Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kerro vitsi!

Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #601
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 29.07.2009 23:14

Lainaus: Heetteri

En sanoisi että liittyy WoWiin, vaan ropeltamiseen ylipäätään.

nomuttamutta... ainakin huomaa että en harrasta anyway.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #602
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 16.09.2009 08:23
Miehen valintaopas (naisille)

Miestä hankittaessa on syytä kiinnittää huomiota seuraaviin ominaisuuksiin: väri, valmistusmaa, koko ja korimalli, varustelu sekä ikä.


Miehen väri on useimmiten jollain lailla sidoksissa maahan, jossa mies on valmistettu. Etelän maissa valmistetut miehet ovat väriltään huomattavasti tummemman sävyisiä kuin pohjoismaissa valmistetut. Tänä päivänä Suomesta on saatavissa kaikenvärisiä miehiä, sillä niitä on tuotu ulkomailta tai valmistettu lisenssillä Suomessa.
Miestä valittaessa kannattaa huomioida, että ulkomailta hankitun miehen käyntiääni on erilainen kuin kotimaisen, joten se vaatii hieman totuttelua.


Miehen koko kertoo, millainen kokonaiskulutus miehellä on. Pienikorinen mies on lähes aina kulutukseltaan taloudellisempi kuin tilavakorinen. Etenkin keskiosaltaan leveämallisiin on syytä suhtautua erityisen varauksellisesti.


Miestä hankittaessa on syytä valita yksilö, jossa on vakiona riittävä varustelutaso, sillä lisävarusteet ovat kalliita. Mikäli kuitenkin on epähuomiossa tullut hankittua varustelultaan puutteellinen mies, on joitakin lisävarusteita saatavana: yleisimmät puutteet miehellä löytyvät poistoventtiilistä, johon markkinoilta löytyy tukia ja kiristimiä. Liian lyhyitä poistoventtiileitä on myös pidennetty hitsaamalla, mutta huomattavasti helpompaa on valita mies, jonka poistoventtiili on alun perin kunnossa. Korin muotoilua varten on myös olemassa erilaisia lisävarusteita, joita löytyy melkein kaikilta hyvinvarustetuilta huoltoasemilta.


Jos ollaan hankkimassa käytettyä miestä, kannattaa lisäksi huomioida mm. edellinen omistaja / edelliset omistajat, ajotunnit ja yleinen kunto (onko kolhittu, likainen tai pidetty huonosti). Ihanneyksilö on mies, joka on siisti, vähän käytetty ja hyvin huollettu. Miehestä kannattaa tarkistaa, ettei istuinsuojista löydy syöpäläisiä. Kuntoarvio on syytä teettää virallisella katsastuskonttorilla.


Mies kannattaa aina koeajaa ennen lopullista valintaa. Koeajossa selviävät ajo-ominaisuudet sekä mahdolliset piilevät viat ja puutteet. Koeajolla kannattaa myös kokeilla erilaisia ajoasentoja ja niiden vaikutusta miehen käyttäytymiseen.


Käynnistys
Uusi mies on yleensä helppo käynnistää, mutta sammuu melko nopeasti lyhyen ajon jälkeen. Joissain tapauksissa ei etenkään vanhempi mies välttämättä käynnisty lainkaan. Tällöin lienee helpointa hankkia uusi mies.
Uutta miestä ei tarvitse yleensä esilämmittää. Uusi mies on valmis käynnistymään heti, kun ovi avataan. Lämmitysaika on sitä pidempi, mitä vanhempi käynnistettävä mies on. Ryypyn käytön suhteen tulee olla erityisen huolellinen. Runsas ryypyn käyttö estää käynnistymisen ja voi aiheuttaa jopa oikosulun.
Joskus saattaa tulla eteen tilanne, että mies käy jo valmiiksi kuumana tai ylikierroksilla. Tällöin miehen kannattaa antaa käydä itsekseen, kunnes liiat ylikierrokset ovat purkaantuneet. Tämän jälkeen pieni lämmitys ja sitten miehen pitäisi olla valmis kunnolliseen pitkään ajomatkaan.


Sisäänajo
Käyttämätön mies täytyy aina ensin sisäänajaa. Sisäänajovaiheen aikana mies ei vielä jaksa ajaa pitkiä matkoja. Tämän pitäisi kuitenkin parantua ajan myötä. Sisäänajovaiheen aikana kannattaa ajaa useita lyhyitä matkoja peräkkäin. Jo viidennellä perättäisellä käynnistyskerralla mies jaksaa usein jo hieman pidemmälle. Käyttämättömän miehen ajo-ominaisuudet eivät aluksi vastaa käytetyn miehen ajo-ominaisuuksia, mutta ne voivat parantua, kun miehellä ajetaan enemmän.


Huolto
Kun ominaisuuksiltaan ja ulkomuodoltaan mieleinen mies on hankittu, on kuitenkin edelleen syytä pelata varman päälle ja käyttää miestä huollossa säännöllisesti, ettei myöhemmässä vaiheessa tule yllätyksiä.
Miehen omistamisesta aiheutuu melkoisesti kuluja, sillä tuorekin mies kuluttaa paljon polttoainetta. Mies täytyy tankata joka päivä.
Jos mies kuluttaa tuulilasinpesunestettä runsaasti, voi kyseessä olla merkki vakavasta viasta. Tällainen mies on syytä vaihtaa pian.


Miestä voi lainata myös muille kuljettajille, mutta jos miehen ovet aukeavat itsekseen, vaikka olet ne lukinnut, on mies syytä vaihtaa välittömästi. Muistathan, ettei vakuutus korvaa luvattomasti käyttöönotettua miestä, ellei miehestä löydy murtojälkiä. Jos mies jostain syystä lakkoilee, nakuttaa jatkuvasti, jättää tien päälle tai jos miehen pikkuviat kasvavat liiaksi, on aika vaihtaa mies tuoreempaan.


Muut miehet
Ellei haluta hankkia omaa miestä, on myös mahdollista käyttää yleisiä miehiä tai vuokrata mies käyttöön määräajaksi. Kavereiden miehiä voi myös yrittää lainata. Katujen varsilta ja ravintoloiden edustalta löytyy usein hylättyjä, käytöstä poistettuja miehiä, joita voi ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Jos omistaa oman miehen ja ajelee silti esim. työsuhdemiehellä tai käyttää yleisiä tai vieraita miehiä, kannattaa omaa miestä säilyttää kotona.
Kirjoittanut: Mad Scientist (Jäsen)
 • #603
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.09.2009 09:36
Heh. Aikamoista miesten esineellistämistä. Jos olisin auto niin olisin varmaan, joku 8o-luvulla valmistettu volvo mustalla nahkaverhoilulla eli iso, ruma ja kuluttaa paljon.

Kuinka monta goottia tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu?
Ei yhtään... gootit viihtyvät pimeässä.

Alunperin toi oli ateisti vitsi.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 16.09.2009 10:25

Lainaus: BronzeRain

Jos mies jostain syystä lakkoilee, nakuttaa jatkuvasti, jättää tien päälle tai jos miehen pikkuviat kasvavat liiaksi, on aika vaihtaa mies tuoreempaan.

Lainaus: BronzeRain

Jos omistaa oman miehen ja ajelee silti esim. työsuhdemiehellä tai käyttää yleisiä tai vieraita miehiä, kannattaa omaa miestä säilyttää kotona.


Jos toi ois toisin päin, naiset vetäisivät hirveät pultit ja syyttäisivät vitsin kertojaa sovinistiksi.
...Reilua?
No, mun mielestä toikaan ei kyllä ollut mitenkään hauska, aika väkisin väännetty jotenkin.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.09.2009 12:58

Lainaus: Heetteri

Jos toi ois toisin päin, naiset vetäisivät hirveät pultit ja syyttäisivät vitsin kertojaa sovinistiksi.


Audimies, audimies... Kiesin analyysi ei kyllä ollut ihan noin syvällinen! Mutta joo, tuo tuntuu hieman väkisin väännetyltä, eivätkä kaikki yksityiskohdat edes rimmaa kovin hyvin.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #606
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 16.09.2009 13:39
Eipä niin, mutta otinkin sen siksi koska se oli ajankohtainen. Oli siinä muutamia hyviä kohtia.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.09.2009 21:48
Millä humalaiset hevarit saadaan pos baarista? - Goottikärryillä.

Mitä yhteistä on taskulaskimella ja pääministerin entisellä heilalla? - Molemmat osaavat jakaa ja kertoa.
Mitä eroa on Psykiatrilla ja vaimolla? - Vaimo esittää samat kysymykset ilmaiseksi.
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.09.2009 22:14
Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen käveleskelivät rauhallisesti maaseututiellä. He saapuivat aitaukselle jossa sika oli jäänyt jumiin aitaan takapuolestaan. Takapuoli oli tielle päin ja hanuri oli huomiota herättävästi pystyssä kohti taivaita. Siihen norjalainen tokaisi: "olisipa tuo Brigitte Nielsen ja homman hoitaminen ei kauaa kestäisi". Siihen suomalainen: "minulle kävisi kuka tahansa nainen". Pitkän hiljaisuuden jälkeen ruotsalainen sanoi: "Olisipa edes hiukan pimeämpää....."
Kirjoittanut: Mary Death (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.01.2010 01:42
Tämä nauratti kauan....
Istuessani kampaajalla kuulin erään työntekijän tunnustavan asiakkaalleen: "En ole ottanut tänään vitamiinejani, joten kuljen täällä ihan suojattomana". Asiakas kuunteli myötätuntoisena ja sanoi: "Minä en ole ottanut mielialalääkkeitäni tänään, joten kaikki kulkevat täällä suojattomina".
Kirjoittanut: aNightingale (Jäsen)
 • #610
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.03.2010 22:58
YK suoritti maailmanlaajuisen kyselyn. Kysymyksenä oli:

"Olkaa hyvä ja antakaa rehellinen mielipiteenne ratkaisuksi
elintarvikkeiden puutteeseen muualla maailmassa."


Tämä kysymys osoittautui varsin epäonnistuneeksi ja ilmeisen
vaikeaselkoiseksi:

- Afrikassa kukaan ei tiennyt mitä tarkoittivat elintarvikkeet.
- Itä-Euroopassa kukaan ei ymmärtänyt mitä tarkoitti rehellinen.
- Länsi-Euroopassa kukaan ei tiennyt mitä merkitsi puute.
- Kiinassa ei tiedetty mikä on mielipide.
- Lähi-idässä ei ymmärretty mitä on ratkaisu.
- Etelä-Amerikassa ei tiedetty mitä merkitsee olkaa hyvä.
- Yhdysvalloissa kukaan ei ymmärtänyt mikä on muualla maailmassa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit