ihmetystä herätti myös, miten goottifestareilla esiintyi Indica

Todellakin...
Onpa vaan Saksankin moraali löystynyt sitten Hitlerin. Indican esittämä musiikki ei ole sitä Goottimusiikkia lähelläkään!
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #363
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 26.05.2010 22:52

Lainaus: Gottero

Leipzig täyttyi jälleen gooteista - YLE

YLEX-Iltapäivän heebot puhuivat tuosta oiskos ollut maanantaina. Teki niin mieli soittaa ja vähän valaista, kun tuntui taas kerran olevan hyvin stereotyyppisiä juttuja mm. siitä että saako gootti hymyillä vaikka kuinka olis nätti päivä ja hymyilyttäs... Öh? Ja varsinkin siinä vaiheessa kun puhe meni siihen, miksei joku pesuainevalmistaja ole erikoistunut goottivaatteisiin, että siellä ne pesukoneessa pyörii nahkaliivit ja mortician korsetit, niin oli pakko melkein huutamanlla äänen sanoa että ei niitä korsetteja pestä. Sattuiko joku muu kuuntelemaan kyseistä pulinaa? Vai putosko skenepisteet rajusti ylex:n kuuntelusta
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.05.2010 11:21
Heh, kuka nyt oikeasti voisi olettaa että ylexin tai ylipäätään minkään muunkaan kanavan öhö-öhö -tyylisiltä junttijuontajilta tulisi jotain järkevää suusta ulos? Niiden aivopieruja jos menisi puhelimitse korjaamaan niin seuraavana ruodittavana olisitkin sinä itse, tai ainakin tuntuu siltä että radioon soittajia pannaan puhelun jälkeen aina melkoisen halvalla.

Koskakohan tämä öhö-pippeli-keittooooo-tuksu -linjan radio"juontaja"buumi menisi ohi?
Kirjoittanut: Ultimecia (Jäsen)
 • #365
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 14.07.2010 20:34
Schattenin sivuilta bongasin seuraavan uutisen, jota ei ilmeisesti tälle foorumille ole vielä linkitetty:

Twilight director praises goth star's cameo

Jep, Bauhausista tuttu Peter Murphy vetäisee uusimmassa Twilight-pläjäyksessä cameo-roolin, ilmeisesti kuitenkin aika pienen sellaisen. Mitäs ajatuksia tämä herättää gootti.nettiläisissä?
Kirjoittanut: AlienSexGarden (Jäsen)
 • #366
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: AlienSexGarden
 • Lähetetty: 14.07.2010 20:48

Lainaus: Ultimecia

Jep, Bauhausista tuttu Peter Murphy vetäisee uusimmassa Twilight-pläjäyksessä cameo-roolinNo ei nyt sentään. Vaikka koko Twilight -sarja on mielestäni surkea ja elokuvat naurettavia, ei minua tämä ainakaan henkilökohtaisesti häiritse. Murphy saa tehdä mitä haluaa, eikä tässä elokuvassa esiintyminen vähennä hänen "goottiuskottavuuttaan", ainakaan minun silmissäni.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 15.07.2010 13:26

Lainaus: Ultimecia


Jep, Bauhausista tuttu Peter Murphy vetäisee uusimmassa Twilight-pläjäyksessä cameo-roolin, ilmeisesti kuitenkin aika pienen sellaisen. Mitäs ajatuksia tämä herättää gootti.nettiläisissä?

Tää on pyöriny facebookissa pitkään. Ja ohan tää nyt niin et ehkä mäki sit katon elämäni ekan twilight-leffan
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #368
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 15.07.2010 21:21

Lainaus: poison

uusimman levyn mainos. Mielestäni se ei ainakaan aikaisemmin ole ollut kovinkaan metallista soitantoa


Outoa että indica on nuclear blastilla. Ei kuulu sinne kyllä, vaan pikemminkin roskikseen.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.07.2010 01:44
No tätä uusinta Indican levyä ei voi omasta mielestäni lokeroida oikein mihinkään tiettyyn kategoriaan, ei ole varsinaisesti mitään peruspoppiakaan muttei sovi rockiinkaan (ellei sitten nykyistä käsitystä "rockista" oteta lukuun, sehän on melkoisen laaja skaala).
Uusimmalla levyllä myös huomaa aika selkeästi Holopaisen "käden jäljen" tuotannossa eli joissain biiseissä on aavistuksen metallimainen vivahde.
Kuuluu siis sarjaan lokeroimattomat bändit kuten vaikkapa Waltari, joka taas on kuitenkin metalliin lokeroitu, mutta bändin tuotannosta löytyy kyllä melkoisen värikästä musisointia mitä ei pysty yksittäisinä biiseinä asettamaan mihinkään kategoriaan.

Lainaus: FilthyVictorian

Outoa että indica on nuclear blastilla. Ei kuulu sinne kyllä, vaan pikemminkin roskikseen.

Jostain luin jutun missä oli Nuclear Blastin pääjehun kommentti asiaan että kys. lafkalla on aina välillä ei-metalliin kuuluvia bändejäkin tuomassa väriä. Mikä nyt sinänsä ei mielestäni ole mikään katastrofi.
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 09.08.2010 17:28
Hämeen Sanomat haastatteli meitä goottityyliä koskevaan lehtijuttuun...ja käänsi sanan "goottityyli" hirviöksi "gootismi"
Tässä tää meidän haastattelu on...kaikessa esteettisyydessään ja GOOTISMISSAAN!!

...tämän jälkeen voikin sitten hommata sen arkun ja kaivautua maan alle

EDIT. Jaaha....ei sitten saanut ladattua isommaksi tuota lehtijuttua. Koitetaan saada tuo jotenkin luettavampaan kokoon...hetkinen

EDIT vol. 2 Tässä luettavampi koko...ollos hyvä!

http://img706.imageshack.us/img706/7182/lehtijuttu .jpg
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit