Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva osa 4 !

Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #1
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 20.11.2010 09:27
Täällä saa taas jatkaa viimeksi katsomasi leffan jakamista ja arvosteluita meille muille.
Ja muistakaahan, että olisi ihan ystävällistä muita kohtaan kertoa sitten muutakin, kuin vaan katsomasi elokuvan nimen. Edes sellainen muutaman rivin arvostelupätkä tai mielipide nimeämästäsi leffasta olisi ok.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 20.11.2010 11:07
Viimeaikaisia elokuvia:

Disneyn Hercules
Nähty viimeksi Iirivan ja Jonepeikon kanssa vuonna nakki, mutta oli aika hatarasti muistissa. Edelleen sitä Disneytä mikä on "ihan kiva", eli ei kuulu suosikkileffoihini, mutta on kuitenkin parempi Walttis kuin vaikkapa Atlantis tai Aarreplaneetta.

Inception
Tempasi heti ensimmäiseltä minuutilta mukaansa, eikä hellittänyt ennen lopputekstejä - aivan mahtava, harmittaa vain etten nähnyt elokuvateatterissa. Näyttelijävalinnat olivat oivallisia, kaikki henkilöhahmot rakastettavia ja perusteltuja, juoni riemastuttava, visuaalisuus upeata, ja kaiken lisäksi Inceptionissa oli romantiikkaa, draamaa, psykologista jännitystä, toimintaa, huumoria ja tilkka kauhuakin. Omaperäinen ja MONITASOINEN, sanoisinko.
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #3
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.11.2010 15:38
Aristokatit

Disneyn klassikko, kaikki varmaan tietää mistä on kyse. Siitä on jo kauan aikaa kun viimeksi näin tämän ja olipas vaan hauska ja ihana Katson yleensä englanniksi puhuttuna mutta tämän katsoin suomennettuna, en ees muista olenko englanniksi katsonut koskaan. O'Malleyn katti

Tarzan

Myöskin Disneyn klassikko. Ei ollut ihan yhtä hyvä kuin muistin, mutta kelpo kamaa kuitenkin. Kerchakin kuolema aiheutti samoja reaktioita kuin Mufasan kuolema Leijonakuninkaassa

Where the Wild Things are (Hassut hurjat hirviöt)

Odotukset oli korkeella tämän suhteen ja kyllähän se oli hyvä.
Juoni pääpiirteittäin: Poika Max karkaa kotoaan äidin kanssa käydyn riidan päätteeksi ja päätyy saarelle jossa asustaa isoja "hirviöitä". Max hyväksytään hirviöiden kuninkaaksi ja hän ystävystyy erityisesti Carolin ("päähirviö") kanssa. Carolilla on kuitenkin ongelmia vihanhallintansa kanssa ja Max päätyy juoksemaan karkuun ystäväänsä. Tämän seuraksena Max päättää lähteä takaisin kotiin ja haikeana hyvästelee uudet ystävänsä.

Ihana elokuva ja tippakin tuli linssiin kun Carol juoksi rannalle hyvästelemään Maxia. Itkevä hirviö oli niin koskettava
Kirjoittanut: BluhtEngl (Jäsen)
 • #4
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.11.2010 17:39
Rapid Fire - Brandon Lee. joskus peruskoulu aikoina nähny viimeks ja viimeisin tappelu kohtaus jäi niin hyvin muistiin joten oli pakko virkistää muistia
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #5
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 24.11.2010 22:26
The Crow
Näin tuon klassikon tosiaan vasta nyt halloweenina telkkarista ja tykästyin sen verran paljosti, että oli pakko tilailla omaksikin. Väijyin sen tossa perjantaina uudelleen, taitaa jäädä mun kestosuosikkien joukkoon
Kirjoittanut: Loomy (Jäsen)
 • #6
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.11.2010 23:57
King Kong
Tulinpa katsoneeksi, kun Teemalta taisi tulla tossa yks päivä. Olin sen verran omissa maailmoissani, että ei oikeastaan jäänyt mitään selvää mielipidettä leffasta. Ihan perus vanha leffa.
Kirjoittanut: byron (Jäsen)
 • #7
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 29.11.2010 18:18
Tuli otettua selvää siitä kuka Elvira oikein on, eli katsoin Elvira the mistress of dark -nimisen leffan Ei kovinkaan hyvä elokuva, mutta ihan tarpeeksi viihdyttävä, että sen jaksoi katsoa loppuun asti.
Jokohan mä edelliseen ketjuun pistin sellaisen leffan kuin Solomon Kane..? No joo, sellainenkin leffa tuli katsottua. Lupaava oli, todella lupaava. Välillä katsoin leffaa ihmeissäni ja erittäin vaikuttuneena sen visuaalisen ilmeen takia, mutta myös sen elokuvan hirviö-sisällöstä (demoneja ja zombeja). Harmi että jotain puuttui, kun ei leffa ollut tarpeeksi hyvä. Vaikeata sanoa missä elokuva meni mönkään tai mitä jäi puuttumaan. Pitäisi katsoa se uudelleen.
Kirjoittanut: Hypop (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Hypop
 • Lähetetty: 07.12.2010 19:42
Hostel 2
joka oli melko huono vaikken mitään suuria odottanutkaan sen ensimmäisen osan jälkeen. Ois voinu olla huomattavasti vähemmän verta ja muuta goree,vaikka se nyt näyttää olevanki koko elokuvan juoni aika samanlainen kuin ykkönenki.
Kirjoittanut: Lycantrophia (Jäsen)
 • #9
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 09.12.2010 00:51
Sisko soitti viime viikolla ja sanoi, että tv:stä tulisi Olkikoirat (1971), jota hänen musiikinopettajansa on joskus kehaissut, kun nuoriso on kysellyt kauhuleffavinkkejä. Meitä molempia on vaivannut uteliaisuus siitä lähtien, joten täytyi tutustua elokuvaan kun nyt kerran pystyi. Odotin raastavia kohtauksia ja hurmeen täyttämiä tuokioita ja niitä toki sainkin, mutta oli tuo aika erilainen, kuin mitä olin etukäteen leffasta mitään taustatietoa hankkimattomana kuvitellut. Leffan sisältämä kauhu on inhimillistä ja psykologista, hitaastirakentuvaa suoran "hirviöt naamalle" -tyyppisen toiminnan sijaan. Lopussa ollaan kuitenkin tilanteessa, joka muistuttaa painajaista. Viimeiset kuvat ja repliikit takaavat tyylikkään, vaikuttavan lopun. Elokuva on kieltämättä hyvä, joskin vastenmielinen, jos näin voi sanoa. Katsominen ei siis ole varsinainen nautinto vaan ennemminkin menolippu ahdistukseen.

Röllin sydän on hiljattaisempi kokemus. Se osoittautui suureksi pettymykseksi. Kovasti Röllistä tykkään ja edellinen leffa eli Rölli ja metsänhenkikin oli minusta suhteellisen jees, mutta kautta likaisten varpaitteni, tämä animaatio ei vain toimi. Grafiikassa ja musiikissa ei ole moittimista, mutta juoni on onneton. Röllien ja menninkäisten metsä kivettyy ja sen voi pelastaa ainoastaan maaginen sydän, jota etsimään Rölli kumppaneineen lähtee. Perussettiä siis, eikä siinä mitään, mutta se toteutus...Yllättävän makeat naurut kuitenkin tuottaa muodonmuutos, joka Rölliä kohtaa, kun tämä saa sydämen haltuunsa. Sekin tosin käy pian rasittavaksi. Ehkä tämä toisen kerran katsottuna tuntuisi paremmalta kun ei enää odottaisi elokuvalta niin suuria, mutta ongelma on siinä, että ensimmäinen katsomiskerta ei juuri saa haluamaan lisää.
Kirjoittanut: mieli-kuvitus (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.12.2010 10:21
Just äsken katottiin tunnilla saksikäsi edward. Aivan ihana leffa ja tietty tyli sitten itkettyä ihan mukavasti Aww, Johnny Depp suoritti jälleen kerran näyttelemisen erittäin hyvin Oivoi, semmonen leffa jota jää miettimään
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit