Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Naapurit

Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 26.04.2009 15:47

Lainaus: Funereal Soul

Kannattaa tehdä vaikka useampi, jos ei ala mitään tapahtumaan.

Jotenkin luulen jotta opiskelijakämpissä tuo poispotkimisen kynnys mm metelin tähden on kovin korkea. Syytä en jaksa alkaa ihmettelemään ...

Mutta varmasti pommitan näillä kirjallisilla valituksilla etenkin seinänaapurin porukkaa kunnes joko häipyvät tai hiljenevät. Tänään vetosivat jotta "kellon on kuule vielä aamupäivää ni saa täältä ääntä kuulua, älä oo naurettava akka". Että näin suomalaistuneita olivat, puheessakin vain lievähkö korostus enää Vaan eipä ole sallittua sen tasoinen volyymi päivälläkään, että edes kaiuttimien vieressä en omaa musiikkiani kuule, vaan naapurin jytä puskee päälle!
Kirjoittanut: cyberhz (Jäsen)
 • #42
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.04.2009 16:16
Kaverini asuu kerrostalossa, ja hänen naapurinsa hakkaa seinää keskellä yötä. Ja myös jostain nurkasta ylhäältä oli tippunut vettä hänen asuntoonsa(myöhemmin oli selvitetty,että joillakin oli jäänyt vesihana auki).
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.04.2009 01:33
Naapurit ovat mukavia, kunhan niihin on matkaa vähintään 50 metriä.
Aika hyvin tässä on menty, ei ole kukaan tullut sanomaan eikä ole pahemmin tarvinnut kenellekään sanoa.

Kaipa nuo sanoisivat jos jotakin valittamista olisi.
Kirjoittanut: Aditu (Aktiivi)
 • #44
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 29.04.2009 18:00
Taas hakkasivat seinää naapurit kun kuuntelin normaalivolyymilla (=aika hiljaisella) levyä, josta pitäisi vääntää arvostelu. Sitten ei kuitenkaan ovattu ovea, kun yritettiin käydä kysymässä et mikä nyt on noin kauheesti hätänä kun pitää paukuttaa niin, että taulut meinaa pudota seinältä. Mut luultavasti eivät uskaltaneet avata siksi, koska niillä ei ole oikeasti syytä valittaa, sillä a) melu ei ole mitenkään jatkuvaa/kovaa ja b) hiljaisuus tulee vasta iltakymmeltä, joten päiväsaikaan mun käsittääkseni musan kuuntelu on ihan sallittua.
Kirjoittanut: Dagonist (Jäsen)
 • #45
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.04.2009 00:52
Naapurissa asuu pervo vanha äijä.. Ja sitten vuokraemäntä joka pitää mua silmätikkuna.
Kirjoittanut: Lacy gloom (Aktiivi)
 • #46
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Lacy gloom
 • Lähetetty: 30.04.2009 08:35

Lainaus: Aditu

luultavasti eivät uskaltaneet avata siksi, koska niillä ei ole oikeasti syytä valittaa

No en tiedä heistä, mutta me ei avata ovea koskaan jos ei tiedetä kuka siellä on. Meillä on kyllä ovisilmäkin, mutta jos en tiedä, että kukaan tuttu olisi meille tulossa, en vaivaudu edes katsomaan ovisilmästä, että kuka siellä on. Vieraille ihmisille en avaa koskaan ovea! Olen päätellyt, että jos joku tuttu siellä on, niin osaa sitten ilmoittaa puhelimitse olevansa oven takana. Muutenkaan en pidä yllätysvierailuista.
Joidenkin mielestä on tylyä kun ei avaa ovea jos on kotona. Minusta se on jokaisen oikeus olla kotonaan rauhassa jos tahtoo.

Jottei aivan offiksi menisi, niin voinen kertoa, että rapustamme muutti juuri eilen kaksi asukasta pois (siis eri asunnoista) ja pelolla odotan mitä hirviöitä tähän muuttaa heidän tilalleen...
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #47
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 30.04.2009 16:03

Lainaus: Lacy gloom

pelolla odotan mitä hirviöitä tähän muuttaa heidän tilalleen...

Meidän alakertaan on nyt parhaillaan kanssa paripäivää kannettu tavaraa.. Ja myös kauhulla odottamaan, että millaista porukkaa siihen on tulossa, kun täällä muutenkin asuu niin rasittavaa väkeä.. En tykkää yhtään.
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.05.2009 14:51
Jotenkaan omien naapureiden kanssa ei olla kovin väleissä. Joskus ovat ampuneet tuossa pihallaan impukalla variksia ja mitä vielä. Lähinnä sitä mietti, että koskahan keksivät ampua meidän kissoja. Pikkupoikia, kun sattui heillä vielä olemaan. Naapureista kun puhutaan niin ensimmäisenä tulee kyllä mieleen siskoni naapuri, jota hirveämpää tapausta saa kyllä etsiä. Häiritsee nimittäin kotirauhaa todella rankasti. Kaiken lisäksi kyse ei ole kerrostalosta.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.05.2009 14:56
Olen jo pidempään ihmetellyt, ettei naapureiden joukkoon näyttäisi lukeutuvat minkäänlaisia outoja hyypiöitä tai muuten vain idiootteja. Suurimmat "ongelmat" ovat olleet jonkun satunnainen sisällä tupakointi, ja pariin otteeseen yläkerrasta on kuulunut melkoista popittelua. Toisaalta kämppä ei kyllä sijaitse missään kummallisten epelien suosimalla asuinalueella, hinnassahan se näkyy mutta saapahan elellä ainakin rauhassa.

Ai niin, ehkä kaikista omituisin yksityiskohta on ollut pihalla seikkaileva vibraattori. Ei ollut varmaan kovin hyvä vempele jos se on kerran saanut luvan poistua ikkunasta!
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.05.2009 15:51

Lainaus: Piiskansiima

Ei ollut varmaan kovin hyvä vempele jos se on kerran saanut luvan poistua ikkunasta!


Se on sitä kun meillä naisilla voipi tiettynä aikana kuukaudesta (tai koska tahansa muulloinkin) mennä hermot siihen lemmenkumppaniin ja niin saa mies (tai tässä tapauksessa vibraattori) lentää asunnosta pihalle. Kiinnostavaa olisi tietää, saiko pariskunta sovittua asiansa ja roihahtiko lemmenliekki jälkeen korkeuksiin, vai hommasikos eroa ehdottanut puoliso uuden tilalle

Täällä on nyt ollut ihmeen rauhallista sen jälkeen, kun tuossa torstaina kävin yläkertalaisille jälleen karjumassa kurkkuani käheäksi. Olin ollut leikkaamassa leipää kun hermot napsahtivat hetkellisesti poikki ja huomasin vasta kotioveni sulkeuduttua, jotta olin ottanut leipäveitsen mukaani käydessäni metelistä huomauttamassa. Nyt sitten varmaan arjen koittaessa odotellaan poliiseja oven taakse tai vähintään kutsukirjettä puhutteluun ...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit