Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Auta kehittämään kertomalla matkakohteista

Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
  • Lähetetty: 29.10.2010 10:53

Lainaus: Fenrisulfur

suosittelen tallinnaa siellä on paljon viinaa ja se on halpaa ja se on lähellä, huono sää siellä voi olla mutta ihmiset ymmärtävät suomea.

Ja jos uskaltaa vähän kurkistella sieltä Karhu-lavan ja lippalakin takaa, saattaa huomata että Tallinnassa on myös aika hemmetin hieno keskiaikainen vanha keskusta joka pesee mielestäni mm. Tukholman vastaavan mennen tullen. Synkkää misantrooppia kiinnostaa varmasti kidutusmuseo jossa on esillä parisensataa välinettä hyvien kuvausten kera. Synapoppi-ihmiset taas saattavat viihtyä Depeche Mode -baarissa, josta minulla ei valitettavasti ole omakohtaista kokemusta. Myös keskiaikainen tunneliverkosto kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta tämäkin on miulta edelleen kokematta. Kannattaa myös perehtyä kylän kansanperinteeseen, tuolla kun voi bongata melkein joka rakennuksesta ja kadunkulmasta aaveita jos niikseen tulee. Tallinnaan kannattaa ehdottomasti varata muutama päivä sen muutaman tunnin viinanhakureissun sijaan, mutta suosittelisin käymään siellä kesällä sillä talvella vanha kaupunki on melko kolkko ja autio terassien puuttuessa. Olettaisin myös että monet nähtävyydet ja aktiviteetit, kuten kävely kaupungin korkealla muurilla, ovat talvisin suljettuina.

Eikä se Tallinna nyt niin halpa ole
Kirjoittanut: Yöntuuli (Jäsen)
  • #22
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 31.10.2010 23:18
en nähnyt matkani aikana ainuttakaan romahtanutta kattoa,en muista ainakaan, mutta näköala hissistä on kyllä aivan upea. Oli hienoa nähdä kaupunki toisestakin suunnasta. Funchalissa oli silloin puolipilvinen päivä, mutta Montessa satoi vettä.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 31.10.2010 23:53

Lainaus: Yöntuuli

Oli hienoa nähdä kaupunki toisestakin suunnasta. Funchalissa oli silloin puolipilvinen päivä, mutta Montessa satoi vettä.

Ainahan siellä vuorilla sataa, tai ainakin siltä se vaikutti. Tuskin niitä levadoja on turhan takia rakennettu.

Poikkesitko missään puutarhassa reissullasi? Ovat melkosen hienoja paikkoja.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit