Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Naapurit

Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.04.2009 10:42

Lainaus: Doucat

Ja tämä kyseinen naisihminen pitää poikaansa hyvyyden ruumiillistumana mitä se penska ei todellakaan ole, hittolainen keittiön ikkunassa vielläkin kauhea jälki kun penska innostu linkoamaan kiviä meidän pihallemme.


Niinpä tietysti, eihän MeIdÄn lapsonen mitään tee mutta ne muut! Voi ruoja kun ärsyttääkin tuollaiset kun ollaan ihan sokeita sille mitä omat muksut touhuilee.

Ihan naurettavaa että pitäs vielä musamakua vaihtaa pikkuterrorin takia. Olisinpa tuossa tilanteessa itse voinut sanoa jotain todella tuhmaa josta se ipana olisi voinut ottaa vaikka lisää vaikutteita.
Kirjoittanut: Ania (Jäsen)
 • #32
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 12.04.2009 15:39
Meidän talossamme on onneksi kohtalaisen paksut seinät, normaaleja elämisen ääniä ei juurikaan kuulu, joten toivon oman musiikinkuuntelunikin jäävän aika pitkälle näiden seinien sisälle. Täällä ei myöskään asu lapsiperheitä, narisevia vanhuksia tai currynhajuisia maahanmuuttajia, joten siltä osinkin saa olla ihailtavan rauhassa.

Muutama poikkeus toki löytyy.

Jossain yläkerran asunnossa asuu oletettavasti noin ikäiseni nainen, joka omistaa Suomi-karaoken. Juhlimista vastaan minulla ei ole mitään, kunhan sen lopettaa edes suunnilleen hiljaisuuden (23) aikoihin (niinkuin itsekin teen), sillä näin vuorotyötä tekevänä ei ole mitenkään sanottua, että esim. lauantaiaamut olisivat vapaita, joten perjantaiyönä sitä mielellään nukkuisi, eikä kuuntelisi miten moottoritie on kuuma tai Dooris vei sydämen höystettynä humalaisella kikatuksella ja epävireydellä. Aijai sitä onnea.
Ei yhtä ärsyttävää, mutta kymmenen kertaa kiusallisempaa on sitten kuunnella seinänaapurini erittäin kovaäänistä seksielämää. Kuten jo aiemmin mainitsin, talossamme on tosiaan kohtuullisen paksut seinät, joten mielestäni ei ole aivan normaalia herätä siihen, että naapuriasunnossa jörnitään oikein olan takaa, varsinkaan, kun normaalisti korvani juuressa voisi soittaa jänisräikkää, enkä siltikään välttämättä heräisi.

Ja sokerina pohjalla; joku rappumme asukas on ostanut viulun. Luojan kiitos sitä ollaan sentään opeteltu soittamaan hiukkasen ennen harjoittelusessioita, mutta voisi se silti sujua vielä paremmin.. tai edes hiljaisemmin.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #33
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 12.04.2009 17:01
Me ollaan AnnaAngelin kanssa tänään häirikkönaapureita
Siivottiin ja imuroitiin, poltetaan suitsukkeita ja huudatetaan metallimusiikkia, joten iloista pyhäpäivää naapureille
Kirjoittanut: Ankka (Jäsen)
 • #34
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 19.04.2009 17:41
Tosi kiva välillä kuunnella kakaroiden juoksenteluu ja hippaleikkejä tuolla käytävässä. Varsinkin kun yrittää nukkua kipeenä kotona. >.< Onneks naapurit on muuten rauhallisia... Itestäni en kyllä tiedä. Kerran on tullut valituskin kun kuuntelin musaa astetta kovemmalla...
Kirjoittanut: Elvira (Aktiivi)
 • #35
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.04.2009 18:31
Meillä on yläkerrassa naapuri, joka kävellessään kuulostaa norsulaumalta (kantapääastuja, siis) ja yskii keuhkonsa pihalle vessassa. Polttaessaan tupakkaa ikkunasta, hän syljeskelee ulos (meidän päälle, jos olemme myös tupakalla) ja heittää tumpit ulos nurmikolle. Aaaaaargh! Jonakin päivänä vien yläkertaan tyhjän mehupullon ja näytän kädestä pitäen miten sitä käytetään tupakan tumppien säilytyspaikkana.
Jos yläkerran poitsua ei lasketa, niin muuten meidän talossa on hiljaista ja rauhallista. Mekin biletetään aina jossain muualla kuin kotona, johtuen meidän kämpän pienuudesta.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.04.2009 09:46
Mie olin tässä akverilla yötä, kun oli tuo Malli YK kokous ja meillä oli tälläinen pieni "kommuuni" siellä parin päivän ajan, sillä neljä lukion toisella luokkaa olevaa tyttöä saman katon alla oli hieman outoa. No me oltiin varmaan kerrostalon kauheimmat asukkaat nuo 3 päivää ja naapuritkin toivoivat varmaan, että myö häivyttäis jo, sillä naureskeltiin ja lauleskeltiin yö myöhään siellä niin että koko kerrostalo raikas, sillä siinä talossa seinät on paperia. Tosin kuvittelin vaan, että ollaan talon hirveimmät naapurit SILLÄ yöllä mie valvoin kahen aikaan kirjottamassa päätöslauselmaani ja tuli siinä sitten vessa hätä, no menin vessaan ja rupesin kuunteleen että mitä pirua tapahtuu, kunnes tajusin että naapurit harrasti ihan mielettömän kovaäänistä seksiä, sillä se kuulosti aika-ajoin siltä, että siellä olisi teurastettu sikoja! Tuli jotenkin helpottunut olo, kun huomasin kerrostalossa muidewnkin möykkäävän kun meidän kommuunin, mutta tuli myös ällöttävä olo sillä tunsin sekaantuneeni pariskunnan peitonalaisiin puuhiin (toivon, että he tekivät sitä sängyssä voi toivon, sillä mielikuva on muutenkin kamala).
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #37
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 25.04.2009 17:39
Uusi seinänaapuri on ihan kamala härikkö musiikin soittamisen ja äänenvolyymin suhteen. Että voikin vihata taas jotain näin paljon. Torstaina jo aloitti mölyämisen ja kiroilun ja huudon ja musiikin soiton jä tänään on ryyppäämiset alkaneet taas aamupäivästä. Ja nyt jo musiikki soi kovalla ja sen puheen kuulee meille sanasta sanaan. Jumalauta tuollaisia!!! Täällä kerrostalossakin kun pitäisi silti olla jonkinlainen kotirauha.
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.04.2009 18:59
Funereal Soul täällä sama tilanne, sekä seinänaapuri että yläkerta. Yläkerran nuoret sentään säätää volyymit pienemmälle kun asiasta käy sanomassa, seinänaapurin tummaihoiset vaan nauraa päin naamaa. Molemmista tehty nyt kirjallinen valitus, mutta ihmeitä en odota ... Kissu-parat on kovin levottomia kun basso saa huonekalut tärisemään!
Kirjoittanut: sodium_haze (Jäsen)
 • #39
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: sodium_haze
 • Lähetetty: 26.04.2009 10:27
En tunne ketään naapureistani, itse asiassa en edes haluaisi tämän hetkisiä naapureitani tuntea. Yläkerrassa asuva henkilö ilmeisesti juoksee asunnossaan ympyrää kaiket päivät, josta syntyy oikein mukava töminä, joka saa joskus jopa asuntoni ikkunan helähtelemään. Vasemmalla asuva seinänaapurini taas sammui kerran, kun oli puuroa keittämässä ja rappukäytävä oli täynnä palomiehiä. Oikealla asuvaa henkilöä en ole koskaan edes nähnyt.. Alakerrassa asuvia en tunne yhtä vanhempaa miestä lukuunottamatta. Tai en häntäkään tunne, ennemminkin tiedän. Hän huutaa koiralleen ja nykii talutushihnasta niin kovaa aina, että koira on hätää kärsimässä. Tämä mies puhuu aina kovaan ääneen yksinään ja näköjään pukeutuu myös naisten vaatteisiin joskus.

Muita tässä talossa asuvia olen vain nähnyt vilaukselta kauppa reissuilla. Aina kun heihin törmään, he ovat joko humalassa tai muissa aineissa tai sitten ovat juuri tulossa kaupasta muutama kaljakoppa käsissä. Jotkut ovat kyselleet minulta, olisiko minulla myydä huumeita tai muita aineita ja osa taas yrittää myydä minulle ties mitä.. Eräässä asunnossa on bileitä 24/7, toisen asunnon tuuletusikkunasta taas joku mies aina huutaa ja rääkyy jotain täysin päätöntä. Joku yläkertalainen taas kantaa aina kaiuttimen ikkunalaudalle ja soittaa säkkijärven polkkaa ja iskelmiä kovalla volyymillä, josta taas syntyy kamala rätinä ja äänen leikkaantuminen joka taas saa muutenkin oksettavan musiikin kuullostamaan entistä pahemmalta. Muutama vuosi sitten kuulemma tuossa ihan vieressä olevalla bussipysäkillä on ammuskeltu haulikolla ihmisiä, yöllä ei kannata myöskään liikkua tällä seudulla. Voi saada puukosta tai nyrkistä.. Pesutupaan ei uskalla mennä, siellä saattaa odottaa porukka joka käy kurkkuun kiinni kun avaat oven.

Itselleni ei ole sattunut vielä mitään sen kummempaa, eikä toivottavasti kerkeä sattumaankaan. Tutut varoittelivat minua ettei tänne kannata muuttaa, mutta tässä olen nyt asunut puolisen vuotta eikä tämä alue nyt niin hurja ole mitä maineeltaan tuntuu olevan. Ihan mielenkiintoinen kokemus tämäkin ollut, kohta muutto pois täältä ja voin huokaista helpotuksesta. Edellisessä paikassa jossa asuin, ammuskeltiin myös haulikolla. Tosin siellä ammuskeltiin suoraan kyseisen talon asuntojen ikkunoista sisään. Onneksi olin juuri kerennyt muuttaa pois sieltä..
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #40
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 26.04.2009 12:58

Lainaus: Kedira

Molemmista tehty nyt kirjallinen valitus, mutta ihmeitä en odota

Kannattaa tehdä vaikka useampi, jos ei ala mitään tapahtumaan. Saakoot muuttaa muualle muita häiritsemään. Itsekin jo ajatellut tehdä valituksen, jos tuollainen vaan jatkuu.
Viimeksi kun koputteli seinään joskus puolenyön maissa niin hiljensivät kyllä hiukka musiikkia, mutta kuului vaan huuto sieltä, että "saatteko nyt saatana nukuttua"! Ja se äänen volyymi ei laskenut kuitenkaan minnekään.. -.-
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit