Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä gootit harrastavat? Mitä Sinä harrastat?

Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.11.2009 11:54
En nyt keksinyt oikein parempaakaan paikkaa tälle viestille, mutta siirtää saa, jos sopii muualle paremmin.

Eli kaikille nukkekoti- ja leluharrastajille tiedoksi!
Ylihuomenna sunnuntaina järjestetään Helsingin vanhalla ylioppilastalolla Nukke- ja nallemarkkinat ja nyt on ensi kertaa paikalla myymässä minun ja äitini Pienen haamun kauppa! Valikoimiimme kuuluu itse tehtyjä (pimeässä hohtavia) kummituksia, erilaisia kummajaisia (myyjäisiin tulossa näytille mm. Nosferatu ja Musta rouva), huopaeläimiä (mm. kissoja, koiria, kettuja ja haisunäätiä) ja huovutettuja taljoja. Lisäksi on joulun kunniaksi myynnissä jouluruokia. Kaikki ovat sopivia tavallisiin 1:12 nukkekoteihin ja ovat niitä varten tehty. Meillä on myös näytillä muutamia muita töitä, joita valmistamme tilauksesta. Ylipäätänsä meiltä voi tilata itse tehtyjä tuotteita, varsinkin "raskaampiin" nukkekoteihin. Kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita!
Kirjoittanut: Raziel (Jäsen)
 • #452
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.11.2009 14:45
no harrastuksia löytyy softaus,splättäys,lanit,larppaus,bänditoiminta,ihm istepelottelu ja ihmisten hämmentäminen erilaisilla tempuilla
Kirjoittanut: Kryonik (Jäsen)
 • #453
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.12.2009 23:06
Itse olen hurahtanut niinkin katu-uskottavaan lajiin kuin vesijuoksu, ja sen harrastaminen täällä pienemmässä kaupungissa on paljon miellyttävämpää kuin Helsingin täyteen ahdetussa "mummokeitossa" Olen lisäksi onnistunut ajoittamaan hallikäynnit niin, että koko paikassa on minun ja ystäväni lisäksi vain muutama uimari. En lilluttele enkä juoruile vyö päällä, vaan pidän tehot yllä kiinnittämällä huomiota vauhtiin ja tekniikkaan, ja tunnin sutkuttelun jälkeen tietää tehneensä töitä koko kropalla.
Usein vaihdan myös uintiin, mutta vesijuoksu on niskalle mukavampaa kun en osaa uida niin, että kävisin välillä hengittämässä veden pinnalla, joten etenen perinteiseen mökkiuintityyliin kaula pitkällä.

Muita harrastuksia ovat tietokone- ja konsolipelit, taide (digitaalinen ja perinteinen), ruuanlaitto, silloin tällöin myös ompelu ja askartelu. Musiikkiin, elokuviin ja lukemiseen hurahtaminen kulkee sykleissä, viime aikoina on tullut katsottua paljon elokuvia sekä porukalla että itsekseen.
Kirjoittanut: RedBat (Jäsen)
 • #454
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.01.2010 21:07
harrastan ehkä eniten kaikenlaista taiteilua sekä askartelemista ynnä muita tällaisia luovia juttuja. lisäksi luen paljon kaikkea mikä sattuu kiinnostamaan esimerkisi fantasiakirjat ja jännärit! musiikkia kuuntelen paljon ja katselen leffoja (lasten leffoista kauhuun). ja ainoa liikuntamuoto on se kävely luonnossa ja kaupungissa...
Kirjoittanut: Cadiferus (Jäsen)
 • #455
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.04.2010 18:47
Itse olen kokeillut kaikenlaista, mm. karatea, vatsatanssia, sirkusta ym. Noh, nyt olen päätynyt kuitenkin harrastamaan jousiammuntaa, joka on oikeastaan aika mukavaa ajanvietettä. Kesää odotellessa, että pääsee ulos ampumaan (: Lisäksi kuuntelen musiikkia sekä piirtelen omaksi ilokseni kaikenlaista silloin, kun saan jostain inspiraatiota ja muilta kiireiltäni kerkiän.
Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.04.2010 18:56
Jousiammunta on ihan mahtavaa! Pari kertaa pääsin joskus yläasteen liikuntapäivinä sitä kokeilemaan ja tykkäsin ihan mielettömästi. Ei kyllä sen jälkeen oo tullut kokeiltua. Kolme eri kamppailulajia olen kokeillut (t'ai chi, han moo do, choy lee fut kung fu) ja kunhan joskus tulevaisuudessa vaurastun tarpeeksi, alan harrastamaan kunnolla. Mikään muu urheilu ei oikeastaan mun mieleen sitten ookkaan, paitsi just jousiammunta ja miekkailu (ajatuksina siis mukavia ).

Yhdessä vaiheessa luin ihan mielettömästi kirjoja, nyt en oo pariin vuoteen paljon mitään lukenut, mut vähitellen tässä oon alkanut lukea enemmän. Satunnaisen inspiraation sattuessa piirtelen tai maalailen, ja vaatteita tekis mieli tehdä, kun kaupoista ei löydy itselle mieleisiä, saatikaan sitten oikean hintaisia tai kokoisia. Ekaksi projektiksi aattelinkin ottaa tosi vaatimattoman vyötärökorsetin...

Muuten lähes kaikki aika kuluu tietokoneella, mutten laske sitä harrastukseksi kuitenkaan.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 06.04.2010 19:04
Minulla ei ole enää juurikaan harrastuksia. Aikani menee töissä tai möllöttäessä. Paljon aikaa menee tietokoneella internetin ihmeellisessä maailmassa pyöriessä tai pelatessa. Joskus harvakseen käyn kuntosalilla. En enää ole muutamaan vuoteen lukenut tai piirtänytkään kunnolla, vaikka nuorempana molemmat kuuluivat päivittäisiin aktiviteetteihini. Jos jotain harrastan, niin se on sitten kait vain haaveilua. Jonkin verran yritän jotain väkerrelläkin, mutta kun en osaa oikein esim. ommella, niin suurin osa suunnitelmistakin jää sille haaveilu-asteelle. Nyt olen innostunut kovasti steampunkista, joten ehkä kohta olisi aikaa väkerrellä koruja sun muita.

Nuorempana harrastin nuorisoteatteria, jolloin sain myös näytelmän yhteydessä opeteltua jonkin verran miekkailua sekä kilven kanssa että ilman, samoin pitkäjousiammuntaa. Näytelmässä sitten pitikin taistella ja ampua lavalla jousella oikeasti tauluun, ritaria ja jousiammuntamestaria kun näyttelin.

Marttakerho Juoponnappia odotellessa...
Kirjoittanut: DarkSoul (Jäsen)
 • #458
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.04.2010 21:42
Harrastan kahta erilaista tanssia, käyn kuntosalilla ja lenkkeilen sillon tällön... semmosta aika liikunnallista tuo minun harrastuspuoli.
Kirjoittanut: Niflheim (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.04.2010 00:06
Historianelävöittämistä. Kohta 3 vuoden teräsmiekkailu harrastus takana, satunnainen jousiammunta. Kirjoitan paljon novelleja, lähinnä eroottisia.
Kirjoittanut: Radioaktivität (Jäsen)
 • #460
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.04.2010 15:19
BMX ja Dirt pyöräilyä harrastan. Myös longboard-lautailua. Vähän kuin skeittausta, mutta lauta on lähes kaksi kertaa tavallisen skeden pituinen, kulkee kovempaa ja on vakaampi.

Kuntosalilla tulee myös käytyä ja kotonakin treenailtua.

Harrastan myös kaikenlaisten ilmiöiden, uskontojen, uskomusten ja mystisten asioiden tutkimista.

Jonkun mielestä ehkä naisten juttuja, mutta harrastan tarotia ja valkoista magiaa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!