Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Naapurit

Kirjoittanut: von Berg (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.02.2012 16:38
Mä asun toistaiseksi kerrostalossa, kohta intti ja sen jälkeen onneks omaa kämppää. Naapurusto tässä on melko kyylää, autolle tahi kellarivarastolle ei pääse ilman että ovet narisee perässä. Vähän ku kummitustalossa olis, mhähä. Hyväntahtoisia ja rauhallisia kylläkin, mutta hiukan pitää kattoa mitä juttelee naapureille koska senhän voi tietää koko kylä sitten. :P
Onneksi kesämökillä saa olla rauhassa, tosin kyllä viime syksynä kaljapäissään oleva naapuri tunki väkisin sisään ja poliisithan sen sai hakea pois pienen painin & battlen jälkeen. Muutoin ei ole mitään ollut.
Useinmiten kuitenkin naapurit, paikasta huolimatta, valuvat koloihinsa jos kavereiden kanssa satun pyörimään pihapiirissä. Kai sitä vaan sitten ollaan niin mörköjä. :O
Kirjoittanut: Ayuku (Jäsen)
 • #142
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 20.02.2012 17:05
Naapurissani asuu mitä veikein mummo! Rouvalla on ikää n. 92 vuotta, ja on jokseenkin huonokuuloinen. Kehui meidän rauhallisuuttamme ja hiljaisuuttamme bileidemme jälkeisenä päivänä. Rouva kehuu pukeutumistyyliäni ja kertoi itsekin olevansa "rokkimummo". Naapuri parhaimmasta päästä!

Toisella seinällä sensijaan asuu jonkinnäköinen soitonopettaja, jolla taannoin oli mm. viulistioppilas. Jep, viulu on ihan kaunis soitin, mutta kyseinen oppilas oli selkeästi ekoilla tunneillaan ja soitto oli aika kissanrääkkäystä. Kyseisestä naapurista kuuluu milloin torvensoittoa, milloin pianoa. Onneksi suurin osa musisoinnista tapahtuu minun töissäollessani, joten ei tarvitse kuunnella viulistioppilaan edistymistä.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #143
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.02.2012 20:54
Samassa kerroksessa asuu kaksi herttaista mummoa ja symppis keski-ikäinen pariskunta. Alapuolellani asuukin sitten se jokaisen taloyhtiön kiintiöriemuidiootti. Kyseessä on suunnilleen 30-vuotias teini. Huudattaa milloin mitäkin huonoa musiikkia pienessä kännissä keskellä yötä. Usein myös keskellä viikkoa. Tälläkin hetkellä siellä kuunnellaan nupit kaakossa jotain suomirokkia.

Tämän hetken suosikkini on, kun alakerran kämpässä soi Kotiteollisuus. Mukana laulaa ainakin kolmen miehen känninen kuoro, sen verran kovaa että sanoista saa ongelmitta selvää. Ai että oli muuten kaunista kuunneltavaa. Olen käynyt tyypille useampaan otteeseen napisemassa, ja nyt se on lähiaikoina tajunnut lopettaa ennen yömyöhää. Onneksi. Sitä en tiedä kauanko tämä luksus jatkuu.

Hiukan tekee mieli raivota kun tälläkin foorumilla monet ihmiset mainostavat kuuntelevansa musiikkia nupit kaakossa keskellä yötä. Jos asutte omakotitalossa, niin antaa palaa. Mutta ihan sama miten hyvää settiä just se kaikkein katu-uskottavin bändinne tekee, olette ääliöitä jos ette huomioi naapureitanne kerrostalossa, rivarissa tai minkälaisessa luolaverkostossa ikinä asuttekaan.
Kirjoittanut: Gorgane (Jäsen)
 • #144
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.02.2012 22:54
Maantasolla olevassa kämpässä asun. Samassa kerroksessa vain kaksi asuntoa, joilla ei ole yhteistä seinää eli seinänaapureina minulla on pesutupa ja pommisuoja. Yläpuolella asuu rauhallista porukkaa, ei ongelmaa. Mutta tietysti tämän saman kerroksen kämpän asujaimistona on pari kunnon pilviveikkoa eli koko rappu on välillä höpöheinänsavua täynnä ja mielenkiinoitia episodeja tyyliin "pesukoneen roudaus ulos asunnosta kännissä/pöllyssä 5.30 aamulla" on tapahtunut jokunen. Lisäksi nämä sankarit täyttivät terassinsa kirjaimellisesti ääriään myöten täyteen roskia/tumppeja/pöllittyjä pyöriä kunnes vuokranantaja siivosi sen heidän puolestaan.

Loppujen lopuksi kuitenkin aika rauhallista ollut. Mitä nyt kesti tottua siihen, että isot ikkunat auki maailmaan ja ihmiset näkee sisään. Jokusen kerran tuli astuttua ilkosillaan olkkariin suihkusta ja sitten vasta tajusi, että jaa, verhot jäi muuten auki.
Kirjoittanut: ShaDow87 (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.02.2012 23:14
Itse asun rivarissa ja aika pienessä taloyhtiössä. Tässä on yht. 6 asuntoa. Oikealla asuvan ja miun välissä on jymäkkä tiiliseinä, joten mitään ääntä ei napurista kuulu. vasemmalla taas asuu taloyhtiön ainut lapsiperhe ja voi sitä niiden onnea -.- Joka päivä huudetaan toisilleen, pentu huutaa kurkku suorana ja välillä tuntuu että jotakin nakotaan seinille. Kamala jytinä ja pauke. Välillä pitää toki laulaa karaokea reippaasti nuotin vierestä ja kutsua muutama kaverikin laulamaan neljään asti aamua. Lisäksi kyseisen naapurin harrastuksiin kuuluu moottorikelkalla taikka mönkijällä ajaminen, metsään ei voi mennä ajeleen, vaan se vetää rinkiä tuossa pihalla!! Välillä useammam tunnin!!!!!

Eipä siinä, on muillakin menny hermot kyseisen perheen kanssa Keskiviikkona huomasin kun tulin töistä että tänä vuonna oli taloyhtiö hoitanu lumenpudotuksen katolta. Katto oli paljas ja oli vielä rattorilla viety kaikkien etupihalta lumet pois (kun sitä täällä on satanu melkein pari metriä) kaikkien muiden, paitsi ärsyttävän naapurin äijän xDD Ajattelin mennä pihalle kannustaan, kun se yksin saa pudottaa lumet omalta katolta x)
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #146
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 24.02.2012 23:31
Asun kaksikerroksisessa luhtitalossa maantasolla ja vielä ei mitään ihan kamalaa ole tullut ilmi. Pientä vaan. Suoraan yläpuolellani asuva tyttö osaa kävellä erittäin äänekkäästi kantapäillään ja hänen oikealla puolellaan oleva yläkerran naapuri tykkää soittaa musiikkia niin, että bassot jytkää ja silloin tällöin myös soittaa kitaraa ja harrastaa karaokea. Ei vielä häiritsevää eikä niin kovaa, mutta kun se tapahtuu keskellä viikkoa yöllä niin en toki ihan hypi riemustakaan. Pari naapuria (suomalaisen stereotypian tuntien) ovat yllättäneet iloisesti. Molemmat juttelivat hetken kun olin ulkoiluttamassa kissaa. Kissa = loistava jäänmurtaja
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit