Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kauhuelokuva-hetki elämässäni

Kirjoittanut: LauriGhost (Jäsen)
 • #21
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 08.08.2010 21:08
Tämä nyt voisi olla enemmin komediasta mutta kyllä -elvetti säikähdin.
Katoin yöllä Kaunaa. Sitten tuli mainoskatko ja mutsi pyysi hakemaan alakerrasta jäätelöä. Ja vaikka ei ollut edes mitenkään erityisen pelottava elokuva, niin tietenkin kun avaan alakerran oven niin aivan oven takana on harmaa hahmo käsi ojossa. Kirous ehti päästä suusta ennenkuin näin että se hahmo olikin isä joka oli samaan aikaan avaamassa ovea. Kyllä vähän nolotti.
Kirjoittanut: CharmedDoll (Jäsen)
 • #22
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: CharmedDoll
 • Lähetetty: 11.08.2010 10:27
Tämä tapahtui minulle noin viisi vuotta sitten..

Yhtenä kesänä ollessani ystävälläni yötä, päätimme nukkua teltassa heidän pihallaan. Heräsin aikaisin aamulla noin klo 07.30 ja huomasin ettei ystäväni ollutkaan teltassa, kunnes huomasin teltan läpi näkyvän varjon. Luulin tietenkin sen olevan ystäväni, kunnes avasin teltan oven ja varjo oli hävinnyt. Äkkiä näinkin varjon teltan toisella puolella ja päätin kiertää teltan useampaan kertaan mutta ketään ei näkynyt. Menin takaisin nukkumaan ja varjo alkoi tunkeutua teltan seinästä läpi minua kohti, jolloin en enää kestänyt vaan juoksin nopeasti sisälle.
Menin olohuoneen sohvalle nukkumaan, koska en halunnut herättää ketään tuollaisen takia. Silloin viereisestä keittiöstä alkoi kuulua askelia jotka nekin lähestyivät minua.
Siinä vaiheessa ponkaisin ystäväni huoneeseen ja näin hänen nukkuvan kuin tukki omassa sängyssään. Mietin hetken aikaa raaskinko herättää ystävääni samalla kun laahaavat askeleet kantautuivat eteisestä. Herätin ystäväni kun askeleet olivat enää parin metrin päässä huoneesta ja silloin äänet loppuivat kuin seinään.
Kirjoittanut: LauriGhost (Jäsen)
 • #23
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: LauriGhost
 • Lähetetty: 11.08.2010 18:35
Joo älkää ihmiset menkö yksin vintille!
Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.08.2010 23:33
Kauhuelokuvahetki, hmm...
Okei, tämä nyt on aikalailla sitä pahinta mahdollista kun olen Ruotsissa töissä. Täällä ei voi selkäänsä kääntää edes seinälle, suihkussa ei passaa missään tapauksessa pudottaa saipuaa, eikä kenellekään osaa puhua kun kieli on keskinkertaista parhaimmillaan. Pimeää ja synkkää, yksinäistä, varjot hyppivät silmille, ja saattaa jokunen mörkökin olla nurkissa pyörimässä. Toisaalta, tämä työmaa on jo niin täynnä hämiksiä ja muita ökkömönkijäisiä, ettei enää kummitus tai kaksi tuntuisi missään
Kirjoittanut: raato (Jäsen)
 • #25
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 12.08.2010 11:06
Hylätty mielisairaalakompleksi oli kyllä paljon pelottavampi kuin mikään kauhuleffa... Tunnelma oli hyvin ahdistava. Paikat vanhat, rikkinäiset, pienessä huoneessa vettä saattaa tippua katosta lattialle isoon lätäkköön seuranaan yksinäinen tuoli... Siellä täällä sairaalasänkyjä lepositeillä, ahtaita sokkeloisia käytäviä, roinaa siellä täällä, vanhoja keskoskaappeja ja ruostuneita gynepöytiä (näytti enemmänkin kidutusvälineeltä). Rakennuksia yhdistää maanalla menevät tunnelit. Pimeää, sotkuista, et tiedä minne eksyt. Kirjoituksia seinillä, sotkettuja huoneita, sähköshokkihoitolaitteita, pakkopaitoja... Paras oli ehkä huone, missä portaat menivät kattoon Eli ne eivät johtaneet mihinkään.
Kirjoittanut: Never (Jäsen)
 • #26
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.10.2010 16:53
Joskus pienenä olimme kaverin kanssa Seurasaaressa ja seurasimme söpöä pikku oravaa. Se vipelsi yhden vanhan talon taakse, seinää pitkin ylös. Katselimme sitä kunnes se katosi näkyvistä. Sitten katsahdin alemmas ja näin parrulla makaavan muumioituneen oravan. Jostain syystä vilkaisin vielä jalkoihini ja huomasin että maa oli täynnä pienten eläinten ruumiita. Voin sanoa, että sitten lähdimme ja vikkelästi!
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.10.2010 19:15

Lainaus: Never

Jostain syystä vilkaisin vielä jalkoihini ja huomasin että maa oli täynnä pienten eläinten ruumiita. Voin sanoa, että sitten lähdimme ja vikkelästi!


Tuosta muistui mieleen kun eksyimme ala-asteikäisinä parin kaverin kanssa kymmeniä vuosia tyhjillään olleeseen taloon. Talo oli sellainen vanha pirtti keskellä peltoja metsäsaarekkeessa, pihassa pieni navetta ja sauna. Jos pinnassa oli joskus ollut maalia niin se oli ajat sitten rapistunut pois ja seinät olivat rosoista mustanharmaata hirttä ja lautaa niin sisältä kuin ulkoa. Kolusimme hetken talon alakertaa johon joku oli varastoinut tiiliä, kattopeltejä ym. roinaa. Sitten kiipesimme umpilahoja kierreportaita pitkin talon ullakolle josta tulikin lähtö melko nopeasti: yksihuoneisen ullakon kurkihirrestä roikkui toistakymmentä kuollutta, eri mätänemisasteella olevaa lintua. Suurin osa linnuista, elleivät sitten ne kaikki, olivat variksia.. Toisista oli jäljellä vain jalka josta ne oli sidottu ja toiset olivat muistaakseni verrattain tuoreita, eivät vielä ihan vanuksi mädänneitä. Linnuissa hääri reilusti ampiaisia, ja vaikka linnut ennemminkin ihmetyttivät kuin pelottivat, oli ampiaisten suututtaminen tärkein syy nopeaan poistumiseen. Huone oli sen verran korkea että lintujen sitomiseen on tarvittu todella korkeita tikkaita. Olen nyt myöhemmällä iällä koittanut selvittää asiaa laihoin tuloksin, Googlella olen löytänyt vain yhden viittauksen samanlaiseen tapaukseen jostain päin Suomea. Tapaus voisi liittyä myös kylällä asuneeseen mielenvikaiseen vaariin joka mm. hautasi eläviä kissoja tien varteen riviin niin että niiden päät jäivät pinnalle, mutta käsittääkseni mies oli kuollut jo aikoja sitten ja voisin kuvitella että ampiaiset ja mehiläiset putsaavat linnun ruhon kevyesti yhdessä kesässä.

Samoilla nurkilla, erään toisen autiotalon aitan kohdalla sattui kerran myös sellainen erikoisuus että rakennuksen ulkoseinät kohisivat isoja mustia kovakuoriaisia. Kuljimme paikan ohi jatkuvasti vuodesta toiseen, eikä vastaavaa näkynyt ikinä ennen tuota kertaa tai sen jälkeen. Kun muutaman tunnin kuluttua pyöräilimme takaisin aitan ohi, ei ötököistä näkynyt merkkiäkään.
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #28
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 17.10.2010 21:00
Juu-u, en oo menossa enää yksin pimeällä lenkille. Varsinkaan metsän keskelle pururadalle.

Olin tuossa pari päivää sitten tuolla pururadalla heittämässä iltalenkkiä ja oli alkanut tulla pimeä. Metsässähän nyt kuuluu kaikennäköstä ääntä ja tämä on aivan fine, kunhan pystyn itsekseni selittämään äänen lähteen. Sitten rupesi kuulumaan semmosta kopauttelua kuin kahta kiveä lyötäisiin yhteen (todennäkösesti rupesin vähän päässäni liiottelemaan näitä ääniä kun paniikki iski) ja minullahan tuli heti mieleen Blair Witch Project! Tää oli mun mielestä pelottava leffa (niin ykkönen ku kakkonenki) ja heti rupesin kuvittelemaan kuinka se noita siellä virittelee juttujaan ja vaanii... Ja sitten kuvittelin itteni sinne autiotaloon tuijottamaan nurkkaan. Voin kertoo et tuli töppöseen vauhtia että pääsin hittoon sieltä pimenevästä (ei ollu joka kohassa lamppuja) metästä.

Njoo, mielikuvitus tekee helposti kärpäsestä härkäsen.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit