Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Gootit Median Hampaissa!

Kirjoittanut: The Trap-door lover (Jäsen)
 • #471
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 11.03.2012 21:05

Lainaus: Malys_

Joskus on tullut pohdittua mitä sitä tekisi jos itseä miellyttävä tyyli, musiikki ja elämäntapa kiellettäisiin? Ehkä hivenen absurdi kysymys

Valitettavasti tuo ei minusta tunnu ollenkaan absurdilta.

Lainaus: Malys_

...kun joku alakulttuurin edustaja on pahoinpidelty tms. vain siksi "kun se näytti niin erilaiselta". Suomessa ei tietääkseni ole ihan noinkaan pitkälle edenneitä tapauksia (tai ei niistä ole ainakaan puhuttu julkisesti)

Täällä suomessakin on yllättävän suosittua pahoinpidellä ihmisiä erilaisuuden vuoksi tai vaikka siksi kun sattuvat olemaan toiselta paikkakunnalta ja kyllä ihmisiä tapetaankin silloin tällöin, täälläkin, näin on käynyt tuttavapiirissänikin.
Vaikka uskonnot ovatkin mielestäni ihmisten heikkouksiin perustuvaa vedätystä niin se on vain tekosyy väkivaltaan, ilman uskontoa tuollaiset ihmiset keksisivät muita tekosyitä nostaakseen itseään jalustalle ja toteuttaakseen sadistisia mielihalujaan "ali-ihmisiin".
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.03.2012 22:51

Lainaus: The Trap-door lover

Valitettavasti tuo ei minusta tunnu ollenkaan absurdilta.

Eikä sitä olekaan, valitettavasti. Voisi kuitenkin olettaa että nykypäivänä olisi etenkin kun suvaitsevaisuuden perään niin toitotetaan.

Lainaus: The Trap-door lover

Täällä suomessakin on yllättävän suosittua pahoinpidellä ihmisiä erilaisuuden vuoksi tai vaikka siksi kun sattuvat olemaan toiselta paikkakunnalta ja kyllä ihmisiä tapetaankin silloin tällöin, täälläkin,

Aivan, totta. Ihan noin laaja-alaisesti en ajatellut asiaa. Olisi ehkä pitänyt koska allekirjoittanut asustaa paikkakunnalla jossa on aina ollut kuntien välisiä joukkotappeluita, välissä ollut hiljaisempaa. Viime aikoina kuitenkin päässyt taas otsikoihinkin kun joukkotappelu"perinteitä" yritetään saada syttymään kun ovat laimentuneet vain satunnaiseksi yhteenotoksi eri paikkakunnilta kotoisin olevien välillä. Terveisiä vaan junttilasta.

Lainaus: The Trap-door lover

ilman uskontoa tuollaiset ihmiset keksisivät muita tekosyitä nostaakseen itseään jalustalle ja toteuttaakseen sadistisia mielihalujaan "ali-ihmisiin".

Komppaan täysin. Eihän nuo mitään syitä tarvitsekaan tekoihinsa. Tänään kohteena ovat alakulttuurien edustajat, huomenna taas joku onneton rikoksen uhri joka eksynyt väärään paikkaan väärään aikaan jne.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.03.2012 09:33

Lainaus: rumanaama

Erittäin surullista luetavaa. Eletään 2000-lukua jo pitkällä, mutta eipä se näytä mitään muuttavan. Ihminen ei ilmeisesti opi mitään, ei ainakaan jos ei edes halua. Kuinka monta turhaa kuolemaa...taas tulikaan...


On jotenkin niin absurdia että samalla kun sivistys ensisijaisesti pyrkii eroon väkivallasta, se tekee itsensä äärimmäisen haavoittuvaiseksi sille. Jos kehitys menisi vain lineaarisesti eteenpäin, meikäläiset kaiketi lentelisivät jo Siriuksessa pelkissä foliohaalareissa Ei siitä kauaa ole kun noillakin hoodeilla oli vielä ihan inhimillinen meininki kunnes hommat ottivat takapakkia. Niin älyttömältä kuin se tuntuukin, myös Euroopassa kytee samanlainen uskonnolliskonservatiivisen vallankumouksen riski ihan paikallisen valtauskonnon ja oikeistokonservatismin suunnalta. Täkäläinen sisäasiainministeri on raivouskovainen ja arvottaa ihmiset ensisijaisesti uskonnon ja omien luulojensa mukaan, samaan aikaan Ranskassa vastaava ministeri toteaa oman kansansa olevan ylempää rotua kuin muut. 1 + 1.

Loppupeleissä kyse on ikuisesta ihmistyyppien taistelusta, oli aihe sitten mikä tahansa. Toiset antaisivat kaikkien kukkien kukkia ja toisilta löytyy sijaa vain itsensä kaltaisille kakkaroille. Se, miten kaikki kukat voisivat kukkia kuitenkaan rajoittamatta kakkaroiden mielivaltaa onkin sitten pahemman luokan paradoksi.
Kirjoittanut: Hypnosis (Jäsen)
 • #474
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.03.2012 23:08
Kaikenlaisia surullisia uutisia on tuosta maailmankolkasta tullut luettua, mutta tämä tapaus jotenkin suretti tavallista enemmän... Diktatuurimaista meininkiä tuollainen, että hallitus leimaa jonkun alakulttuurin ihmiset, eikä tee mitään, kun jotkut hullut heitä uhkailevat ja tappavat.
Kirjoittanut: ShaDow87 (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.03.2012 12:12
vakaviin aiheisiin kevennysta IL tyyliin..
http://www.iltalehti.fi/viihde/2012031915342337_vi .shtml
Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #476
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 20.03.2012 20:25
Enemmän tuosta tulee mulle mieleen joku Lady Gaga.
Kirjoittanut: Hohoton (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.03.2012 18:10
http://www.youtube.com/watch?v=aMnDrdN-MMg
Repesin tälle. En tiiä et onks tätä vielä täällä mutta päätin laittaa ko näin tän videon pari päivää sitte.
http://www.youtube.com/watch?v=9uA03rMrRU8&feature =related
Täski on tällane joka soppii nuitte joittenki aiempiin kommentteihi.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 26.03.2012 20:24

Lainaus: Hohoton

Repesin tälle. En tiiä et onks tätä vielä täällä mutta päätin laittaa ko näin tän videon pari päivää sitte.


Onhan tuosta höpisty jo pitkään sillonku se tuli. Musta aika epäammattimaista ruveta oikeesti selitttämään jostain raskaasta metallimusiikista etenkin kun samalla mm allekirjottanut ja aika monikin foorumilta tuttu naama tansii tuolla anvilissa Placeboa

Muutenkin tossa jätettiin musiikki ihan liian pieneen rooliin ja gooteista sai sellasen kuvan että on jotain ihmeellisiä teatterifriikkejä jotka hengaa hautausmaalla larppaamassa.
Kirjoittanut: Muffin (Jäsen)
 • #479
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.03.2012 17:51
Tämän päivän Metro-lehdessä oli sivun juttu goottiklubeista.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 30.03.2012 18:25
URL

What. O.o
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit