Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ihmiskunnan loppu -topic (ei heikkohermoisille!)

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.03.2009 06:46

Lainaus: poison

Vai oliko se tuo friday 13.

Joo, taisi olla. Tuolla palvelimen puolella joku kovalevy oli mennyt rikki. Sen lisäksi sellainen DNS-systeemi oli mennyt päivittymättä. Näistä vaivoista valtaosa korjattiin illan aikana, mutta osaa niistä jouduttiin huoltamaan aamuyölläkin.

Ydinaseiden ja suurehkon asteroidin iskeytymisen aiheuttamaa tuhoa voi mittailla tällaisella työkalulla. Esimerkiksi jos Porvooseen kosahtaisi ja kunnolla, Euroopan alueella tuhoalue olisi tällainen:

Asteroidi-iskun satuttua Porvooseen..
Kirjoittanut: Wednesday (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.03.2009 08:40
Kun ihminen tuhoaa maailmaa, miksi hän itse olisi vaikutusalueensa ulkopuolella? Uskon että ihminen edesauttaa tuhoaan tavalla tai toisella. Toki luonoäiti oojentaa hänelle siinä auttavan kätensä, mutta luulisin lopun tulevan pandemiana, ilmastonlämpeneminen osaltaan auttaa eksoottisimpiakin bakteereita laajentamaan esiintymisalueitaan maailmankolkkiin, jotka entuudestaan olisivat niille liian kylmiä. Eikös tämä suomenkin talvi ala olla jo vähän vitsi? Toisaalta povaan kaiken päättyvän, kun joku älypää bunkkerissaan painaa väärää nappia. Voin kuulla jo korvissani kaikuvan maailman(lopun) viimeiset, dramattiset sanat :
"Hups."
Ehkä maailma vielä joskus toipuisi ennalleen kunhan pääsee ihmisestä eroon.
Epätodennäköisimpinä joukkotuhomahdollisuuksina näen ihmislihaa himoitesevien avaruusolioiden hyökkäyksen (joo, katsoin Bad Tasten yöllä..) tai tilapäisen älykkyyskohtauksen käytäntöönpaneman, maailmanlaajuisen joukkoitsemurhan.
Mutta kaikkihan on mahdollista
Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #13
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 14.03.2009 08:46
http://www.exitmundi.nl/

Tuolla on muuten kasapäin maailmanloppuskenaarioita, usein kuvattuna hyvin humoristisella otteella.
Kirjoittanut: Jacob (Jäsen)
 • #14
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Jacob
 • Lähetetty: 14.03.2009 10:49

Lainaus: Abigor

Muuttuvatko siat ruohoksi, vaikka ne sitä syövätkin? Ei geenit siirry syömällä..


Asiaan en ole perehtynyt, mutta mm. joillekkin sioille syötetään geenimuunneltuja kasviksia, tällaisia sikoja myytiin kinkkuja viime joulunakin. Niin ja puhun siis ihmisen itse luomista kasviksista, en aidosta tavarasta. Kuulemma syödessään näitä ne saattaisivat muuttaa alkuperäisiä geenejä, tai lisätä uusia(ko?). Se ei tietenkään ole satavarmaa, muuttaako se vai ei, mutta on sellainen mahdollisuus. Ja vaikka se muuttuisi ihan vähäsen, kyllä se ajan kanssa saattaisi tehdä muutoksiakin.

Niin siis edelleenkin, nämä kirjoittamani asiat geenimössöistä ei ole faktoja, eikä minulla ole tällä hetkellä lähteitä tukeakseni niitä, ne ovat toistaiseksi asioita joista olen joskus jossain lukenut, ja on osaksi minun ehkäpä liioiteltua spekulointia. Enkä myöskään suoranaisesti muista, tehtiinkö ne ''tyhjästä'' koeputki style, vai muutettiinko vain alkuperäiset ''paremmaksi''. Joten ottakaa nämä spekulointina pilke silmäkulmassa.

Että näin.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #15
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • • Muokkasi: DeadlyNightshade
 • Lähetetty: 14.03.2009 11:05
Höpsistä, ei ne geenimuunneltujen kasvisten geenit muuta mitään geenejä ihmisessä tai siassa, joka niitä söisi! GEENIT PILKKOUTUVAT RUUANSULATUKSESSA AMINOHAPOIKSI, JOTKA OVAT GEENIEN RAKENNUSOSIA. Mitään mystisiä vaikutuksia geenimanipuloidun ruuan syömisellä ei ole. Saattaa toki olla, että jokin proteiini, jota geeni tuottaa, voi olla yllättävässä paikassa (esim. linnussa kalan jokin proteiini -> allerginen reaktio lintua syövälle kala-allergikolle). Ei ole MITÄÄN mahdollisuutta, että geenimanipuloidun ruuan syömisestä tulisi geenimutaatioita. Paitsi tietenkin jos ruvetaan karsinogeenejä tunkemaan.. Kaikki kuitenkin ymmärtänevät pointtini.

Nyt kuulkaas ihmiset, jättäkää tuollaiset typeryydet pois. Eiköhän ole ihan tarpeeksi, että esim. kultariisi pidetään laboratorioissa, vaikka se voisi ratkaista maailman nälkäongelmaa..

ÄLKÄÄ LISÄTKÖ ENNAKKOLUULOJA PUHUMALLA ASIOISTA, JOISTA ETTE TIEDÄ MITÄÄN! Hyvä sentään, että myönnät tietämättömyytesi, Jacob, mutta herranjestas, joku joka on yhtä tietämätön kuin sinä saattaa ottaa tuon tosissaan!

Kiehahti.
Kirjoittanut: Sanctus Sanctorum (Biomechanoid)
 • #16
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Sanctus Sanctorum
 • Lähetetty: 14.03.2009 11:30
Mukava threadi.
Ihmiskunnan tuhoutuminen osittain tai kokonaan on muuten kiinni vain ajasta, se tulee tapahtumaan vääjäämättäja ehkä suhteellisen pian. Supertulivuoret ovat asia sinänsä eikä niitä pidä vähätellä, samoin kuin ilmaston lämpeneminen ja takuulla joskus tulossa olevat jääkaudet, näitä kaikkia on ollut maapallon historiassa paljon. Ydinsota on myös uhka, mutta itse en henkilökohtaisesti usko että maailmanlaajuinen ydinsota puhkeaa koskaan, siinä kun kaikki sodan osapuolet häviävät takuu varmasti.

Mutta ehkä potentiaalisin "maailmanlopun" uhka tulee avaruudesta suuren asteroidin muodossa. Mielenkiintoinen NASA:n ylläpitämä sivusto Near Earth Object Program luokittelee maapallolle uhkaksi olevia asteroideja eli PHA luokituksen saaneita kivenmurikoita joita on todettu olevan jo 1041 kappaletta.
Lisäksi, kun PHA:ta löytyy koko ajan lisää, on vain ajan kysymys milloin jokin niistä syöksyy planeetallemme.

Tuo kuopassan linkittämä maailmanlopun skenariokokeilupalvelu on hyvä vehje kokeilla PHA-luokituksen saaneiden asteroidien törmäilyä pallollemme, hommasta saa riittävän kuvan, mitä tapahtuu kun murkula on tarpeeksi suuri.

Ja kun asteroidi on kokoluokkaa massiivinen, on sen painovoimakenttään liimautunut läjä isompia ja pienempiä kiviä, nämä tulevat myös alas mutta eivät samaan kuoppaan kuin niiden "emäkivi". Siis ison kuopan reuna-alueille satelee tulta ja tulikiveä oikein kunnolla. Ison asteroidin törmättyä maahan, se räjähtää infernaalisella voimalla heittäen ilmakehään valtavia määriä räjähdyksen irroittamaa maata, kiviainesta, kalliota ja kaikkea siltä ja väliltä. Sitten alkaa jopa vuorokausia jatkuva kivisade jonka jälkeen jää ilmakehään mieletön määrä pienhiukkasia ja tuhkaa joka peittää auringon jopa sadoiksi vuosiksi. Ilmiö on nimeltään ydintalvi. On laskeskeltu että kun maahan osuva asteroidi on tarpeeksi massiivinen, maapallolle jää kaksi elollista lajia, torakat ja rotat.

Mutta entäpä jos tällainen asteroidi osuisi ydinasevaraston liepeille, palaisivatko ohjusten ja pommien "nallit"...? Jos näin kävisi niin seuraisi järkyttävä satoja vuosia kestävä ydinlaskeuma, jolta eivät edes torakat olisi turvassa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.03.2009 11:42

Lainaus: Sanctus Sanctorum

On laskeskeltu että kun maahan osuva asteroidi on tarpeeksi massiivinen, maapallolle jää kaksi elollista lajia, torakat ja rotat.

Varmasti osa ihmisistä selviytyisi isommastakin iskusta ainakin hetken aikaa. Pisimpään selviäisivät ne, jotka eivät ole sen sateen välittömällä tuhoalueella ja jotka ovat varautuneet tällaiseen uhkaan. Hollywood-elokuvissa nähtyyn tapaan niitä kallioon louhittuja paikkoja voi olla ainakin raharikkaille. Myös Tom Cruise on rakennuttamassa valtavaa maanalaista asuinkompleksia, tosin ei ehkä kivisateen varalta, vaan sen skientologiavillityksen takia.

Taisi viime vuonna tai sitä ennen uutisissa olla puhetta jostain Pohjoisnavalle tai jonnekin Etelämantereelle sijoitetusta maanalaisesta(?) hallimaisesta suojasta, jonne kerätään kaikenlaisia siemeniä ym., joilla pystytään jatkamaan rehujen kasvattamista mikäli sattuu jotain isompaa. Muistan lukeneeni tästä rakennuksesta. Sain siitä sellaisen mielikuvan, että tavaraa on siellä ihan hulppeasti pahan päivän varalta.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.03.2009 11:46
kuopassa

Tämä siemenpankki sijaitsee itse asiassa Huippuvuorilla.
Kirjoittanut: Sanctus Sanctorum (Biomechanoid)
 • #19
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.03.2009 11:49

Lainaus: kuopassa

Hollywood-elokuvissa nähtyyn tapaan niitä kallioon louhittuja paikkoja voi olla

Epäilemättä suurvallat ovat ottaneet asteroidiuhkan huomioon myös tältä kantilta, kun kerran asteroideja laskevat ja luokittelevat.

Mainitsemasi maailmanlopunholvi täytti yhden vuoden 25-02-2009.
Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.03.2009 14:55
Tulee jos on tullakseen. Ei elämästä selviä kuitenkaan hengissä. Sinänsä se ei pelota, mutta jos asiat, joita olis halunnu kokea jäivät kokematta, niin sitten vituttaas.
Henkilökohtainen suosikkini olisi se, että kuun kokoinen asteroidi tulis ja mäjäyttäis pallon kahtia. Siinä olis se vähemmän pimeä puoli, ettei ihmiskunnan tarvinnut tuhota itseään, koska suht. hyvää työtä siinä tekevät(sodat, taudit).
Olis siinä tiettyä raamatullistakin Harmageddon meininkiä, tuho laskeutuu taivaalta, ja silleen, vaikka tulevat ne ohjuksetkin sieltä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit