Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä gootit harrastavat? Mitä Sinä harrastat?

Kirjoittanut: TheSecret (Aktiivi)
 • #531
 • Arvo: Mahtigootti++
 • • Muokkasi: TheSecret
 • Lähetetty: 21.10.2011 10:01
Mulla ehkä suurimpana intohimona jota myös jonkin sortin harrastukseksi voisi kutsua, on elokuvat, erityisesti kauhuelokuvat ja kauhukulttuuri. Mä keräilen elokuvia, mitä tällä hetkellä on vähän reilu 400 kpl mutta kokoelmat kasvavat aina kun on ylimääräisiä hiluja taskun pohjalla. Ja olen myös monen nettikaupan kanta-asiakas... Sarjoja kerään kanssa, mutta ne ovat aina kalliimpi kertaostos joten niitä ilmaantuu hyllyyn harvemmin.Tällä hetkellä kokoelmista lötyy buffyt 1-7, angel 1-5, true blood 1-3, charmed 1-8, xena ensimmäinen tuotantokausi sekä Paavo Pesusienen dvd- julkaisuja joista kaksi vielä puuttuu (Paavot on tommonen pikkunen kevennys listalla, hehe ;D ) Keräilen myös erilaisia kauhulehtiä ja elokuvalehtiä, kuten Yöjuttuja, elokuvalehdistä Blood Ceremony Magazineä, Gorehoundia, brittiläistä Scream lehteä ja jatkuvasti etsin uusia tuttavuuksia. Episodikin periaatteessa kiinnostais, mutta sielä on niin paljon muutakin kuin kauhujuttuja niin lehti jäis varmaan suurimmilta osin lukematta. Myös b- luokan kauhuleffojen rekvisiitta on sellasta mikä saa mut sekoamaan ja mielelläni kantasin kaiken maailman irtopäitä ja -raajoja kotiin sisustuselementeiksi

Lukeminen on toinen, ja kirjoja hamstraan kanssa omaan hyllyyn. Kauhu ja fantasia on ne genret mitkä eniten kiinnostaa. Kirjoja tosin ei ole nyt vähään aikaan tullut hamstrattua, kun toi elokuvaharrastus on ollut niin voimakkaasti päällimmäisenä.

Kirjeiden kirjoittaminen on kanssa mukavaa puuhaa, vaikka nyt olen kyllä yhden vanhan kirjeystävän pahasti laiminlyönyt.. Mutta kyllä sekin tästä vielä, yleensä kirjeisiin inspiroituu eniten juuri syksyn ja talven aikaan, kun ulkona on kylmä ja pimeä ja sisällä on mukava istuskella lämpimän juoman ja kynttilän kera, ja antaa ajatuksen juosta

Näiden lisäksi olen mukana myös sellaisessa nuorille suunnatussa toimituksessa, ja noin kahden viikon välein meillä on toimituskokouksia missä ideoidaan jutun aiheita, ja yritetään myydä valmiita tekstejä joillekin isommille lehdille kuten Kalevalle. Sama paikka järjestää myös erilaisia koulutuksia, kuten nyt syksyn mittaan on ollut radiotyön koulutus, lehtikirjoittamisen koulutus sekä valokuvauskurssi alkaa pian, samoin videotyön koulutus. Ja Oulun kaupunki tarjoaa kaikki pelit ja vehkeet järkkärikamerasta videokameraan ja muihin vehkeisiin, joita saa vapaasti lainailla omiin tarkoituksiin.
Kirjoittanut: abraxas (Jäsen)
 • #532
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 23.10.2011 15:24
Tietokoneiden paris menee aikaa.. nettiaddiktikin lisäksi kaiken muun ohella
Kirjoittanut: Muffin (Jäsen)
 • #533
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.10.2011 14:14
Piirtäminen/maalaaminen on suurin intohimoni. Kärsin taiteilijablokista tuossa jonkun aikaa, enkä hirveän tuottelias ollut ja nyt kun taidekoulussa olen niin piirtämiseen on syttynyt ihan uudenlainen kipinä.

Luen myöskin kirjallisuutta, tosin olen aika nirso. Kirjan pitää olla todella hyvä ja mukaansatempaiseva, että jaksan lukea sen. Nykyisin luen pääasiassa koulumatkoilla bussissa, koska minun on välillä hankalaa keskittyä lukemiseen kun haluan puuhastella aina jotain käsilläni

Hyvin rakas harrastukseni on BJD-nuket, joita esim. valokuvaan ja teen vaatteita. Nukeille teen sellaisia vaatteita, joita en muuten tekisi ja ompelu niille onkin aivan ihanaa, sekä myöskin edullista. Rakastan kaikkea pientä piipertämistä.
Ompelen vaatteita myöskin ihan ihmisille.

Noiden mainitsemieni juttujen parissa tulee pääasiassa puuhasteltua.
Kirjoittanut: Demonita (Jäsen)
 • #534
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 08.11.2011 19:26
Harrastan lukemista ja elokuvien keräilyä. Tykkään lukea lähinnä kaikkea rakkaushömppää
Lisäksi poikaystävä on saanut innostettua miutkin alottamaan laskettelun.
Ja menen itse asiassa ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa kuntosalille perjantaina. Saa nähdä tuleeko siitäkin ihan vakituinen harrastus.
Kirjoittanut: BLaCKIE1990 (Jäsen)
 • #535
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 21.11.2011 14:14
Harrastan musiikkia; laulan ja soitan bassoa. Lisäki harrastan "performanssi" taidetta järjestämällä mielenkiintoisia tilanteita julkisilla paikoilla...

Lisäksi tykkään suunnitella tatuointeja ja muutenkin kuvataidetta. Harrastan myös maailmanvalloitusta...

Monet luulevat minun harrastavan tietokonejuttuja, koska opsikelen tietojekäsittelyä ammattikorkeakoulussa, mutta monet "pettyvät" kun sanon että ajan kanssa olen alkanut enemmänkin inhota tietokoneita siispä jotkin henkilöt ovat päätelleet että opiskelen alaa tuhotakseni kaikki maailman tietokoneet...
Kirjoittanut: Plastic (Jäsen)
 • #536
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 21.11.2011 15:47
Minäkin olen entinen basisti, nykyään olen siirtynyt soittamaan pianoa. Viimeksi soitinkin pianoa joskus kuusi- tai seitsemänvuotiaana ja siitä pari vuotta eteenpäin ennen kuin kyllästyin, nyt olen jo ehtinyt soittaa melkein puolitoista vuotta viime vuoden kesästä lähtien. Pianon suhteen minulla ei ole mitään kunnianhimoja tai halua päästä esiintymään, kunhan huvikseni soittelen - oikeastaan ajatuskin esiintymisestä saa sellaisen kylmän hien pintaan, että en taitaisi ikinä kyetä siihen.

Ja päätin repäistä tänä syksynä ja mennä anti-liikunnallisena ihmisenä joogakurssille. Ihan mukavaa se on, täytyy myöntää. Kuntosalille tai aerobictunnille minua ei saisi raahaamallakaan, puhumattakaan tanssimisesta

En tiedä lasketaanko lukeminen harrastukseksi, mutta luen, oikeastaan mitä tahansa. Nykyään vähemmän fiktiota ja enemmän faktaa, ennen oli toisin päin mutta en nykyään osaa arvostaa fiktiota juurikaan, paitsi että historialliset tai "historialliset" romaanit menevät vieläkin. Ja sitten paheeni on popular science, etenkin fysiikkaan liittyvä (koska en voi lukea mitään "oikeaakaan" fysiikkaa, kun ei pää aivan siihen riitä ).
Kirjoittanut: Myotess (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.05.2012 15:45
Rakkain harrastukseni ovat käsityöt. Neulon, virkkaan, ompelen ja askartelen. Itseni toteuttaminen on henkireikäni, ilman niitä en varmaan pysyisi järjissänikään. Myös ajoittainen piirtäminen ja valokuvaus vapauttavat luovaa tuskaa.

Harrastan myös lukemista (mikä olisikaan parempaa arjesta irtautumista kuin ilta hyvän kirjan parissa toisessa maailmassa) sekä ajoittaista urheilua (into tulee ja menee, varsinkin menee).

Aloitin viime syksynä työväenopiston yksinlaulukurssin. Rakastan laulamista, mutta vasta äskettäin sain itseni jotenkin kehittämään ääntäni tuon kurssin muodossa. Laulaahan ne variksetkin.
Kirjoittanut: Sad Angel (Jäsen)
 • #538
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.05.2012 19:43
no kitarahaan tässä on muutama vuosi tullut soiteltua... Sitten harrastan kaikenlaista hevosten kanssa puuhailua, jos sattuu joku talli avaamaan ovensa. Ratsasta en, kunhan saan hevosten lähellä olla, se riittää.

Lainaus: Plastic


En tiedä lasketaanko lukeminen harrastukseksi, mutta luen, oikeastaan mitä tahansa.

allekirjoitan. noin puolet kotona viettämästäni ajasta kuluu kirjojen parissa.
Kirjoittanut: RosyGirly_ (Jäsen)
 • #539
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.05.2012 14:04
Harrastan ratsastusta, basson soittoa, laulamista ja lenkkeilyä.

Ratsastuksen ja basson soiton jouduin keskeyttämään kouluni takia,
koska mistä muualtakaan mä olisin saanut bassotunteja jossei niitä esim. täällä järjestetä.
Mutta kyllä mä aina, kun olen kotona niin soitan bassoa ja käyn ratsastamassa silloin tällöin!
Ratsastuksessa mä yleensä aina unohdan kaikki huolet ja saan olla oma itseni.
Bassoa olen soitellut jo parivuotta, aloitin nimittäin soittamaan sitä sen takia kun lempibändini basisti innosti siihen ja muutenkin yleensä kuuntelen kappaleen soundeja, että miten ne oikein ne menevät.
Olen saannut bassonsoitosta todella paljon itsevarmuutta, uskallan jopa nykyään sanoa oman mielipiteeni jostain asiasta, enkä ole enää lainkaan tuppisuu mitä ennen olin koko aika.
Laulan melkein aina, kun olen kotona ja se on todella mukavaa, olen myös laulanut äitilleni hänen syntymäpäiväjuhlissakin ja hän todella piti siitä esityksestä.
Lenkkeilen useasti yksin, mutta nyt viime viikolla päätin kokeilla käyttää koiraamme lenkillä, niin innoistuin siitä niin kovasti, että voisin käyttääkin sitä aina silloin kun porukat eivät ole kotona ja saan mennä yksinään sen kanssa, mutta jossain vaiheessa kyllä otan kaverini mukaan koska hänelläkin on koira.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.05.2012 00:05
Voisi itsekin päivitellä taas näitä kun ne harrastukset taas vaihtunut suuntaan jos toiseen. Eli edelleen harrastan piirtämistä ja maalaamista, lumilautailua, tv sarjojen seuraamista ja tuotantokausien keräämistä, musiikintekoa ja kutomista. Lisäksi vielä nykyään olen saanut sen kuntosalilla käynnin alkuun ja käyn siellä hyvän ystäväni kanssa. Teatteriharrastusta en enää voi harrastaa sillä tällä paikkakunnalla se toiminta on lopetettu toiminnan aloittajan kuoltua.. :'( Pitäisi siis harrastaa sitä muualla, ja varmaan aloitankin harrastamaan jos muutan kaupunkiin tässä syksyksi.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit