Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Gothicpedia

  Kirjoittanut: Neiti Kooma (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 11.10.2010 20:31
  http://gothicpedia.com/

  What's this? Kokeilin hakua enkä löytänyt koko foorumilta ensimmäistäkään mainintaa.

  "1-. HOW & WHY THE GOTHIC ENCYCLOPEDIA WAS CREATED?

  The Gothic Encyclopedia started as a one person project on august 14, 2010.

  The idea actually came after something so unbelievable as a dream!

  On a normal day i just went to sleep and i suddenly woke up with "Gothic Pedia" words on my head. Believe me, i never had the idea before and i was not thinkin' about anything remotely similar hours ago so definately that was not a product of my subconscious while sleeping. I even couldn't find out that i was dreamin' on something that night. I've felt it as a simple impulse."


  Aika kunnianhimoinen projekti?
  Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 14.10.2010 12:35
  Luottamusta herättävää ettei projektin käynnistäjä osaa kirjoittaa "definitely" -sanaa oikein, tai käyttää isoa kirjainta siellä minne se kuuluu.
  Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
  • Lähetetty: 14.10.2010 12:56
  Sivut ovat myös aika komeat ja helppokäyttöiset. Marquee -tekstiä!
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 7 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit