Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä gootit harrastavat? Mitä Sinä harrastat?

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 23.08.2006 11:53
Lainaus: Veronica Hah. uskokaa tai älkää! niin Breik dancea. Siellä minä hypin hiphoppareiden joukossa räpin tahdissa ja heittelen är kickejä ilmaan.


huhhuh... no, raskas laji varmasti.

no, ahdasmielisyyteni iskee taas, aika kornilta kyllä vaikuttaa.

"pimeyden ruhtinas nurkalla vaanii jou!"

ei helvetti. meni yöunet.
Kirjoittanut: mayfair (Jäsen)
 • #42
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 23.08.2006 16:14
Harrastuksikseni lasken lukemisen (lähinnä kauhu/fantasia),
ompelun (lähinnä hyviä yrityksiä, ei niinkään tuloksia),
autot
ja pihan kuopsuttelun.
Kirjoittanut: figurehead (Jäsen)
 • #43
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 28.08.2006 13:28
Lainaus: mlrd no, ahdasmielisyyteni iskee taas, aika kornilta kyllä vaikuttaa.


Vai vaikuttaa se kornilta tuo breakdance... Olisihan se kiva jos kaikki gootit harrastaisivat vampyyreita, vaatteiden ompelua, animea ja mangaa, kauhukirjallisuuden lukemista ja jonkin instrumentin soittoa. Voitaisiin sitten olla niinkuin ryhmää ja perustaa yhteisö sumuiselle saarelle missä voidaan sitten yhdessä murjottaa ja pelätä eksyykö joku tavallinen ihminen sinne saarelle..

Kyllä gootin pitää olla ylpeä omasta jutustaan mutta ei se tarkoittane, että muiden touhuja epäillään ja pidetään niitä epäsopivina. Umpimielisyys ei pue goottiakaan.

Ja liikunnallisuushan ei taida sitten liittyä mitenkään tähän goottiasiaan. Aito gootti kun on sellainen joka paksupohjakengillä kaatuessaan murtaa heti puolet luistaan ja vuotaa kuiviin.

Taitaa mennä yöunet ( tai siis gootin kohdalla päiväunet ) vielä pahemmin kun tunnustan harrastavani skeittausta, kiipeilyä, laskettelua ja lumilautailua. Ja minä olen sentään jo yli kolmekymppinen !! Tämän lisäksi tulee käytyä pelaamassa sulkapalloa ja kössiä aktiivisesti. No mutta eipä siinä mitään. Kaikkiin näihin lajeihin voi ostaa sopivat mustat vaatteet jos niin haluaa...

Kyllä minä olen pystynyt ihan sujuvasti harrastamaan edellämainittuja lajeja ja pitämään itseni sielultani goottina jo pitkän tovin. Mutta muistakaa nyt sitten se, että vaikka goottihaarniskan joskus riisuttekin niin ei se tarkoita että goottius häviää siinä samalla...Vai häviääkö..? Kysykää sitä itseltänne ystäväiseni...
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 01.09.2006 09:29
Lainaus: amaranth Tosin kuoromme ei esitä kevyttä musiikkia vaan synkähköjä kirkkomusiikkiteoksia, tyyliin Mozartin Requiem.Ooo, Requiem on ihana... O.o ja jep, kuuntelen paljon klassista.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 01.09.2006 09:38
Mie piirrän paljon eri työvälineillä, maalaan samoin, soitan poikkihuilua ja pianoa. ropetan usein, ennen näyttelin teatterissa, mutta se sai muuton takia nyt jäädä. siinä teatterin ohella tuli miekkailua ja jousiammuntaakin vähän opeteltua, näytelmät kun vaativat sitä. mut vähän vaan. vaatteitakin yritän epätoivoisesti vähän kustomoida. ja epätoivoisesti siksi, että ainakin koulunumeroista päätellen musta sais hyvän sepän eikä ompelijatarta! (taonta ja hitsaus 9 1/2) no joo... ja nyt yritän selvitä enemmän kyllä päivittäisistä opiskelijan hommista eli kokkauksesta ja siivouksesta. jee.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 01.09.2006 22:22
Lainaus: figurehead Taitaa mennä yöunet ( tai siis gootin kohdalla päiväunet ) vielä pahemmin kun tunnustan harrastavani skeittausta, kiipeilyä, laskettelua ja lumilautailua. Ja minä olen sentään jo yli kolmekymppinen !! Tämän lisäksi tulee käytyä pelaamassa sulkapalloa ja kössiä aktiivisesti.


allekirjoitan murtomaahiihdon, kalastuksen, sulka-,ja jalkapallon, kartingin sekä urheiluammunnan.

mutta kyse olikin mielikuvasta, kun hintelä saatana kieppuu pipo päässään parketilla pää alaspäin.
eli risteytetään gootin ja hopparin stereotyypit, jotain sinnepäin...

no nyt ne unet menevät taas! eiköhän tämä tästä aiheesta riitä.

edit: tarkennuksia...
Kirjoittanut: Night Cat (Jäsen)
 • #47
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 03.09.2006 13:04
noh... Koskettimien soittoa. Ja laulamista... (hevi/metallia tietysti )
ja...ööö.. LORDi:n kuunteluu... (muun hevin tietysti myös)
Kirjoittanut: Beheaded (Jäsen)
 • #48
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 03.09.2006 13:47
Soitan pianoa, luen, kirjoitan ja sävellän.
Kirjoittanut: Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.09.2006 15:03
No, kaikki saa harrastaa mitä huvittaa, eikä mun mielestä pitäis tietenkään rajata mitään tiettyjä goottejen harrastuksia, jotka ei kuulu muille, ja jos gootti harrastaa jotain muuta, niin se ei voi olla gootti. Se on helvetin ahdasmielistä!

Itse harrastan kitaran rämpyttämistä, huumoria ja nauramista (pääasiassa härskiä huumoria), näsäviisastelua, kuvataidetta, käsitöitä, larppausta (epävirallisissa piireissä), scifi-fantasia-kahuromaanejen kirjottamista ja lukemista, showtanssia, musiikin kuuntelua (siis nimenomaan metallimusiikin), puiden halailua ja kaikkee tällästä luonnossa hihhuloimista ja viherpiipertelyä (mukaanlukien lintuharrastuksen, retkeilyn, vaeltelun, sienestyksen ja lepakkoharrastuksen), öisin hihhuloimista ja ihmisten pelottelua ja valtavirrasta poikkeavaa ajattelua.

Ja kuten huomaatte, näistäki löytyy paljon sellasta, minkä joku ahdasmielinen vois luokitella "epägoottimaisten harrastusten" genreen.
Kirjoittanut: tamashii (Jäsen)
 • #50
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 08.09.2006 12:51
Itse harrastan vaikka mitä!

Tykkään kirjoittaa paljon kauhutarinoita, ja lukea niitä nuoremmalle serkulleni (menee kai nyt tokalle)!

Laulun sanoja teen ystävälleni joka on myös gootti, ja tykkää sanoituksistani...

Piirtäminen on kolmas mistä tykkään tehä... Välillä saan tilauksia ystäviltä ja hiedän ystäviltään! (Minulla on kyllä ns. rajoitukset mitä piirrän. En tykkää piirtää iloisi peikkoja, tai kirkkaan värisiä perhosia... Nyt on tullut yleensä "Tytöllä on kurkku auki" yms.)

Ja sitten ratsastus. Nyt tänä vuonna tulee kuudes vuosi täyteen Ja tässä nyt tsyksyllä alankin jo vuorkaamaan yhtä...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit