Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Päivän hyvä työ

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 12.07.2010 00:21
Haku ei löytänyt vanhaa aihetta, tai sitten en osaa.

Kuitenkin, hinattiin järveltä lapsiperhe takaisin venerantaan, olivat ostaneet motonetistä uudet, hyvät ja erityisesti halvat bensaletkut veneeseen. (ostin minäkin, mutta en lähtenyt järvelle testaamatta. Ei toiminut.) Eipä noilla mitään isompaa hätää ollut, mutta kipparilla keitti astetta vaille tarpeeksi. Kai siinä tuli muutama opittu kirosana säästettyä.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 12.07.2010 02:16
Tässä kai etsitään kertomuksia päivän hyvistä töistä muiltakin, joten kannan heppini kekoon. Tai kapulani oikeastaan, sillä eilisen hyvä teko oli osaltani sellainen kun kävin ruokakaupassa hakemassa pakastepitsaa ja kun pääsin jonossa kassan liukuhihnalle asti, laitoin sellaisen separaattorin ostosteni päätteeksi. Tarkoitan siis sellaista muovikepukkaa, jolla erotellaan eri asiakkaiden ostokset. Aion ratsastaa tällä hyvällä teolla aika pitkään, sillä parempiakaan hyviä tekoja ei ole nyt ihan viime aikoina tullut tehtyä.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #3
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 12.07.2010 14:22

Lainaus: kuopassa

laitoin sellaisen separaattorin ostosteni päätteeksi.

Ah, sankarini. Minua ottaa kupoliin, kun ihmiset eivät kassajonossa aina huomaa laittaa sitä kapulaa. Pieni, helppo ja ystävällinen ele seuraavalle jonossa, jonka ei tarvitse kurottaa kapulaa etummaisten ostosten yli selkäranka vinossa. Siinä joutuu usein turhan lähellekin tuntematonta ihmistä, näin kesäkuumalla hikiaromit erottaisi kyllä kauempaakin.

Tämän päivän hyvä työni oli kai se, että hain äitini Helsingin päärautatieasemalta ja saatoin sinne takaisin, vaikka itselläni oli kiire laittaa asioita kämpässä kuntoon kun siirryn noin kuukaudeksi miehekkeelle asustamaan kissan kanssa. (Kotona alkaa remontti.) Äiti on aika eksyksissä Helsingissä, vaikkei juna-asemalta olekaan pitkä matka luokseni. Kannoin myös hänen laukkunsa, en tosiaan laita yli kuuskymmpistä äitiäni näillä helteillä matkapakaasiaan roudaamaan.
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #4
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 12.07.2010 16:30
Lasketaanko nekin mukaan jotka on hyviä töitä itseään kohtaan? Pesin nimittäin pyykkiä ja se jos mikä oli hyvä työ.

No joo, ilmoitan heti jos jotain semmosta sattuu mikä lasketaan oikeasti hyväksi työksi, piti sanomani vaan että hyvä aihe!
Kirjoittanut: oneesan (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.07.2010 19:41
Mää majoitin yöpaikan tarvitsevia kavereita, yhteensä 4kpl tässä viikon aikana, ja ruookinnii omasta pussistani aamiaisen verran, ja näytin kaupunkia
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 12.07.2010 22:14
Tänään lainasin ystävälleni seitsemän euroa, koska hänellä ei ollut kovin paljon rahaa mukana. Ostin myös toiselle ystävälleni mansikkapirtelön.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 12.07.2010 22:18
Satuin yksikön kahden muun asukkaan kanssa samaan aikaan yhteiselle terassillemme, ja hetken jutskailtuamme siivosimme koko terassin, siellä kun oli usean vuoden ajalta tupakantumppeja täynnä olevia lasipurkkeja, pulloja sun muuta mukavaa. Neljäs naapuri tulee kyllä samaan huutia, me kun siivosimme nurmikolta teepusseja jotka hän on sinne heittänyt. Noh, nyt on siisti terassi!
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 12.07.2010 23:55
Hauska aihe!
Päivän vaatimaton hyvä tekoni on ollut kutsua ystäviä kylään loppuviikon ajaksi. Hyvä työ siksi, että meillä sisälämpötila on enimmillään ollut vain +25 astetta, kun taas toisilla se tuntuu nousevan lähelle kolmeakymmentä näillä helteillä. Ilmalämpöpumput
Kirjoittanut: blood (Jäsen)
 • #9
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 13.07.2010 00:45
^ Pääsiskö yövieraaksi Meillä oli päivällä +30.

Mun päivän hyvä työ oli suunnattu kissoille, verkotin parkevekkeesta avonaiset osat, niin pääsivät sinne viilentelemään.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.07.2010 02:49
sisällä lämpö just nyt... 31c, onhan tää lämmin talvella, mutta myös kesällä. Onneksi on kellari olemassa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit