Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Sarjakuvia

  Kirjoittanut: katavor (Jäsen)
  • Lähetetty: 23.06.2011 19:29
  Hei! Olis kiva saada tietää voiko täällä/tänne tehdä sarjakuvia(goottiaiheisia tietysti). Vai pitäskö tehdä oma www-sivut ja sinne laittaa sarjakuvia. Mut olis kiva tehdä niitä et kaikki näkis ne eikä tarvis jokaiselle erikseen kertoa omista www-sivuista.
  -katavor
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 23.06.2011 21:23
  Gootti.netissä on se Sarjis-osio (punaisen palkin oikeassa laidassa on linkki). Siellä on nyt kahdenlaista sarjista: Goottitarha ja Kalpeus kaunistaa. Edelliset sarjisten tekijät ovat jo aikoja sitten heittäneet hanskat tiskiin. Sinne voi toki lisätä uusiakin sarjiksia jos löytyy tarpeeksi tasokasta tavaraa.
  Kirjoittanut: katavor (Jäsen)
  • Lähetetty: 24.06.2011 16:26
  Ja sitten toinen kysymys(jos en ole huomannut/löytänyt tätä asiaa käsittelevää artikkelia täältä tai muualta foorumista)
  on että minne voi kirjoittaa omia gootti-tarinoita? Olen mielestäni hyvä kirjoittamaan kaikenlaista ja olisi myös kiva saada palautetta tarinoistani!
  -katavor
  Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
  • #4
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 24.06.2011 23:02

  Lainaus: katavor

  minne voi kirjoittaa omia gootti-tarinoita?

  Novellipalsta

  Tuplapostauksesta huomauttamisen jätän modeille..: )
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit