Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Gootit Median Hampaissa!

Kirjoittanut: Cruithne (Jäsen)
 • #461
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 17.02.2012 16:53
^On kyllä hämmentäviä juttuja Iltalehdessä. Perus(sillanalus)bileet. Tuosta muodonmuutosjutusta sen verran, että onko viehättävyyden yleinen mittari se, kuinka paljon miehiä pörrää ympärillä baarissa?

Lainaus: Aural

Mielestäni tämä juttusarja sinällään ei ole edes kovin ärsyttävä, sen sijaan paljon provosoivampi on tämä ohjelma, jossa ulkopuoliselta taholta tulee "oikeat" näkemykset siitä, millainen tyyli kelläkin pitäisi olla.

Ihan mielenkiintoinen tuo Snog Marry Avoid, mitä sitä nyt on kattonut. Hieman kyllä ottaa päähän kun ei anneta ihmisten olla mitä ovat, vaan pitää muovata heistä normeihin sopivia. Tuossa ohjelmassa muuten jännästi jätetään jotkut olemaan omia itsejään, jos ovat tarpeeksi erikoisia..
Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #462
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 17.02.2012 17:16

Lainaus: Cruithne

jos ovat tarpeeksi erikoisia..

Tai erikoisia jollakin "oikealla" tavalla
Ja mitä tulee noihin muodonmuutos iltasanomat otsikoihin, niin noiden kuvien perusteella on kyllä aika vaikea sanoa onko tytöt nyt sitten kummassa kauniimpia. Tuomion bumerangit on kuitenkin aina tuomion bumerangeja (u know what I mean). Tärkeintähän on, että itsellä on hyvä fiilis itsestään. Kuitenkin ihmettelen näiden yksilöiden tarvetta tuoda esiin sitä, kuinka he näin radikaalisti ovat muuttuneet, ja kuinka "ovat jättäneet goottityylin" ihan kuin olisivat päässeet eroon huumeista. Ja kyllä, tässäkin kohtaa iltapäivälehdistö on varmasti laittanut tyttöjen suuhun sanoja joita ei välttämättä ole sellaisenaan tarkoitettu.
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #463
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 17.02.2012 18:44

Lainaus: groomeri

Ja kyllä, tässäkin kohtaa iltapäivälehdistö on varmasti laittanut tyttöjen suuhun sanoja joita ei välttämättä ole sellaisenaan tarkoitettu.


Näinhän se menee. Oikeassa elämässä ja lehdistössä.
Toisista on aina hauskaa luoda jotain muuta kuvaa kuin mitä todellisuus on.
Kirjoittanut: ShaDow87 (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.02.2012 09:47
Itseä lähinnä ärytti tuo otsikko, cybergootista kaunottareksi. Ihan kuin se ei olisi ollut kaunis ennen vaan pitää olla "normaali" jotta voi olla kaunis Erilaisuus ei ole kaunista.
Mjoo, linkin tuon jutun myös faceen ja "tavisten" kohdalla nousi itku ja huuto, kun heistä on nyt ihan väärin ja kamalaa ja loukkaavaa, kun gootit tms. haukkuu heitä tylsiksi ja tavallisiksi...
Hieman tuli pyöriteltyä silmiä koneen edessä, että huh heijaa xD On se heillä vaikee elämä.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.03.2012 00:23
Tämä uutinen ei nyt suoraan liity gootteihin (mutta muun/muiden alakulttuurien edustajiin ja sitä kautta luultavasti voisi puhututtaa goottejakin) ja uutisen sisältö nyt ei sinänsä yllätä maantieteellisen sijainnin huomioonottaen. Surullista ja käsittämätöntä että vielä tänä päivänä tapahtuu tällaista.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 11.03.2012 01:56
Mä olin just tulossa linkittämään tota mutta arvelinkin että joku on ehtinyt. Kyllähän toi liittyy koska mekin ollaan yks alakulttuuri ja en ees pysty sanomaan mitään järkevää koska tuli aika Vtun paha mieli ja menin aika sanattomaks ton suhteen.

Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #467
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 11.03.2012 08:23

Lainaus: HepZusi

Vtun paha mieli ja menin aika sanattomaks ton suhteen.

Joo toi on kyllä aika hirveä uutinen :/ Vaikka nyt miten kiihkoillevatkin, niin pitäisi aikuisten ihmisten kyetä ottamaan asioista ensin selvää useammalta kuin yhdeltä kantilta ja tehdä vasta sitten päätöksensä menettelytavoista. Nyt ainakin tiedän, että mihin maahan ei huvita matkustaa.
Kirjoittanut: rumanaama (Jäsen)
 • #468
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 11.03.2012 11:38
Erittäin surullista luetavaa. Eletään 2000-lukua jo pitkällä, mutta eipä se näytä mitään muuttavan. Ihminen ei ilmeisesti opi mitään, ei ainakaan jos ei edes halua. Kuinka monta turhaa kuolemaa...taas tulikaan...
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.03.2012 19:28
Kuinka pitkän ajan se vaatiikaan tietyissä maissa jotta muutoksia parempaan tapahtuisi. Hyvä että edes tavalliset ihmiset kaiken kurjuuden keskellä ovat pikkuhiljaa alkaneet huomata että oman maan rajojen ulkopuolella on erilaistakin elämää, edes niitä pieniä asioita, ehkä jotain parempaa kuin tuollainen mielivaltainen touhu mitä kyseisissä maissa on tähän asti ollut.
Surullista vain että laajemmassa mittakaavassa ajateltuna noinkin pieni asia saa noin järjettömät seuraukset aikaan.

Joskus on tullut pohdittua mitä sitä tekisi jos itseä miellyttävä tyyli, musiikki ja elämäntapa kiellettäisiin? Ehkä hivenen absurdi kysymys mutta niin käsittämätöntä kuin se tänä päivänä onkin niin näyttää olevan ajankohtainen kysymys noille nuorille.

Ihmeellistä on mikä aiheuttaa yleisesti ottaenkin kaiken sen vihan erilaisuutta kohtaan että saa vähän väliä kuulla/lukea muistakin maista kun joku alakulttuurin edustaja on pahoinpidelty tms. vain siksi "kun se näytti niin erilaiselta". Suomessa ei tietääkseni ole ihan noinkaan pitkälle edenneitä tapauksia (tai ei niistä ole ainakaan puhuttu julkisesti) mutta onhan se kyllä huomattu ettei täälläkään täysin suvaitsevia olla edes oman maan kansalaisia kohtaan vain siksi että jotkut vain sattuvat olemaan erilaisia ja pitämään erilaisesta tyylistä/elämäntavasta. Erilaisuus ärsyttää, mutta miksi? Sitä ei voi ymmärtää kun itselle on aivan sama mitä muut tekee kunhan siitä ei ole konkreettista haittaa muille.

Lainaus: Verity

Vaikka nyt miten kiihkoillevatkin, niin pitäisi aikuisten ihmisten kyetä ottamaan asioista ensin selvää useammalta kuin yhdeltä kantilta ja tehdä vasta sitten päätöksensä menettelytavoista.

Niinpä. Mutta kun sillä ei tunnu olevan mitään merkitystä miten kansalaiset voivat noissa maissa. Kun on tärkeämpää vain saada pysymään sama vanha kuristava ote kansalaisiin muutoksien pelossa.
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #470
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 11.03.2012 19:54

Lainaus: Verity

Joo toi on kyllä aika hirveä uutinen :/ Vaikka nyt miten kiihkoillevatkin, niin pitäisi aikuisten ihmisten kyetä ottamaan asioista ensin selvää useammalta kuin yhdeltä kantilta ja tehdä vasta sitten päätöksensä menettelytavoista. Nyt ainakin tiedän, että mihin maahan ei huvita matkustaa.

Niimpä! Vaan taitavatpa olla kovin jääräpäistä porukkaa, kun se oma mielipide on aina oikein, eikä edes viitsitä antaa edes tilaa sellaselle ajatukselle, että ehkä asiat ei olekkaan niin, kuin yleinen käsitys sanoo. Ja jos joku teinijoukko nyt sattuu toimimaan muista poikkeavalla tavalla, niin eikö ihmiset osaa antaa olla, vaan on pakko puuttua. Paljonkohan noidenkin teinien pukeutumisesta olisi ollut haittaa muille uskovaisille? Ei yhtään. Oi, kun vaan oltas kaikki ateisteja, ei olis niin paljon kaiken maailman sotia. Joskus ihan masentaa kaikki se scheisse joka maailmalla tapahtuu.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit