Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä gootit harrastavat? Mitä Sinä harrastat?

Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #511
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 05.01.2011 15:56
Kiitokset neuvoista Iirva ja Mortti. Noita akryylimaaleja olin miettinytkin ja kun kerta paremmat kokemukset on, niin taidan niillä lähteä liikenteeseen. Pitää varmaan jonkinlaiset kunnolliset siveltimet hankkia kans. On miulla jonkinlaiset olemassa, mutta ne on hankittu joskus Tiimarista, että ehkä olisi syy hankkia kunnolliset.
Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #512
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.01.2011 16:02
Hyvistä maaleista ei ole kamalasti apua, jos siveltimet ovat surkeat. On turhauttavaa noukkia irtokarvoja märästä maalista, mikäli kestää huonoja siveltimiään niin kauan, että saa maalia ylipäätään leviteltyä.: P

Olenkin varmaan jo vastannut, mutta kuvista harrastelen edelleen. Siksi en voikaan olla puuttumatta sivellinkeskusteluun kun sellaiseen törmään.xD
Kirjoittanut: Sennay (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.01.2011 17:50
Kukaan ei kyllä välttämättä usko ja todistan itseni tällä kommentilla yhä enemmän vain pukeutuvani gootiksi, mutta olen nyt yli 12 vuotta harrastanut palokuntatoimintaa. Se on kiva juosta hälytykseen ketjut kilisten ja kun paloasemalla olen ainut nainen, saan jatkuvasti kuulla kommentteja esim. pukeutumisestani.
Kirjoittanut: BluhtEngl (Jäsen)
 • #514
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 16.01.2011 00:32
nyt tullu treenattua animointia. mukavaa puuhaa vaikkakin työllästä löysin vanhoja pierustuksia/sarjakuvia joita peruskoulu aikana väsänny. niist aattelin animaatiot väsätä. väkivaltast settii kyl. villi mielikuvitus .
jos vaik parantuis piirtäminenki tos samal ja ideoita pukkaan ni vois sit joskus tulla ihan asiallistakin settiä
Kirjoittanut: turmatar (Jäsen)
 • #515
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.03.2011 02:15
Roikun ihan liikaa netissä. Oikeasti.
Käsitöitä, kausittain ompelen tai neulon, joskus teen koruja.
Perinteistä kirjeenvaihtoa.
En kai muuta. Silti tuntuu ettei aika riitä noihinkaan.
Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.08.2011 17:59
Aloitan tässä pian uuden harrastuksen. Nimeltään kohopainografiikka. Se on kansalaisopiston kurssi. Mielenkiintoiselta vaikuttaa ja oon innoissani siitä
Siellä siis tutustutaan linopainon mahdollisuuksiin ja siellä tehdään kaksi- ja kolmiväripainoa sekä reliefipainoa. Voi valmistaa ainakin sisustustauluja, ex libriksiä tai vaikkapa kortteja.
Vähän erilaista ja uutta tekemistä siis. Pitää yrittää saada tehtyä niistä sitten oman näköisiä.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 23.08.2011 19:09

Lainaus: Myria

Siksi en voikaan olla puuttumatta sivellinkeskusteluun kun sellaiseen törmään.xD


Niin, tuli siveltimistä vielä sekin mieleen, että oikeastaan tekokuitu on parempaa kuin aitokarva jo siksi, että karvaa ei irtoa yleensä niin paljoa. Joskus vain tekokuituisia on vaikeampi löytää laadukkaina kuin aitokarvaisia, mikä on hassua. Mutta ei sellaisia siveltimiä taida olla olemassakaan, josta ei karvaa ollenkaan irtoaisi, mutta halpis-aitokarvaisista tuntuu välillä irtoavan suurin piirtein joka toisella siveltimenvedolla, yngh.
Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.08.2011 17:12
Tuossa aiemmin mainitsin aloittavani kohopainografiikka kurssin. Kävikin nyt niin että vaihdoin sen sittenkin toiseen kurssiin. Eli ompalu ja tuunaus. Jotenkin tuo tuntui sittenkin omemmalta.
Vaikka koulussa saakin jo ommella haluaisin silti lisäharjoittelua. Ja siellähän sitten voi vaikka tuunata jotain kivaa! Haluaisin ainakin kokeilla tehdä pillerihatun
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #519
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 25.08.2011 12:43
Nykyinen harrastukseni painottuu täysin Mondioringiin.
Väliin tosin satunnaisesti käydään toki metsästä ettimässä ihmisiä piiloistaan ja FH- koetta silmällä pitäen treenataan myös nenää pellolla.
Kirjoittanut: fanget sjel (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.08.2011 20:40
Harrastan tällä hetkellä ratsastusta kerran viikossa. On rakas harrastus, jossa on tullut käytyä jo 6 vuotta! On kyllä oikeasti rankkaa puuhaa, vaikka siellä "vain istutaan hevosen selässä". Olisikin vain istumista.
Sauvakävelyä/lenkkeilyä harrastan myös, tosin vain aamuisin. En tykkää keskellä päivää mennä vaikka sauvojen kanssa kun kaikki muutkin ihmiset ovat ulkona. Sen verran kaunis näky olen urheillessa, että ehei.
Valokuvaus on toinen rakas harrastukseni ja valokuvaankin kaikkea mahdollista, pääasiassa eläimiä ja luontoa. En sano olevani hyvä siinä, koska en ole, mutta ainakin jonkinlaista silmää on minulle kehittynyt monien vuosien aikana, kun olen valokuvaillut.
Epävirallisesti harrastan sitten mm. meikkausta, omien lintujen hoidonkin voisin periaatteessa laskea harrastukseksi ja ehkä omien nettisivujenikin ylläpito voisi olla harrastus... näitä riittää
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit