Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Elitismi.

Kirjoittanut: die Winterreise (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.03.2009 21:06
No Heetteri, onko sinulla elitistimäinen olo vai . Omasta mielestäni en ole ainakaan täällä foorumilla kohdannut elitismiä. Mutta enhän toisaalta tunne teitä. Olisi ihan kiva tuntea joten yritän minä vielä joskus raahautua miittiin sinne Helsinkiin päin... Jos sopii
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 06.03.2009 21:15
die Winterreise

Siksi hymiö. Kjeh.
Kirjoittanut: die Winterreise (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.03.2009 21:19
Gaaa joo
Kirjoittanut: Modnar (Jäsen)
 • #14
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 06.03.2009 23:11

Lainaus: Heetteri

Mikä siis määrittelee elitismin tai elitistin?

Elitismi on (kai) enemmänkin kuin ilmiö, jota esiintyy kaikissa yhteisöissä jossain määrin. Tai ainakin jostain näkökulmasta katsoen. Yleensä se vanha-kunnon-insideporukka, johon sisäänpääseminen ns. nyypälle on hankalaa ja vie aikaa, ellei jostain syystä saa kutsukorttia heti sisäpiiriin esimerkiksi tyylikkäästi kettuilemalla, olemalla hyvin (teko)viisas jne. Pätee yhtälailla foorumeilla kuin tosielämän porukoissakin. Toisaalta elitismi voi olla tietoista alenkatsomista uusia porukkaan mukaan tulevia ihmisiä kohtaan. Tämä silloin kun elitismiä harjoitetaan, eikä se vain ole tavallista insideporukan muodostumista.
Sana elitisti tuo mieleen sellaisen ihmisen, joka hakee tuota jälkinnämainittua statusta.

Onko jopa tällä foorumilla...

Kaikkialla on oma insidensä, tavallaan siis se eliitti, kuten tuossa alussa höpötin. Sisäpiirinsä täälläkin, mutta ei kuiteskaan mitään eliittinasseja.
Kirjoittanut: Selah (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.03.2009 11:32

Lainaus: Heetteri


Ei meihin kohdistu elitismiä, emmekös me OLE ne elitistit?


No... no, hittolainen.. ei mitään pitäisi näköjään aamulla herättyään kirjoittaa! xD
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 09.03.2009 15:57
OLE ELIITTIÄ, OLE KUOLLUT!!
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 09.03.2009 15:59
Arvet

Epäloogista.
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 10.03.2009 20:12

Lainaus: Heetteri

Epäloogista.


Itseironiaa pitää olla elämässä muuten kuolee Toisaalta kuoleehan sitä jokatapauksessa...
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 09.05.2009 12:52
No niin, eli keskustelu elitismistä sinne minne se kuuluu. Teenpä nyt tiettäväksi seuraavat asiat.

1. Tällä foorumilla on säännöt, joita meidän moderaattoreina kuuluu valvoa. Jos et usko, niin ohjeistusketjussa nuo säännöt on lueteltuina, kuopassa -herran laatimina. Ei yhdenkään meistä modeista. On todella ikävää syyttää meitä siitä että teemme "hommamme" ja väittää sitä elitismiksi, kun kerran käytämme vapaa-aikaamme siihen että foorumi toimisi vähän tasokkaammin kuin joku demi.fi tai suomi.24. Olemme ihan tavallisia ihmisiä, eikä meillä ole mitään h*lvetin pätemistarvetta jonkun NETTIFOORUMIN perusteella, lol.

2. One-linereitä tulee toisinaan käytettyä itse kullakin, eikä siinä ole mitään pahaa. Me puutumme asiaan kun se näyttää käyttäjällä olevan enemmänkin normi kuin satunnaisuus.

3. Jos ei kelpaa, sopii mennä jonnekin muualle missä saa rellestää vapaasti. Säännöillä ei ole mitään tekemistä elitismin kanssa, ja me noudatamme kyllä omia sääntöjämme. Off-topicia tulee kaikilla, myös modeilla, välillä, mutta lopetamme sen yleensä itsemme kohdalla samoin kuin muidenkin. Lopetamme ketjun jos sellainen on jo olemassa tai jos aihe sivuaa sopivasti olemassaolevaa aihetta juuri siksi ettei niitä sivuja tarvitsisi selata sataa taaksepäin.

4. Kiinnostaisipa tietää miksi meitä elitisteiksi syyttävä neiti on ainoita joilla on ollut tämän kanssa jotain ongelmia...toistaiseksi tällä foorumilla on ollut untuvikot ja uudet käyttäjät avosylein vastaanottava ilmapiiri.

Ei se vaan jumaliste ole helppoa edes moderoida foorumia, kun aina joku ottaa nokkiinsa siitä että tekee duuninsa. Anteeksi nyt kauheasti vaan siis että valvomme foorumin perustajan tänne määräämiä säädöksiä.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 09.05.2009 13:19
On aika kumman herkässä vinku jos täältä isommin Elitistinilkkejä löytää.

Voipahan tuo olla, jotta ketjuja napsuu lukkoon tai poistuu kun samanlaisia on jo aiemmin avattu.
Voi surku ja parku jos sinne ei saakaan omaa nimeä aloittajaksi, mutta onko se nyt kiinni siitä ettei ole keksinyt uutta aihetta vai oliko vika ylläpidossa joka siivoaa foorumia... Jatketaan sitten siinä vanhemmassa ketjussa jos jatkamista on.
Voihan sinne hävitä joskus joku lanka hiukan herkästikin, mutta rapatessa roiskuu.

Erimielisyyksiä saattaa modejen kanssa tulla, mutta ei nyt ole tullut huomattua että mitään eeppistä sorsintaa olisi tapahtunut.
Heetteri nyt välillä vähän muita selvemmin julmistelee, mutta jonkunhan tämä porukka on piikkikoron alla pidettävä ettei ihan silmille hypittäis. Ei siitä heti kannata mieltään pahoittaa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit