Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä gootit harrastavat? Mitä Sinä harrastat?

Kirjoittanut: Kaysa (Jäsen)
 • #491
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 02.11.2010 22:26
Aloitin tänä syksynä kendon, hurjan kivaa! Viikonloppuisin kun käyn kotona, ulkoilutan koiria.
Aikaisemmin oon laulanu, näytelly, soittanu viulua ja kitaraa. Myös ratsastin joskus, nykyisin saa aika lailla yllyttää, että hepan selkään nousen.
Kirjoittanut: Never (Jäsen)
 • #492
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 03.11.2010 18:57
Mulla on niin katu-uskottava harrastus kuin neulominen. Käsityöt yleensäkin kiehtovat.
Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.11.2010 21:47
Aloitin syksyllä kung fun, tai chi/chi kungin ja pianonsoiton. Nautin hirveästi niistä kaikista, mutta sitten jouduin/pääsin työssäoppimaan, joten jouduin kaksi ensimmäistä jättämään saman tien pois, kun eivät aikataulut sopineet - puhumattakaan siitä, että kahdeksan tunnin päivittäiseen seisomiseen tottumattomana en olisi kyennyt edes ryömimään treeneihin. No. Onneksi on pianonsoitto sentään jäljellä.
Kirjoittanut: Viikatemies (Jäsen)
 • #494
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 03.11.2010 22:03
Mä ite taas harrastan taidoa. Se on aika rankka laji, välillä tekee kipeää mutta se kuuluu asiaan.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.11.2010 11:05
Minä harrastan teatteria ja talvella lumilautailua. Manga ja animekin kuuluvat harrastuksiin, sekä teen myös musiikkia itse, nykyään kyllä lähinnä vaan sanoituksia. Haluaisin harrastaa jotain kamppailulajia, mutta valitettavasti aika on jäänyt hyvin vähäiseksi harrastaa enempää.
Kirjoittanut: WYMIOCIONY (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.11.2010 14:47
Minä soitan selloa, roolipelaan (ja larppaan, mutta harvemmin) ja kirjoittelen runoja, joista osa päätyy ihan biisien lyriikoiksi. Musiikki on myös rakas harrastus. Kuuntelen musiikkia aina kun se vain on mahdollista, ja musiikkimakuni on melko laaja. Juoksen myös keikoilla niin paljon kun pystyn (alaikäisenä se on vähän vaikeampaa kun vanhemmat ei aina meinaa päästää keikoille, varsinkin jos ne sattuvat olemaan jollain toisella paikkakunnalla, ja ikävä kyllä monet keikat ovat ikärajallisia) ja laulan bändissä.

Tosiaan, soitan selloa. Olen soittanut sitä sellaiset nopeasti laskettuna 6 vuotta. En voi itseäni kovin hyväksi sellonsoittajaksi sanoa, vaikka pitkään olenkin soittanut. Käyn yksityistunneilla kerran viikossa. On kiva harrastus
Kirjoittanut: Sir Jarva (Jäsen)
 • #497
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 04.11.2010 20:24
Itselläni se aika tuntuu menevän turhankin usein digimaalailuun, vaikka oleellisempaakin olisi. Mutta noh, eipä se extratreenaaminen koskaan pahitteeksikaan ole. Perinteinen maalaminen ei ole oikein itseeni iskenyt (paitsi figumaalaus), kun jotenkin oon vaan niin laiska sekoittamaan maaleja, sekä mahdollisten virheiden korjaaminen digitaalisemmassa muodossa on huomattavasti kivuttomampaa. Deviant Artissa olen siis galleriaa pitänyt viime keväästä asti http://www.sirjarva.deviantart.com/, saa tulla moikkamaan ja murisemaan ihan vapaasti, jos joku siellä nickin omistaa

Noista taistelulajeista puheen ollen, itsekin olen aikoinaan harrastanut taekwondoa ja puoli vuotta sen jälkeen kun olin lopettanut, opettaja paljastuikin pedofiiliksi. Oli kyllä varsin vastenmielinen olo siinä vaiheessa, vaikken uhri ollutkaan.
Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #498
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Myria
 • Lähetetty: 04.11.2010 20:43
Harrastuneisuudessani on ehkä tapahtunut jotakin muutosta, joten ei varmaan haittaa, jos olen vastannut tähän jo..

Ainoa "oikea" harrastukseni on kuvis, aloitin Helsingin kuvataidekoulussa -98, toisin sanoen vuotta ennen koulutien aloittamista. Piirustelu onkin se rakkain harrastukseni.: ) Tämän lisäksi luen, mutta en harmikseni yhtä paljon kuin ennen, sillä koulun takia joutuu lukemaan muutenkin niin paljon. Musiikin puolelta olen ainoastaan kuluttaja, en osaa soittaa enkä laulaa mitenkään mainittavan arvoisesti, mutta ilman musiikkia olisi tuskallista olla edes päivää.

Netissä roikkuminen ja erityisesti foorumit voisi laskea harrastukseksi, erityisesti kun tätä nykyä moderoin muuan saitilla, jonka viikottaiset kävijämäärät ovat useita kymmeniä tuhansia. Käy melkein työstä.xD Täällä on niin helppoa olla, kun saa rivikäyttäjänä ja keskimääräistä nuorempana olla vähän vapaammin.: P Keskustelun taso on muutenkin niin erilainen täällä kuin muilla vakiofoorumeillani, että kuuttinetti on mulle joku rentoutuspaikka.. En kirjoita tänne mitenkään usein, mutta luen viestejä päivittäin.

Liikunnallisia harrastuksia ei listalla näy, vihaan urheilua.: ( Urheiluharrastushistoriaani kuuluu esimerkiksi karate, mutta lopetin sen, sillä harkkojen suunnittelussa oli jotain pielessä. Aina eri vetäjä, katoja ei harjoiteltu juuri koskaan, vaikka vyökokeet lähestyivät, ja aina vaan piti toistaa, toistaa, toistaa... jotain yhtä ja samaa liikettä. Mielenkiintoisemmalla ja organisoidummalla vetämisellä olisin viihtynyt siellä pidempään, tai voisin ehkä aloittaa uudestaan, mutta pelkään sen olevan edelleen yhtä typerää.: /

//

Lainaus: Sir Jarva

Deviant Artissa olen siis galleriaa pitänyt viime keväästä asti http://www.sirjarva.deviantart.com/, saa tulla moikkamaan ja murisemaan ihan vapaasti, jos joku siellä nickin omistaa

Ää. Ihania. Kateellinen. Terveisin "Osaan-rajata-kuvan-Photoshopilla-!!!" : (
Kirjoittanut: Sir Jarva (Jäsen)
 • #499
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Sir Jarva
 • Lähetetty: 07.11.2010 00:29

Lainaus: Myria

Lainaus: Sir Jarva

Deviant Artissa olen siis galleriaa pitänyt viime keväästä asti http://www.sirjarva.deviantart.com/, saa tulla moikkamaan ja murisemaan ihan vapaasti, jos joku siellä nickin omistaa


Ää. Ihania. Kateellinen. Terveisin "Osaan-rajata-kuvan-Photoshopilla-!!!" : (


Kiitos. Voin näin "lohdutukseksi" sanoa, että aloitin vasta tänä vuonna vakavasti tuon Photarin kans koheltamaan. Nopeasti sitä oppii kyllä käyttämään kunhan on vaan kärsivällinen Sitä ennen itselläkin rajoittui tuo Photoshopin käyttö vaan niihin legendaarisiin filtterieditointeihin ja värimuunnoksiin.

Lainaus: Myria

Tämän lisäksi luen, mutta en harmikseni yhtä paljon kuin ennen

Itselläni sama juttu, että hyllyissä ja kaapin perällä notkuu satunnaisia kirjoja ja noin 1,5 vuoden ajalta lehtitilauksen lehtiä lukematta. Mulla on joku pakkomielle lukea lehdet aina kannesta kanteen, jos mokomat on kerran varta vasten tilattu, eikä vaan tyytyä lukemaan niitä paria kolmea "must-read" -artikkelia
Kirjoittanut: Sustrast (Jäsen)
 • #500
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 07.11.2010 16:00
Harrastan teatteria nyt yhdeksättä vuotta ja roolipeleissä on menossa viides vuosi, joskus myös larppaan, mutta se on aika vähäistä. Rakkauteni kumpaankin on syvä, enkä luopuisi niistä ollenkaan.
Lisäksi kirjoitan novelleja, mutta kärsin nyt luovuusblokista. Yksinkertaisesti ei tunnu saavan mitään aikaan, mutta onneksi uudet inspiraationpuuskat helpottavat ja pystyn näpertämään jotenkin uusia teksejä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit