Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Seksuaalisuus ja valineet?

  Kirjoittanut: Kitty_Galore (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 28.11.2010 23:44
  Heipa hei!

  Ihan aluksi pyydan anteeksi aakkosten puuttumista, oma kannettavani rajahti syliin ja aviopuolison vekotinta joudun lainaamaan. Minusta hieman; olen muutaman vuoden tata foorumia seuraillut, en vaan ole saanut aikaiseksi ottaa osaa. Olen 22-vuotias neiti-ihminen aviopuolison noutoreissulla Iso-Britanniassa, puolitoista vuotta taalla nyt asuneena ja ukon kolkanneena, paatimme muutta takaisin Suomeen.

  Eli, olen tassa muutaman vuoden pyoritellyt ideaa oman yrityksen perustamisesta ja kunhan kotiudun takaisin Suomeen, olisi tarkoitus paperit laittaa vetamaan. Tarkoituksenani olisi perustaa hieman "kayttajaystavallisempi" seksikauppa. Seksikauppa sanana on kovin allottava, mutta enpa oikein muutakaan tahan hataan keksinyt. Haluaisin perustaa liikkeen enemman nuorille henkiloille suunnattuna, koska minusta ainakin pienen kotikaupunkini liikkeet ovat kovin nuhjuisen oloisia, eivatka valttamatta rohkaise ujompia kaupoissa asioimaan. Valitettavasti mieleeni tulee hikinen rekkamies pornohyllylla.. *heugh* Ehka olen vain vanhanaikainen?

  Ajatuksenani oli lahinna pitaa pieni gallup ihmisten mielipiteista kyseisiin kauppoihin liittyen. Toivottavasti joku teista viitsisi vastata, ja kiitan ajastanne jo etukateen. Jos kyselytuntini hairitsee ihmisia, modet varmaan potkivat minua takapuolelle, tunteella.

  Onko kyseisissa liikkeissa vaikea kayda ostoksilla tahi katselemassa tarjontaa? Jos kylla, miten liikkeessa asioinnista voisi tehda mieluisempaa? Millaisia tuotteita toivoisitte olevan enemman esilla? Millainen ilmapiiri mielestanne liikkeissa on ja millaisen sen toivoisitte olevan?

  En hirveasti ehtinyt kirjoitella, joten jos teille tulee mieleen muita kysymyksia ja ehdotuksia, laittakaa vapaasti tulemaan.

  Han kiittaa ja kumartaa.
  Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
  • #2
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 29.11.2010 10:40
  Onko tämä nyt ihan oikea foorumi tämän tyyppiselle tiedustelulle? No, jaa.

  Mielestäni nykyaikana on aika paljonkin noita raikkaampia lelukauppoja, mm. naisille suunnattuja ja muita, alkaa olemaan aika taakse jäänyttä aikaa nuo hikisten ukkojen pitämät hämyiset puodit. No, pienemmissä kaupungeissa niitä tietty on, mutta isommissa on paljonkin tarjontaa. Ja sitten on vielä erikseen internet, joka on pullollaan liikkeitä ja niissä valikoimana kaikki mitä toivoa voi. Tuolta goottikaupoistakin taitaa löytyä ainakin yksi joka myy goottivaatteita niiden lelujen lisäksi... Enpä tiedä, ne liikkeet joissa itse olen joskus asioinut ovat ainakin olleet mukavia ja rentoja ilmapiiriltään ja asiointi on ollut miellyttävää.
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 29.11.2010 11:25

  Lainaus: BronzeRain

  Onko tämä nyt ihan oikea foorumi tämän tyyppiselle tiedustelulle?


  Onhan täällä kaikenlaisia s/m -keskusteluja ja olkoon kunhan ei nyt turhan graafiseksi mene. Mielestäni aloitus oli varsin asiallinen.
  Kirjoittanut: ArkkiLuopioX (Nimetön)
  • Lähetetty: 29.11.2010 22:06
  Jos haluaa mahdollisimman kiltin olemuksen seksivälinekauppaan, niin kannattaa varmaan lähteä samalla linjalla, kuin kaikki japani-manga-anime-hellokitty liikkeet.

  -Pääväreiksi valkoinen, pinkki, kulta ja hopea.
  -Paljon pörröistä olemusta.
  -Pehmoleluja hyllyjen päälle katselemaan hellyyttävillä nappisilmillään alas.
  -Pieniä kirkkaita spottivaloja.
  -Valkoisesta muovista tehty pikkuinen joulukuusi roikkumaan katosta väärinpäin, liimattuna kattoon kiinni siis.
  -Leippoisaa ambient musiikkia.
  -Valkoisia keraamisia pylväitä, kukkamaljakkoständeinä, joiden päälle kirkkaasta lasista tehtyjä kukkamaljakoita, joihin on laitettu "kasvamaan" esteettisimpiä pikkutuhmia läpikuultavia leluja.
  -Gay puolelle seinät vaaleansinisiksi ja kokoelma 50cm halkaisijaltaan olevia erilaisia setä-viiksiä koristeeksi seinille.
  -Parit Tom of Finland julisteet.
  -Parit alusvaatekaupasta tutut alusvaatenuket esittelemään tuotteita.

  Eiköhän tällä pärjää jo johonkin asti
  Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
  • Lähetetty: 30.11.2010 15:46
  Olen melko samoilla linjoilla BronzeRainin kanssa, kyllä suurin osan ainakin itselle vastaan tulleista (niistä joissa olen käynyt) on ollut raikkaita ja asiallisia sekä olen saanut hyvää palvelua. Kerran sattui hieman nyrpeämpi myyjä, mutta sekään ei liity mitenkään nuhjuiseen kauppaan niihin mielikuvissa liitettäviin vanhoihin setiin siellä tiskin takana. Valikoimissakaan ei ole ollut valittamista ja mm. sitä internet auttaa entisestään. Onnea kuitenkin yrityksellesi!
  Kirjoittanut: Azop (Jäsen)
  • Lähetetty: 30.11.2010 16:40
  Otsikko oli ehkä hieman harhaan johtava (ellei sitten sellainen uusi seksuaalisuuden suuntaus ole tulossa kuin "välineseksuaalit")...
  Mutta kyllä erotiikkaliikkeiden kirjoon varmaan mahtuu aina lisää kilpailijoita, ainakin jos tuotteiden esilletuonti on kohdillaan. Hyvä liike olisi tietenkin sellainen joka olisi suunnattu tasapuolisesti sekä miehille, naisille ja pareille sukupuolesta ja suuntautumisesta riippumatta...
  Omasta mielestäni elokuvat voisi jättää kokonaan pois liikkeen valikoimista (samoin kuin videoiden katselumahdollisuuden joka kerää niitä hikisiä asiakkaita) ja keskittyä (laadukkaisiin) välineisiin ja asiantuntevaan palveluun (on hyvä tietää myykö laatutavaraa vai ihan crappia)...

  Käytännössä voikin sitten olla aika haasteellista luoda toimiva liike joka miellyttää kaikkia potentiaalisia asiakkaita ja on suunnattu kaikille ryhmille.

  Paras liike olisi sellainen neutraali kampaamotyyliin sisustettu liike jossa voisi vaikka juoda kupin kahvia samalla kun tutustuisi valikoimiin...

  PS. en ole kovin hyvin tutustunut erotiikkaliikkeiden valikoimiin, mutta nettisivujen perusteella olen käsittänyt että kovinkaan moni liike ei myy esim. eroottista kirjallisuutta/sarjakuvakirjallisuutta (Manara ym.) vaan tämänkaltaiset kevyet lukemistot ylensä löytyvät sarjakuva-alan liikkeistä muiden genrejen seasta...
  Kirjoittanut: Kitty_Galore (Jäsen)
  • #7
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 30.11.2010 20:43
  Ohai!

  Kuten tuossa jotain hopotinkin, en ehtinyt postausta kovin pitkaan miettimaan ja otsikko meni hieman reisille *ahem* mutta haitanneeko tuo nyt pidemmassa jouksussa niin kovasti.

  Tarkoituksenani oli kysella mahdollisimaan laajasti eri ihmisryhmilta, joten paatin aloittaa tutulta foorumilta

  Kiitos kovasti vastauksistanne ja ehdotuksista! Olin miettinyt tuota kahvitarjoilua aikaisemmin, mutta en tieda onko se ideana toteutettavissa/toimiva. Toinen mahdollisuus olisi tietysti kotikutsujen jarjestaminen, omassa kodissa ystavien kanssa ehka vapaantuneempi ilmapiiri?

  ArkkiLuopioX, kikatin noille seinaviiksille vedet silmilla. Kiitos, idea tulee kayttoon!
  Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
  • #8
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 01.12.2010 15:24

  Lainaus: BronzeRain

  Onko tämä nyt ihan oikea foorumi tämän tyyppiselle tiedustelulle? No, jaa.


  Täytyy kans kompata toista keskustelijaa, että aika huvittava kyssäri kun foorun eräillä ketjuilla viittä vaille keskustellaan fistauksesta piiskaamisen ja alistamisen kanssa.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit