Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Painonnostajat 2010 - ryhmä

Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
  • #41
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 16.05.2010 23:22

Lainaus: DeadlyNightshade

Intissä kuulemma tuppaa lihomaan. Poikaystävällä kävi samoin - intissä painoa tuli peräti 7 kiloa, mutta se lähtikin sitten sieltä lähtemisen jälkeen pois.


Kaverini, joka on painoinindeksin mukaan normipainoinen, niin oltuaan intissä 5kuukautta, niin painoo oli lähtenyt 15kiloa... Ihmisestä se on pitkälti kiinni, itsekkin uskon laihtuvani intissä kohtalaisesta ainakin aluksi.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 21.05.2010 23:37

Lainaus: Fenrisulfur

Siis tämähän on helppoa, syötte vain hese/mäkkäri ruokaa + pizzaa ja juotte olutta, napostelette rasvasia sipuli renkaita ja jälkkäriks vaikka jäätelöä kinuski&suklaa kastikkeella.

Ei toimi, olin pari vuotta tuollaisella dieetillä ja paino ei liikkunut yhtään mihinkään.
Ehkä se oli sitten siitä jäätelöstä kiinni kun sitä ei kovin paljon mennyt.
Kirjoittanut: ilkimysli (Jäsen)
  • Lähetetty: 25.05.2010 15:31
Varmin keino saada lisää painoa on ryhtyä tiukalle pikadieetille ja sen jälkeen syödä mitä huvittaa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit