Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä gootit harrastavat? Mitä Sinä harrastat?

Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #581
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 12.03.2014 20:01
Piti ihan tarkistaa milloin viimeksi olen harrastuksistani tänne kertonut, ja mitä. Naurahdin, niin sitä ihminen ajan kanssa muuttuu. En enää piirrä enkä maalaa muuta kuin työ- ja koulujuttuja. Elämäni rakkaus, teatteri, alkaa sekin olemaan enemmän työ kuin harrastus. Sen sijaan huomaan olevani sen verran hipster että harrastan juttuja, jotka ovat sen verran marginaalia että joudun aina työhaastatteluissa selittämään. Esimerkiksi nyt vaikka larp, postcrossing ja geokätköily. Tosin, larpannut olen kyllä jo kohta kymmenen vuotta, muistaakseni siitäkin tänne jokusen kerran jaaritellut.
Kirjoittanut: RumaMursu (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.06.2014 04:36
humjaa, pitääköjän sitä tännekkin nyt itsensä ilmoittaa
elikäs elikäs.. piirtämistä harrastin joskus tosi aktiivisesti, mutta sittemmin tahti harveni ajan puutteen vuoksi ja nyt on taidot niin ruosteessa että tuntuu tosi vaivalloiselta koko touhu. ehkä siihen pääsisi taas kiinni jos väkisin alkais päivittäin piirtämään. täällä katkerana vaan kadehdin muiden skillsejä

pianoakin joskus soitin, ja sitäkin tekisi mieli uudestaan alotella. en ole koskenut pianoon kunnolla melkeen viiteen vuoteen.

Mutta klassista laulua ja kuorolaulua puuhailen nykyään ihan aktiiviharrastajana. bändissäkin joskus lauloin, mutta se oli oikeasti aika noloa vaikka olikin ihan kivaa. karaokeissakin kävisin, jos joku lähtisi mukaan. yksin en kehtaa.

2d-piirtelyn on nykyään korvannut 3d-mallintelu ja sculptailu. joka alkaa olla jo siinä rajoilla, onko se enää harrastusta vai työtä

liikunnallisessa mielessä harrastan suht aktiivisesti tankotanssia ja laiskasti lenkkeilyä. sitäkin pitäis jaksaa enemmän.

sitten on nämä misc-harrastukset, eli kirjat, videopelit, tv-sarjat ja elokuvat
Kirjoittanut: eva (Jäsen)
 • #583
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: eva
 • Lähetetty: 19.06.2014 11:48
lukemista,kirjoittamista,piirtämistä,musiikin kuulutelua,hopeasta koruja,kirppareittenkiertelyä ,käsitöitä, hengaamista kuopion aluella kavereitten seurassa ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin...niin paljon että en jaksa kaikkea tähän kirjoitella mutta tässä suurin osa mitä tulee mieleen
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.06.2014 18:33
Kalastusta edelleen, nyt tuli vähän uskoa jigittelyyn kun 6 heittoa tuotti kolme kuhaa. Sain raapastua puol tuntia aikaa ipanoiden vahtimisesta ja varmalle paikalle piti mennä samantien.
Toki edelleen perinteisillä vehkeillä ennätys on 5 heittoa ja 5 kuhaa mutta silti ihan hyvä osumaprosentti noin harjoitteluvaiheessa.
Kirjoittanut: Deternity (Jäsen)
 • #585
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.07.2014 13:43
Soitan pianoa kahdeksatta vuotta, käyn välillä jousiampumassa jos jaksan ja tanssitunnilla kerran viikossa. Luen paljon. Joskus yritän kirjoittaa asioita itsekin melko huonolla menestyksellä.
Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.02.2015 00:31
Jooskus ehkä aikaa sitten laitoin (tai piti laittaa) tähän ketjuun jotain, mutta koska aika mene eteen päin ja muutumme, niin muuttuvat harrastuksetkin. Eli nykyään (muille nykyisin ) harrastan jurri-runoilua, ja tämä on sitä, että aamuyöllä kolmen-neljän välillä sievässä alkavat sielun syvimmät tunnot nousta pinnalle ja kas kas, sieltä saattaa tulla joskus jotain hieman itseään suurempaa ajatusta pinnalle. Sen lisäksi aloitin jo viime kesä/syksy -akselilla lenkkeilyn kun menin puhumaan läpiä päähäni, että juoksisin tulevana kesänä puolimaratonin.
Tällä hetkellä menee kirjallisuudeta Pekka Jaatisen Torpedo- teos, ja kolme muuta odottavat kiltisti samalta kaiffarilta kirjahyllyllä. Elokuvia menee ihan simona, ja samoin tv-sarjoja. Harrastan myös empatiaa ja sympatiaa, kerjään ja jaan saatuja muille niitä tarvitseville
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit