Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Dieettigootit; Pääkallobikinikuntoon ennen hautaa!

Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #601
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.08.2011 21:45
^On kyllä säälimätön ja pistää hikoiluttamaan. Mies minun makuuni. Tsemppiä karisteluun!
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #602
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.08.2011 13:35
Yliopistoliikunta alkaa! Kenties uhkaavan kunnianhimoisina valitsimme kaverini kanssa yhteiseen ohjelmistoomme kolme lajia: itämainen tanssi, yo-pump (mitä tämä sitten ikinä tarkalleen ottaen onkaan) ja nihase. (eli niska-hartia-selkä -harjoituksia. Lienee opiskelijoiden yleisin ongelma-alue.)

Kaksi muuta on varmaan ihan kivoja, mutta olemme nyt kuulleet huolestuttavia tarinoita siitä, että yo-pump olisi enimmäkseen liikunnaksi naamioitua kidutusta, josta ei selviä hengissä ilman että on jo valmiiksi rautainen kunto. Mitä ei meillä kummallakaan ole. Kuitenkin noiden melko rentojen lajien ohella pitäisi saada joku nimenomaan lihaksiin keskittyvä laji. Body oli kivaa ja juuri sitä mitä meikäläinen tarvitsee, mutta tänä vuonna sitä järjestetään vain kerran viikossa ja sellaiseen aikaan, joka ei sovi omaan aikatauluuni. HMPH.
Kirjoittanut: vampirequeen (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.10.2011 11:53
Giffirtin ohjelma vaikuttaa rankan kivalta Mite oot pärjänny? Kunto on kovakin nykyisin?
Milkä on se rossitrainer mistä tuolla puhuttiin? Joku kunto-sali juttu? Itte oon ollu ihan huippu-laiskiainen viimeaikoina. Kuntoilust ei oo tullu paljo mitää. Muutaman kerra oon käyny lenkil koiran kaa ja loin lantaa viikko sitte (oli muute rankkaa). Talvella varmaa lähetää kaverin ja iskän kaa metsätöihin. Siellä siis raahataan puita tai jotai vastaavaa hiki hatussa. Kuluttaa niin paljo energiaa että voi syödä mitä vaan,muttei liho. Nyt alan kyl muute kuntoilla ja kiinteyttää, että näyttää hyvältä siel ensi-kesän rantabileissä
Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
 • #604
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 16.10.2011 15:47

Lainaus: vampirequeen

Milkä on se rossitrainer mistä tuolla puhuttiin


Se on crosstrainer, eli maaaaaaainio, usein kuntosaleilta löytyvä laite, joka tekee ihmisestä hoikemman jos sitä deittailee riittävän usein. Näyttää siis esimerkiksi tältä ja on hirveen kiva kuntoilukaveri.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #605
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 16.10.2011 16:33
Olen käynyt tänä syksynä salilla niin säälittävän vähän, että hieman pelotti, että kunto on kadonnut kokonaan. Tänään uskaltauduin tekemään kunnon treenin eli rankkaa rossireeniä 40 min, jalkaprässi 53kg 20 toistoa, 3 sarjaa, reidenlähentäjät 32 kiloa x 20 x 3, vatsalihakset 25 kg x 20 x 2 (ei jaksanut enää ), rintalihakset 20kg x 20 x 3. Aika loppui, niin en ehtinyt tehdä enempää. Seuraavalla kerralla sitten selkä, reidenloitontajat, hauikset yms. Jos en kuole.

Paino kävi viikko sitten jo 68,5 kilossa, wuhuu! Sen jälkeen kuitenkin nousi ahkeran turvottamisoperaation seurauksena 70 kiloon, vyötäröä en olekaan vähään aikaan mittaillut. Tällä hetkellä ruokavalio kuitenkin koostuu lähinnä keitosta, jota sitäkään en pysty paljoa syömään (tuore kielilävistys), joten kaipa tuo tuosta putoaa.
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.10.2011 19:08

Lainaus: Marraskuu

crosstrainer, eli maaaaaaainio, usein kuntosaleilta löytyvä laite, joka tekee ihmisestä hoikemman jos sitä deittailee riittävän usein.

Sain tuollaisen juuri synttärilahjaksi ja ko. vehje kaverinani olisi tarkoitus ryhdistäytyä kuntoilun saralla. Vielä ku ensin lähtisi tämä flunssa ja saisi vekottimen kasattua..
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.10.2011 08:13
Mie aloitin salilla käymisen tuossa kai reilu kuukausi sitten ja tarkoitus oli 2 kertaa viikossa käydä. Noh, kävinkin, aina viime viikkoon asti, kunnes tulin kipeäksi. Nyt sitten katselin työvuorolistaa ja vaikuttaa siltä, että paikoitellen en kerkiä käymään salilla kuin kerran viikossa. Inhottavaa kun työpäivät on 13 tuntisia (ja matkat päälle) niin ei siinä jaksa ja jos viikossa on kaksi vapaata niin ne on peräkkäiset päivät enkä silloin jaksa käydä salilla. Toki onhan se yksikin kerta viikossa parempi kuin ei mitään, mutta sain niin hyvän lähdön tuossa, että oikein halusin salille. Toivottavasti se into ei nyt sitten työkiireissä katoa jonnekin =(
Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
 • #608
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 25.10.2011 21:39
Hahaa! Hoikkisfarkut mahtuu vihdoinkin, eli rossi-rainerin treffailusta on ollut kovasti hyötyä.

Luultavasti alkuun vain nesteitä on lähtenyt, mutta sekin tuntuu voitolta viime aikojen junnailun jälkeen. Minun kun ei ole kovin helppo nopeasti pudottaa muutamaakaan kiloa, koska en ole oletusarvoisesti isokokoinen, hieman pulskempaan kuntoon vain päästänyt itseeni. Jos tämän saisi pidettyä ja vielä vähän pehmeyttä pois tuosta vyötärön seudulta niin a vot.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 26.10.2011 10:47
Onkos täällä kuutti.netissä muuten kiloklubilaisia? Jos, niin olisi jepa saada klubikavereita. Itse liikun siellä nimimerkillä Heetteri82, tosin vähemmän kirjoittelen foorumille tuota päiväkirja-aihettani lukuun ottamatta.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #610
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 26.10.2011 12:38
Tämä täti hankki kuntosalijäsenyyden. Oli liian hyvä tarjous kun sain kaikki mahdolliset alennukset mitä firmalla oli tarjota, ja siitä edestä vapaa käyttö salille, infrapunasaunalle ja solariumille (ja jostain syystä luulen kyllä että se ei tule olemaan kovalla käytöllä). Joo joo, piti säästää häitä varten, mutta tänhän voi melkein katsoa omaan kauneudenhoitoon investointina häitä varten. Laihduttaahan ne muutkin morsiamet.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit