Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Bongaa Gootti!

Kirjoittanut: Detteri (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.09.2009 16:51
Tänään bongattu niinkin harvinaisesta peräkylästä kuin Joutsasta gootahtava mies. Bongaus tehty n. kello 4 ja paikkana Matkahuollon läheisen kioskin piha. Miehellä oli vaaleat hiukset ja jonkin sorttinen musta hattu. Paitaa en ehtinyt oikein nähdä ja housut olivat leveät ja skottiruutukangasta. Niissä oli paljon remmejä. Hän tuli kioskilta ja lähti jonkun naisen kanssa valkoisella autolla pois. Kukaan täältä?
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.09.2009 18:25
Tänään Forssassa Subwayn kohdalla n. klo 13.00 bongattu samainen goottineiti jonka bongasimme mieheni kanssa Euromarketissa torstaina n. kuuden aikoihin. Päällään oli ihana musta takaa nyöritetty goottityylinen takki ja mustat pilli(?)housut. Mustat/tummat hiukset ponnarilla ja näyttävät meikit kasvoilla.

Edelleen samalla paikkakunnalla torstaina bongattu neljän aikoihin iltapäivällä gootahtava mieshenkilö tyttöystävänsä kanssa Citymarketin pihalla jolle huikkasinkin ohi mennessäni että "hieno takki!", oli siis samanlainen takki päällä kuin itselläni.
Henkilöllä tummanruskeat lyhyet hiukset, mustat housut ja aurinkolasit.

Ihanaa huomata että näilläkin kulmilla alkaa näkymään enemmänkin samanhenkistä porukkaa.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.10.2009 12:56
Tampereella lauantaina 3.10 illalla joskus 10 aikoihoin bongattu goottihenkinen tytät Tullimamarin pakkahuoneen sisäänkäynnin tykönä. Oleilin siinä pienessä sakissa pitämässä tupakkataukoa ja tähän viereen sitten ilmesty neitonen jolla oli muistaakseni musta puolipitkä takki jossa oli solkia edessä paljon. Muukin vaatetus taisi olla mustaa, hiukset pitkät ja tummanruskeat.
Kirjoittanut: AlienSexGarden (Jäsen)
 • #264
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 05.10.2009 16:27
Tänään Helsingin juna-asemalla n. 15.30 näin kauniin goottinaisen jolla oli violetteja kuituja päässä ja pitkä musta takki. Hänellä oli musta laukku jossa oli muistaakseni pääkallo (tai jotain muuta valkoista) ja ehkä jotain niittiäkin. Mukanaan oli mustiin pukeutunut mies, mutta herraa en ehtinyt kunnolla katsoa, menivät niin nopiasti ohi. Tunnustaako kukaan?
Kirjoittanut: Kaarina (Jäsen)
 • #265
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.10.2009 23:08
Meidän rakkaassa hesotessa malmin toimipisteessä useampaa otteesee tavoitettu neito punamustas tyllihanosessa. Havainoija vanhempi muija nyöripaidas. Purase reippaasti hihasta ku meet ohi / ole yht aikaa hiekkiksen asmalla.,
Kirjoittanut: Jezebel (Jäsen)
 • #266
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 10.10.2009 23:04
Oulun Anttilassa bongattu tänään pitkän puoleinen mieshenkilö:
- pitkähköt mustat hiukset ponnarilla
-mustat reisitaskuhousut
-mustat maiharit
- musta army-solttu tyylinen lantiomittainen takki
- mustat hanskat jossa vaölkoiset luupainatukset (oliskohan Jyrki69:llä samanlaiset?)

Top teniin herra suunnisti kuten minäkin, siinä 17.30 aikoihin.
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 19.10.2009 23:41
Tänään aamulla kai 10-11 välillä tampereen jonkun citymarketin pihalla käveli gootahtava tyttö (hyvin tutun näköinen mielestäni mutta en ole varma) kai äitinsä kanssa. Tuli ulos kaupasta ja ilmeisesti autolle menossa. Meni miun ja UnholySacramentin ohi.
Tytöllä tais olla korkea korkoiset kengät, mustat ihonmyötäiset housut joissa vissiin luki angel ahterissa ja mustat hiukset ~puoli pitkät hiukset tai melko pitkät.

Anyone?
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 20.10.2009 22:31
Niin ihmeellistä,ku voikin olla, niin bongasin tänään täältä rovaniemeltä kannuskäden kirjaston edestä,ja jäin juttelemaan sen kanssa!
Enkä juossut säikkynä karkuun
Kirjoittanut: kannuskäsi (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.10.2009 22:52

Lainaus: azpzv

Enkä juossut säikkynä karkuun

Haa, sullahan olikin gootti-serkkusi kaverina.
Terveisiä vain teille kummallekin.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.10.2009 21:57

Lainaus: kannuskäsi

Haa, sullahan olikin gootti-serkkusi kaverina.
Terveisiä vain teille kummallekin.


Niinpäs olikin... Kiitos
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!