Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä gootit harrastavat? Mitä Sinä harrastat?

Kirjoittanut: Dark Soul (Jäsen)
 • #391
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 21.03.2009 22:17
MetalMama, sitä juuri haenkin laulutunneilta. Lisää itsevarmuutta, esiintymistaitoa ja rohkeutta sitten vaikka huutaa. Olen huomannut laulussa myös terapeuttisia vaikutuksia.
Kirjoittanut: MetalMama (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.03.2009 23:01
Juuri näin olen ymmärtänyt, että laulaminen on myös vähän niin kuin terapiaa Huomasin kyllä itsekin että vaikutti mielialaan positiivisesti.

Emmä tiä onko tää joku estoisuudesta juontuva juttu, mutta erityisesti se että käskettiin huutamaan(!) eli käyttämään ääntä voimalla (tietysti ensin piti opetella hengitystekniikkaa) anto lisää itsevarmuutta - eli kun uskalsi paukuttaa ääntä täysillä oli olo mahtava
Kirjoittanut: Miitu (Jäsen)
 • #393
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 21.03.2009 23:22
Min harrastelen kaikkea vähemmän "virallista", lueskelua, kirjoittamista, runojen kirjoittamista, piirtelyä.. Ja tietysti kuosittelua, kaavoittamista ja ompelua ettei taidot pääse ruostumaan.
Ratsastaminen jäi kun rahat loppui, enkä taida ihan heti aloittaa uudestaan kun löytyi lannerangasta välilevytyrä.
Laulaminen, tanssiminen ja näytteleminen ovat kanssa lähellä sydäntä, vaikka en kovin hyvä niissä olekaan
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.03.2009 18:47
Jokohan olen tännekin ehtiny säveltää jotain, ja vaikka olisinkin, tylsyyksissäni niin teen uudestaan...

Tärkeimpänä tietysti musiikki. Kuuntelen metallia aikalailla laidasta laitaan. Tällä hetkellä eniten koneessa on pyörinyt Embraze, Draconian, Moonspell, Wintersun, Dawn of Relic ja Black Sun Aeon.
Musiikkia en ole itse millään tavalla ollut tekemässä, koulussa joskus kokeilin rumpujen soittoa muttei siitä mitään tullut ja pakollisia pianon ja nokkahuilun soittoa ei voi edes laskea harrastukseksi missään vaiheessa.
Eräs kaveri myöskin näytti joskus miten biisejä tehdään, oli ihan mielenkiintoista.

Piirtämistä harrastan minäkin niin kuin moni muukin näköjään. Tosin on jäänyt pidemmäksi aikaa tauolle kun ei inspiraatio ole vaan enää riittänyt. Sinänsä harmi koska piirtäjänähän ei kehity muuta kuin piirtämällä. Toisaalta kuten aiemmin jo olen todennut, syö piirtämisintoa sekin että huomaa joidenkin olevan ihan ilmiömäisiä taiteilijoita, omia töhryjä saa hävetä syvästi. Joten miksi edes yrittäisin mitään.

Lukeminen. Tällä hetkellä menossa Dragon Lancen Kivistänäkijät-sarjan ensimmäinen kirja Kapina.

Sarjakuvat voisin mainita erikseen kokonaan sen vuoksi että niitä tulee luettua melkoisesti ja piirrettyä itsekin jos sattuu olemaan sillä tuulella ja aikaa. Painottuu gootti- ja fantasiapuolelle.

Ponini kanssa tulee touhuttua kaikenlaista. Valjakkoajoon olisi tarkoitus tulevaisuudessa tähdätä.
Ratsastusta olen harrastanut about 15 vuotta. Sekin on jäänyt tauolle kesän pyöräonnettomuuden jälkeen. Ehkä aloitan taas ensi kesänä uudestaan. Omalla pikku ponillanihan en itse ratsastele muuta kuin joskus harvoin, välillä käydään maastossa.

Valokuvaaminen on ihan hauska harrastus, lähinnä olen kuvannut hevosia ja poneja näyttelyissä, este-, koulu- ja valjakkokisoissa. Mutta välillä kaikkea muutakin.

Keräilykohteena on BeGoths nuket ja figuurit, aivan upeita nukkeja. Sinänsä miun kohdalla varsin erikoista koska en nukeista muuten tykkää yhtään mutta näissä on sitä jotain todellakin!

Jenkkiautot ja moottoripyörät voisi laskea harrastukseksi kaiketi myöskin koskapa melko aktiivisesti näissä näyttelyissä yms. tapahtumissa käydään ja mielenkiinnonkohteina ovat pitkään ja vankasti olleet.
Toivon mukaan myös joskus saadaan mieheni kanssa yhteinen haave toteutettua ja pihalla olisi ainakin yksi jenkkipirssi (itse tykkäilen kovasti '67 Chevy Impalasta) ja kaksi prätkää joista toinen oma Kawasaki Ninja 650 (alkuun tosin kelpaa Ninja 500).

Onko kenelläkään btw kokemuksia värikuulasodasta? Viime kesänä jo piti kaveriporukan kanssa kokeilla tätä mutta jäi sitten kun niin moni perui aina viime tipassa tulonsa ettei ollut järkeä muutaman ihmisen lähteä "sotaan".

Larppaaminen ja keskiajantapahtumat kiinnostaisivat kovasti myöskin. Larppaus on kiinnostanut jo amisajoista asti mutten koskaan ole vaan mukaan päässyt.

Hups! Taisipa olla todella tylsää kun tuollainen romaani tulikin rutistettua...
Kirjoittanut: MetalMama (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.03.2009 22:53

Lainaus: Malys_

Eräs kaveri myöskin näytti joskus miten biisejä tehdään, oli ihan mielenkiintoista.

Tarkoitatko ideointia vai demo-/nauhoitusvaihetta? Semmoista yleispätevää "biisintekokaavaa" tuskin on, mutta olen utelias Kaveripiirissä on muutama muusikonplanttu, ja useimmiten tuntuu ideointi menevän tyyliin "hei mulla on tässä hyvä riffi/pohjamelodia/kitarasoolo voiks joku jatkaa?" Sitten kun mennään nauhoittamaan niin homma menee aika tekniseksi... Eipä sillä että mä muutenkaan koko prosessista niin kauheesti ymmärtäisin.

Lainaus: Malys_

Onko kenelläkään btw kokemuksia värikuulasodasta?

Ikävä kyllä ei. Mä olen jo pitkään hinkunut kokeilemaan tuota, mutta ei ole vielä tullut tilaisuutta... Vaikuttas aika hauskalta hommalta.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.03.2009 00:14

Lainaus: Malys_


Onko kenelläkään btw kokemuksia värikuulasodasta?


On. Kivaa se on kunhan ei varo osumia. Ne kun tekevät joskus aika höpöä.

Tästä löytyy erikseen aihe, joskin löytyy helpommin air-soft harrastuksena -nimellä.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.03.2009 07:46

Lainaus: MetalMama

Tarkoitatko ideointia vai demo-/nauhoitusvaihetta? Semmoista yleispätevää "biisintekokaavaa" tuskin on, mutta olen utelias


Joo siis lähinnä tuota ideointia, mutta myös miksausta koskapa tyypillä oli koneella joku ohjelma jolla sitten miksaili eri soittimet ja biisipätkät yhdeksi kokonaisuudeksi.
Mielenkiintoista jo pelkkä ideointikin oli koska jo tuossakin olen ihan ummikko, ei olisi miun alaa jo senkään takia kun en niistä mitään ymmärrä enkä osaa mitään soittaa tai laulaakaan (ja sen kyllä huomaa. ).
En osaisi kyllä vieläkään mitään tehdä mutta oli ihan hauskaa seurata miten ideasta kehittyi biisi koneelle.

Ja juu, ei ole yhtä tiettyä biisintekotapaa, mutta näin tuttava näytti miten itse biisit tekee.

Lainaus: mlrd

On. Kivaa se on kunhan ei varo osumia. Ne kun tekevät joskus aika höpöä.


Joo, niin olen kuullut. Mutten ainakaan itse ajatellut kauheasti osumia ottaa vaan osua toisiin. Ja mieluiten vielä "vihollisiin".

Lainaus: mlrd

Tästä löytyy erikseen aihe, joskin löytyy helpommin air-soft harrastuksena -nimellä.


Ok, tarviipas käydä kurkkaamassa. Kiitos vihjeestä.
Kirjoittanut: Kuoletettu (Jäsen)
 • #398
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 25.03.2009 16:44
Eipä minulla kummempia harrastuksia. Ei ole löytynyt mitään, mitä jaksaisin tehdä pidempään saati sitten jos siitä joutuu maksamaan. Koulu vie aikaa ihan tarpeeksi.
Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.04.2009 20:06
Hehe, täältä löytyy vaikka mitä. mönkkijöistä ammuskeluun.
Kotona harrastan kokkausta, lukemista, elokuvia, animea, kaikenlaasta metalli musiikkia. Muutaman sanasen olen runoillutkin.
Tykkään muokata metallia, ja lumousta varten tuunaan takkiani. Pikkasen räplään autoanikin, mutta en ole mikään tuunaaja.
Laulan suihkussa ja heitän kiekkoa. Eiköhän siinä jo niitä ollutkin.
Kirjoittanut: Blueberrie (Jäsen)
 • #400
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 25.04.2009 12:20
Vapaa-ajallani ompelen yleensä suunnittelemiani vaatteita tai harjoittelen Bollywood ja/tai vatsatanssin liikkeitä.

Piirtelen aina kun pystyn, mutta nykyään suunnittelen enimmäkseen vaatteita ja laukkuja, jotka toteutan joskus kun aikaa riittää.

Harrastan myös kenkien keräilyä. Kerään kenkiä, jotka sykähdyttää ns. ensisilmäyksellä Itselleni kenkämerkeillä ei ole paljoakaan väliä, kunhan ovat hyväkuntoiset.

Tykkään myös lukemisesta ja lumilautailusta.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!