Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Gootit Median Hampaissa!

Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #391
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 01.10.2010 11:04

Lainaus: SirMarylee

Indicasta puheenollen eksyin kuuntelemaan heidän coverinsa kersantti karoliinasta ja korvani vuotavat verta. Pate sais antaa selekään tytöille... Offia offia mutta tässä linkki, jos joku muukin harkitsee itsemurhaa:

Pakko sanoa tuohon, että pöhpyh. Ihan mukiinmenevä coverointi. Toki, odotin parempaa tytöiltä ja ei se pärjää alkuunkaan alkuperäiselle, mutta ei se mikään aivan kamala miusta ole.
Kirjoittanut: Kreivi Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 01.10.2010 11:10

Lainaus: SirMarylee

Indicasta puheenollen eksyin kuuntelemaan heidän coverinsa kersantti karoliinasta ja korvani vuotavat verta.


No, eihän tuo paha ollut. Bändi soitti ihan hyvin. Ja kuten coverissa usein on, lähes täysin imitoiden alkuperäistä kappaletta. Monet coverit ovatkin juuri tästä syystä usein aika epäkiinnostavia. Tässä coverissa laulaja oli aika monotoninen ja ei siten saanut oikeaa voimaa lauluun jonka tämänkaltainen teos vaatii. Ja yhdessä stemmalaulukohdassa laulu oli aika häiritsevää. Soittajien hymyily häiritsi. Ei tämänkaltaista musiikkia soiteta hymy naamalla! Hymyilyt ja muut iloittelut voi jättää sinne treenikämpälle, ja kun treenikämpältä lähdetään ja astutaan lavalle, niin ei hymyillä!
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.10.2010 15:08
hieman meni tavallaan tottumus/oma mieltymys/maku-piikkiin tämä Indica juttu. Omasta mielestäni yllättävän hyvä veto tytöiltä. Omaa musiikki-/soittotyyliään kunnioittaen, eikä siis (niin kuin aiemmin on sanottu) samalla tavalla kuin alkuperäinen esittäjä sen vetänyt.

Omasta mielestäni kanssa coverit pitää tehdä coverin tekemän bändin tyylillä, ei niin kuin alkuperäinen esittäjä sen on tehny. (mutta kunnioitusta mukaan)

Nyt oli Janne Koivuniemen järjestämästä tapahtumasta, kuulemma, ollut juttua paikallisessa lehdessä. Uskaltaakohan sitä mennä paikalle jos siellä ko. tapahtumassa on toimittaja tai useampi
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.10.2010 22:02
Minusta on lähinnä hiukkasen hölmöä, että tyttöbändi tekee coverin tuollaisesta kalkkiutuneiden ysäriasenteiden reliikistä mutta ihan miten vaan haluavat... On se ihan hassua uhoilua äijä-Paten suusta mutta noiden heitukoiden esittämänä lähinnä myötähäpeällistä.

Vilkaisin tuosta pienen osan mutta sietokyky loppui jo ekan kertosäkeen alkuun. Kamalaa kakkaa, imho.
Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #395
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 02.10.2010 17:04

Lainaus: Piiskansiima

Kamalaa kakkaa, imho.


Toisaalta, voiko miljoona kärpästä olla väärässä?
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #396
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 02.10.2010 18:47

Lainaus: Roudatar

Pakko sanoa tuohon, että pöhpyh. Ihan mukiinmenevä coverointi. Toki, odotin parempaa tytöiltä ja ei se pärjää alkuunkaan alkuperäiselle, mutta ei se mikään aivan kamala miusta ole.

Komppaan. Odotin paljon pahempaa. Ei huippu, mutta ei tuohon kuolekaan. Tyttöjen enkku-levy on kyllä reippaasti tuota coveria pahempaa roskaa. Suomeksi likat osaavat asiansa, mutta korvat meinasivat vuotaa verta kun kuuntelin A Way Away -levyn. Hrrr.

Lainaus: Piiskansiima

Minusta on lähinnä hiukkasen hölmöä, että tyttöbändi tekee coverin tuollaisesta kalkkiutuneiden ysäriasenteiden reliikistä mutta ihan miten vaan haluavat...

Stereotypioiden murtaminen on aina yay. Vaikka lopputulos ei olekaan ihan huipputasoa, niin meikäläinen antaa kaikki pisteet itse teosta. Minusta on mahtavaa kun vanhasta tehdään uutta, yllätetään porukkaa hämmentävillä vedoilla jne jne. En pidä alkuperäisestäkään biisistä tahi sitten sen edustamista asenteista, mutta ajatus itse hämy-covereiden taustalla on kiva.
Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 09.10.2010 00:05
Sattuiko joku näkemään artikkelin Turun Sanomissa torstaina kulttuurisivuilla? Siellä oli joku juttu gooteista ja kirkkomusiikista, näin kärjistetysti. Luin tänään töissä kyseisen artikkelin, kun kerrankin vahingossa lehteä selailin. Onneksi osui kerrankin jotain kiinnostavaa silmään.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 16.10.2010 07:33

Lainaus: Dineara

Sattuiko joku näkemään artikkelin Turun Sanomissa torstaina kulttuurisivuilla? Siellä oli joku juttu gooteista ja kirkkomusiikista, näin kärjistetysti.

Eikös valokuvaaja Janne Koivuniemi järjestänyt hiljattain jonkinlaisen illanvieton kirkossa tai ainakin hyvin, hyvin paljon kirkkoa muistuttavassa rakennuksessa? Eriskummallinen yhteensattuma. Olisikohan goottimitti päässyt Turun Sanomiin... Voitkos, Dineara, kertoa tarkemmin mistä siinä artikkelissa kerrotaan?
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.10.2010 13:52
Jooh, siellä oli Karjaan kirkon kanttorin haastatelu koivuniemen järjesteämän tapahtuman pohjalta.
Kirjoittanut: Pähkinähiiri (Jäsen)
 • #400
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.11.2010 21:28
Tämä ei ehkä ihan kuulu tähän topiciin, toivottavasti ei haittaa. Törmäsin tällaiseen tuoreeseen tieteelliseen lehteen nimeltä Studies in Gothic Fiction, joka saattaisi ainakin goottikirjallisuuden ystäviä kiinnostaa. Ilmeisesti vasta yksi numero on lehdestä ilmestynyt, mutta ihan mielenkiintoista seurata millaiseksi lehden anti muotoutuu.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit