Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä gootit harrastavat? Mitä Sinä harrastat?

Kirjoittanut: Minni (Jäsen)
 • #411
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.06.2009 14:55
Mangaa, kaikkea historiaan, erityisesti 1800-lukuun liittyvää, teatteria, musiikkia, lukemista, kirjoittamista. Näyttelen ja soitan bändissä. Ompelen ja suunnitelen vaatteita.
Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.06.2009 18:50

Lainaus: Graveyard poet

kävin eilen ensimmäisissä Defendo-treeneissäni

Vau! Haluaisitko kertoa vähän tarkemmin millainen laji tämä on..? Itse harkitsin joskus aloittamista mutta se jäi kun totesin potkunyrkkeilyn niin vahvasti omaksi lajikseni..

Anteeksi menee offtopikiksi jälleen..
Kirjoittanut: Graveyard poet (Jäsen)
 • #413
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.06.2009 21:56
Tarkemmin kertominen on vähän hankalaa ku olen vasta yksissä treeneissä käynyt, mutta nämä voi pikkuisen selventää asiaa:

http://www.primefighters.fi/
http://www.defendo.fi/

Mut vaikutti kyl ihan just mun jutulta. Paikat on vieläkin ihan helevetin kipeänä...
Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.06.2009 23:39
Graveyard poet, kiitos linkeistä, nuo selvensivät paljon
Kirjoittanut: Athene (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.06.2009 16:02
Harrastan iaidoa eli japanilaista miekkailua (iaido tarkoittaa oikeastaan miekan vedon tietä). Päädyin iaidoon harrastettuani useampaa itsepuolustuslajia löytämättä sitä oikeaa, mutta tämä on ehdottomasti kokeilemistani liikuntamuodoista parhain Harrastukseksi voisi myös laskea säännöllisen epäsäännöllisen klubeilla käynnin sekä lenkkeilyn.
Kirjoittanut: Zenren (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.06.2009 21:05

Lainaus: Athene

Harrastan iaidoa eli japanilaista miekkailua

Itsekin joskus tullut jotain itsepuolustuslajeja kokeiltua, mutta ei ole tuntunut omalta yksikään niistä. Ratsastus on yksi epäsäännöllinen harrastukseni, välillä se jää viikoiksi mutta sitten taas on pakko päästä tallille. Kissojen paapomista harrastan myös, itsellä kun on kaksi kissaa niin eihän sitä voi eikä haluakaan välttää.

Piirrän lyijykynällä ja tussilla, kirjoitan fanfictionia ja original storyja, nytten työn alla yksi suurempi kirjoitusprojekti. Kirjoitin myös joskus runoja, mutta nykyisin se hiukan kyllästyttää. Pelaan WoWia kausittaisesti, ropetan lähinnä DnD:ta ja omia sääntöviritelmiä, muutama vuosi sitten larppasinkin. Koko larppaushistoriani taitaa käsittää viitisentoista peliä.

Tykkään koluta divareista kirjoja ja vanhoja Nintendo-pelejä, myös PS1- ja PC-pelit käyvät. Vähän aikaa sitten ostin huuto.netistä Gameboy Colorin. Sitten vielä ompelen vaatteita itselleni, ja jos joku kaveri vaikkapa kaipailee tietynlaista vaatekappaletta, voin toteuttaa sen. Pienimuotoisia cosplay-yrityksiäkin on aina välillä.

Vaikuttaa siltä, että minulla olisi tuhansia tsiljoonia harrastuksia, mutta en oikeastaan laske piirtämistä ja kirjoittamista harrastuksiksi. Niitä puuhailen aina, kun tuntuu siltä, joskus päivittäin, mutta useimmiten ainakin viikoittain. Ja koska useat harrastukset vievät melko paljon aikaa, en voi esimerkiksi pelata aktiivisesti WoWia, ommella viittä cosplay-pukua ja käydä joka päivä ratsastamassa samanaikaisesti. Siksi harrastukset ovat enemmänkin tyyppiä "teen sitä mitä nyt sattuu huvittamaan."
Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
 • #417
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.06.2009 21:15

Lainaus: Zenren

Vähän aikaa sitten ostin huuto.netistä Gameboy Colorin

No voi jumankukka, olisit ostanut minun vanhan pois tuolta nurkista pyörimästä
Ja porkkanasta takaisin asiaan.

Itse harrastan larppaamista, miten nyt vain pystyy. Eipä noita larppeja hirveästi takana kyllä olekkaan mutta kovaa tahtia yritän jatkaa. Piirtäminen on lähellä sydäntä, joskin nykyään maalaan enemmän. Taistelulajit olen jättänyt taakseni aikoja sitten koska kolme vuotta niiden parissa alkoi maistua jo puulta.
Tällä hetkellä olisi tarkoitus aloittaa joku tanssi tai jokin muu uusi harrastus, en tosiaan ole ihan vielä keksinyt itselleni sopivaa lajia.
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #418
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 08.06.2009 15:06
Mää lähren huomenna ensimmäistä kertaa elämässäni vaeltamaan. <: aika pienelle reissulle, vain 20 kilsaa on "pakollista kävelyä". olen jo monta vuotta halunnut lähteä kokeilemaan, ehkä tää ei jää viimeiseksi kerraksi. Onhan se toki vähän mukavuuksista tinkimistä, mutta eiköhän tuon kestä.
//niin ja joo, jos en palaa, niin mun ruumis löytyy ehkä jostain Kuusamon läheltä.
Kirjoittanut: Graveyard poet (Jäsen)
 • #419
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Graveyard poet
 • Lähetetty: 09.06.2009 13:31

Lainaus: Graveyard poet

kävin eilen ensimmäisissä Defendo-treeneissäni

Lainaus: Tyhjäpää

Vau! Haluaisitko kertoa vähän tarkemmin millainen laji tämä on..? Itse harkitsin joskus aloittamista mutta se jäi kun totesin potkunyrkkeilyn niin vahvasti omaksi lajikseni..
Anteeksi menee offtopikiksi jälleen..

Mä menen tänään kans potkunyrkkeilytreeneihin, samalla seuralla on niitäkin ja yhdellä maksulla voi käydä kaikissa.
Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.06.2009 22:38

Lainaus: Graveyard poet

yhdellä maksulla voi käydä kaikissa.

Niin väärin.. Meillä jos haluaa käydä kahdessa tai useammassa lajissa, joutuu maksamaan sen toisen lajin kausareista puolet..

Joo tää offaus voisi vaikka loppua minun osalta..
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!