Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Pelottaako nykypäivän meno?

Kirjoittanut: Mary Death (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.01.2010 23:14
en tiedä onko tästä jo ketjua, mutta kokeillaan....

Olin jo monta päivää innoissani odottanut perjantaista elokuviiin menoa. Sitten jysähti, että sehän loppuu vaille kymmenen, on pilkkopimeää ja joudun kävelemään yksin puolen tunnin matkan kaupungilta kotiin. Ei siinä mitään, mutta perjantaisin on yleensä aika paljon juopuneita liikkeellä ja kiinnittävät harhailevan huomionsa kärppänä erilaisemmin pukeutuneeseen. Tulevat kyselemään "fiksuja" asustani ja olemuksesta tai vain ehdottelemaan saattoseuraa. Selväpäisen saisi karkotettua parilla terävällä sanalla, mutta humaltuneet ovat nähtävästi kaataneet juomia kurkun lisäksi korviinsa, kun ei "häivy" näytä menevän perille. Ja nyt kun on ollut paljon juttuja lehdissä puukotuksista, lisääntyneestä aggressiosta mitä hoidetaan leipäveitsillä ja luvattomilla aseilla, ei ole turvallisuuden tunne huipussaan. Kävelin ennen aamuyöllä töihin, mutta se loppui kun matkani varrella olevassa paikassa tapettiin ihminen kirveellä, hankin kyydityksen siitä eteenpäin Harmittaa, koska olisi mukavaa kävellä iltaisin ja joskus öisinkin ulkona, erityisesti keväästä syksyyn
Ehkä olen vain pelkuri tai turha hermoilija, mutta taidankin mennä elokuviin sunnuntaina, iltapäivällä....
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 21.01.2010 23:25
Ei pelota, mutta harmittaa ja lukuisten muidenkin asioiden takia kuin tämän yllä esittämäsi. Häipymään kehottamisen sijaan suosittelen sinua käyttämään kohteliaampaa tapaa toivottaa tyyppi suksimaan suolle, koska tuollainen töksähdys voi provosoida humalaista häiritsemään aikaisempaa häiritsevämmällä tavalla. Tällaisten humalaisten ja muiden veijareiden touhuihin kannattaa vain tottua, sillä tuollaisia tyyppejä on maa täynnä. Väkivaltatilanteita voit päästä pakoon pitämällä taskussa esim. sellaista pientä hiuslakkapulloa ja pitämällä sormen liipaisimella. Hiuslakan kuljettaminen julkisilla paikoilla ei ole laitonta toisin kuin pippurisumutteen.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.01.2010 00:32
Enemmän pelottaisi jos nykyäänkin olisi "vanhojen hyvien aikojen" meininki. Jos lakki on väärään suuntaan kallellaan tai isäsi eno ajaa väärän merkkisellä autolla niin pataan tulee. Pelko, väkivalta ja pahoinvointi myyvät ja sosiaaliporno uppoaa ihmisiin kuin häkä joten luonnollisesti siitä kirjoitellaan entistä enemmän. Väkivaltarikosten määrän kehityksestä en pikaisella Googletuksella löytänyt mitään fiksua tilastoa, mutta en oikein usko että ne olisivat mitenkään räjähtäneet käsiin. Jokainen epämiellyttävä humalainen tai muutenkaan hankala ihminen ei automaattisesti ole murhaaja tai raiskaaja. Idiooteistakin selviää yleensä niinkin helposti kuin olemalla kiinnittämättä heihin huomiota; vaikka sanavalmis ******** ja takaisin näpäyttäminen tuottavatkin suunnatonta mielihyvää, on niistä harvemmin hyötyä idioottien karkoittamisessa
Kirjoittanut: Elvira (Aktiivi)
 • #4
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.01.2010 10:34
Kyllä pelottaa. Sen takia, että oikeastaan millään ei ole mitään väliä.. Ihmiset eivät kunnioita toisiaan tai toistensa omaisuutta. Hyvät tavat tuntuvat olevan enemmänkin poikkeus kuin sääntö. Lähimmäisen rakkautta on aika vaikea löytää kaupungeista, maallakin se alkaa olla katoamassa.
Jotenkin tuntuu, että elämä on monimutkaistunut huomattavasti muutaman vuosikymmenen aikana. Nykyään pitää olla nopeasti joku, tehdä jotakin ja ansaita paikkansa yhteiskunnassa. Ihmisiltä vaaditaan hyvin paljon hyvin nopeasti. Kaikki täytyy saada heti. Ja jos niin ei käy, on muka huono ihminen..
Ehkä kaiken tämän takia väkivalta on lisääntynyt tai raa'istunut. Kukaan ei oikein välitä mistään. En todellakaan uskalla kävellä pimeällä tai yöllä kotiin, enkä lähde yksin baareihin. Pienenä tyttönä on vähän vaikea puolusta itseään, jos joku saa päähänsä tehdä minulle pahaa.
Kirjoittanut: Drakan (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.01.2010 15:22
Ei pelota vaikka välillä tuntuu että "heletti" on nyt kun kuuntelee uutisiaym. eli se olis maanan päällä. no mielikuvitus taas laukkaa. toki sitä miettii kun on murkkuikäsiä lapsia.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 22.01.2010 16:25
Hmm.

Nykypäivänä sattuu paljon pahaa, se on totta. Mutta ei sitä kannata sillä tavalla pelätä, sattuu kohdalle jos sattuu. Sitä paitsi ennen nykypäivääkin oli paljon pelättävää, joskus enemmän, joskus vähemmän. Ennen vanhaankin sitä on pitänyt varoa ja pelätä humalassa olevia, jotka ovat saattaneet tarttua kirveeseen tai puukkoon vielä herkemmin kuin nykyään. Yhtälailla oli rosvoja ja luonnonmullistuksia, murhaajia sun muita, suurista sairauksista puhumattakaan. Ennemmin varoisin ulkona liikkumista, jos rutto tulisi takaisin.
Kirjoittanut: fantasos (Jäsen)
 • #7
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.01.2010 18:03
Nykypäivän menossa pelottaa enemmän ihmisten lyhytnäköisyys luonnonvarojen käytön, energian tuhlauksen, bisnesvetoisen ajattelun ja väärissä paikoissa säästämisen osalta. Väliajoin joutuu miettimään että noinkohan omilla lapsenlapsilla on enää planeetalla hirveästi elintilaa ja/tai edellytyksiä.
Niin että siihen verraten väkivalta ei suuremmin pelota. Mutta toisaalta, enpä yleensä tietentahtoen tunge niiden kapakoiden lähelle joissa ihmisiä puukotetaan...
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.01.2010 12:32

Lainaus: fantasos

Nykypäivän menossa pelottaa enemmän ihmisten lyhytnäköisyys luonnonvarojen käytön, energian tuhlauksen, bisnesvetoisen ajattelun ja väärissä paikoissa säästämisen osalta.


Täytyy kyllä sanoa, että itseänikin pelottavat enemmän tuollaiset suurisuuntaiset asiat kuin arkipäivän turpaanvetäjät. Yksittäisiä ihmisiä ja omaa henkilökohtaista turvallisuuttaan voi sentään jossain määrin kontrolloida, mutta mitäpä siinä teet sitten kun valtiotasolla päätetään ihmisten pakkoholhoamisesta kunnon isovelitapaan (mm. "läskivero" tai suunnitteilla oleva tupakan täyskieltouudistus) tai kun monikansalliset yritykset pyyhkivät hyvillä tavoilla taustapuoltaan...
Kirjoittanut: Nocturne (Aktiivi)
 • #9
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.03.2010 09:16
Pelottaa ja ei pelota. Jos asiaa alan ajattelemaan, niin, kyllä maailmanmeno pelottaa. Niin nykypäivän kuin menneiden "hyvienkin" aikojen. Ainahan täällä on kättäpidempää käytetty tai nyrkkejä jos muuta ei ole ollut saatavilla. Mutta ainahan sitä pelossa saa elää, jos asiaa oikein alkaa mielessään vatvomaan.

Ei ehkä kannata ehdoin tahdoin lähteä pimeällä ulos, jos tietää paikan "huonomaineiseksi" jne. Mutta maalaisjärjellä monesta asiasta selkiää melkein tolkuissaan.
Kirjoittanut: Eldnaard (Jäsen)
 • #10
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 06.03.2010 14:11
Länsimaisessa kehdossamme on helvetin hyvä elää, mutta tietyt asiat vaivaavat tasaisin väliajoin minuakin. Fasismista muistuttavat sensuurilait, mielipidevankeutta koskeva EU-direktiivi, Lex Kukkaruukku, päin honkia oleva huumausainepolitiikka, Matti Vanhanen ja the corrupted Co. ja suuret ikäluokat, jotka jättävät sukupolvellemme valtavan ekologisen ja taloudellisen painolastin idioottimaisilla päätöksillään - melkoinen pommi. En tiedä onko tässä kiire, mutta olisi kiva jos hallituksen saisi pian täyteen alle nelikymppisiä ihmisiä, jotka ymmärtävät mitä nykytekniikka mahdollistaa ja miten ihmiset ja yritykset voisi pakottaa käyttäytymään luonnonvaroja haaskaamattomasti.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit