Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Millainen Supersankari olisin...

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.07.2010 22:29

Lainaus: Kreivi Arvet

jos lentävän maton kanssa on käynnistysongelmia, mäkilähdön voi ottaa aina kerrostalon parvekkeelta


Päivän naurut!! Tuosta saattaa tulla seuraava allekirjoitukseni :P
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #12
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 26.07.2010 02:03

Lainaus: Iiriva

Minä menisin ehkä mieluummin tuonne yliluonnollisen puolelle, suurin osa sarjakuvien sankareista kun keskimäärin osaa hienoja kykyjä.

Sama. Tuo Iirivan neljän elementin hallinta olis kivaa kieltämättä (olen lukenut ehkä htusen liikaa erästä nimeltämainitsematonta sarjakuvaa, jonka vuoksi mulle naurettiin). Toinen vaihtoehto olisi, että osais telekinesiaa (vai psykokinesiako se oikeampi nimitys on). Olisin sellanen noitamainen, joka supersankarimuodossa omaisi voimakkaammat voimat ja arkimuodossa vaan hieman heikommat. Puku olisi normi arkivaatetus. En todellakaan olisi mikään julkinen supersankari vaan pikemminkin sellainen, että jos sattuu näkemään jonkun tilanteen niin avittaa vähäsen vaivihkaa ja katoaa. Ja toki, pieniä kepposia harrastaisin muutenkin.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.07.2010 02:10
Enpä nyt tiedä olisinko ollenkaan luokiteltavissa varsinaisesti supersankariksi ja riippuu vähän aikakaudestakin minkälainen olisi, mutta jos nykypäivään pitää sijoittaa niin olkoon nyt tuollainen.

Itselläni ei olisi mitään varsinaisia yliluonnollisia voimia, vain hyvä taistelu- ja aseitten käsittelytaito. Niin nykypäivän, kuin menneiden aikojen aseitten (miekat, tikarit etc.). Liikkuisin myös kevyesti ja notkeasti kuin kissa.
Vaatetuksena olisi käytännöllisemmistä (tyylikkäistä) prätkäkuteista ihaniin goottivaatteisiin, riippuen tilanteesta.

Puolustaisin ja auttaisin heikompia. Muita sortavat pahat tyypit saisivat kyytiä. Joskus pitäisi uhmata myös isompia pääpahiksia ja tilaisuuden tullen rökittää kunnolla. Yleensä toimisin yksin, mutta myös yhdessä mieheni ja muutenkin oman ryhmän kanssa hankalemmissa tapauksissa.

Kulkuvälineinä olisi ehdottomasti musta Kawasaki Ninja (mahdollisesti ZX-10R) ja miehen kiiltävän musta '67 Chevy Impala.

Fiktiomaailmassani olisi kyllä yliluonnollisia olentoja vampyyreista (niitä perinteisempiä) ihmissusiin. Joiden kanssa joutuisi myös välillä taistelemaan.
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #14
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 26.07.2010 02:46
Superhero-me, durrhurr..

Mitä ilmeisimmin supersankarivoimani olisivat samaa luokkaa kuin elokuvassa Kick-Ass, sen päähahmon jubatsuikkelit. En osaa mitään, sählään ja häslään ja ottaisin päihini kaikissa mahdollisissa taistoissa.
Lopulta saisin ihmisten säälipisteet puolelleni ja joku mahdollisesti haluaisi päästää minut kärsimyksistäni (lue=eläkkeelle sankarhommista) sekä tarjoaisi miljoonat käyttööni jotta vain katoaisin näkösältä.

Alkupuoli oli ainakin realistinen, miljoonat nyt jäänee vain haaveeksi.

...niin ja nimeni olisi luultavimmin Ass-Kick.
Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #15
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 26.07.2010 10:29
Jos minä olisin supersankari... Olisin ainakin kamalan väkivaltainen. Kulkisin todella tyttömäisissä ja epäkäytännöllisissä vaatteissa sekä korkeissa koroissa, mutta käsilaukustani paljastuisi kunnon arsenaali tuliaseita. Taitaisin silti olla enemmänkin antisankari, sillä en jättäisi ketään kertomaan tuosta käsilaukun salaisuudesta...
Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.07.2010 12:25
Vai että supersankari. No, tässä minun sankarissa yhdistyvät Tuomarin kyky (ja nahkarotsi) jakaa oikeutta heti raaemman käden kautta, Crown kuolemattomuus ja synkkääkin synkempi olemus, sekä Aaveratsastajan kyky nähdä ihmisen synnit. Siinä olisi sitten kaduilla kulkeva yhdenmiehen oikeuslaitos, joka ei rankaise vahingossakaan viattomia, vaan putsaa talo ja huone kerrallaan kaikkein hämärimmät mestat. En olisi hyvä enkä paha, mutta en myöskään neutraali, koska taitaa olla niin, että lopulta kaikki olisin suolannut
Eikä siitä varmaan tarvitsisi erikseen mainostaa kenellekkään, varmasti johonkin videokameralle olisi tarttunut yksi pyörähdys mafiosojen kasinon kellarissa
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #17
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 26.07.2010 18:04
Hmmm... paha kysymys. Vaikka en todellisuudessa ole mikään intohimoinen luonnonsuojelija, niin supersankarivoimana Myrkkymuratti tyyppinen kasvien hallitseminen olisi vastustamattoman ihanan kuuloinen taito. Tai sitten olisi siistiä pystyä kommunikoimaan telepaattisesti eläinten kanssa. Myrkkymuratin tyyppisesti en välttämättä olisi mikään hyvis, vaikka periaatteessa hyvällä asialla olisinkin. Ei sillä että minulla varsinaisesti olisi mitään ihmiskuntaa vastaan, mutta hei, jos tuollaisia kykyjä olisi, niin mihin muuhunkaan niitä käyttäisi?!
Asu, sitä ei olisi. Hei, yhtä luonnon kanssa ja silleen. Olen aina tykännyt olla alasti.
Kirjoittanut: Hard Me (Nimetön)
 • Lähetetty: 26.07.2010 20:48
Vai Supersankari..Haluaisin olla näkymätön ja auttaisin omalta osaltani pulaan tai huonosti kohdeltujen eläimien puolesta pikku"huitaisuillani".. Olispa hauska nähdä ihmisten hämmästyneet ilmeet kun potkaisisin heitä persuksille ja mitä muutakin jännää uskaltaisinkaan tehdä
Kirjoittanut: Tifa (Jäsen)
 • #19
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.07.2010 20:51
Ihmisten ajatusten kuuleminen olisi kiintoisaa, myös eläinten kanssa olisi hienoa pystyä kommunikoimaan. Lentäminen kuuluisi myös taitoihini. En olisi hyvä enkä paha, vaan vähän molempia. Pienten jekkujen tekeminen olisi ehdottomasti lempipuuhaani. Toimisin aina yksin. Kapina ihmiskuntaa vastaan olisi syy pahoille teoilleni.
Asunani minulla olisi perus arkivaatteet, mutta en välttämättä näyttäisi ruumiinrakenteeltani normaalilta ihmiseltä.
Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #20
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 26.07.2010 22:08
Olisin Tohtori Manhattanin tyyppinen ja päällystäisin maapallon metallikuorella ja rakentaisin siitä yhtenevän metropolis-utopian.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit