Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

"Gootti 24/7" vai kaksoiselämää?

Kirjoittanut: Und3ad (Aktiivi)
 • Lähetetty: 08.02.2009 15:30
en sen pahemmin kaksoiselämää elä kuin että talvella ei voi pitää niitä lempparikuteita kun tulee kylmä >__< muuten pitäisin. Sais tulla lämpimät kelit jo
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #172
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 08.02.2009 16:09
Olen kyllä gootti 24/7, vaikkakin arkena huomattavasti hillitympi ja koruttomampi kuin viihteelle lähtiessäni. Mutta kyllä minulla on koulussakin korkeat korot, korsetti ja hiuslisäkkeet, vaikka ne näyttävimmät releet jäävätkin kotiin.
Mutta miten niin ei ole gootti arkenakin jos täytyy työn puolesta pukeutua tietyllä tapaa? Minun mielestäni kaksoiselämää olisi enemmänkin se että liikkuu "goottina ollessaan" aivan eri piireissä ja käyttäytyy täysin eri tavalla kuin arkena. Ei kai kukaan niin eri maailmoissa elä?
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.02.2009 18:12
En omasta mielestäni vietä mitään kaksoiselämää, olenhan myös töissä oma itseni vaikka kuteet tarviikin vähän katsoa käytännöllisyyden mukaan. Toki työvaatteissakin näkyy jonkin verran se mitä olen ja mistä olen kiinnostunut muttei niin paljon kuin arkikuteissa.

Ei ole tullut mitään napinaa meikeistä tms. Kivasti on töissä hyväksyneet miut sellaisena kuin olen. Joillekin kuulemani mukaan oli pieni shokki tajuta "mikä" arkielämässä olen mutten silti ole saanut kuulla mitään negatiivista, lähinnä kommentteja ettei tunnistettu arkivaatteissa, ihmeteltiin kuka toi oikein on jne. Mutta sitten on myös sanottu et on kiva nähdä miut arkikuteissakin kun aina yleensä on työvaatteissa vaan nähty töissä.

Joskus tosin sain kuulla kyllä omaavani kaksi eri persoonaa, toinen on talli(työ)minä ja toinen arkiminä. Kumma että vaatteet muka muuttaisivat ihmistäkin, ei se mielestäni kyllä noin mene.
Kirjoittanut: Dark Soul (Jäsen)
 • #174
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 08.02.2009 19:39
Minun äitini ei oikein sulata tätä gootti muotia varsinkaan jos minä pukeudun sellaiseen. Kerrankin kun äippäni näki ensimmäistä kertaa sellaisen mustan korsettitopin jonka olin ostanut hän kysyi "MIKÄ TÄÄ ON?" sellaisella äänellä kuin olisi justiinsa nähnyt minun ostavan jotain pornokaupasta. Tai jos vaikka minun vaatteissani on jotain remmejä ja solkia niin katsoo heti kieroon ja nyrpistää nokkaansa. Joo virallisesti olen vielä alaikäinen, mutta olen silti pitkään saanut päättää omasta pukeutumisesta, mutta silti äiti puuttuu ulonäkööni ja puhuu kuin omistaisi minut varmaan vielä senkin jälkeen kun olen täyttänyt 18 vuotta.
Ja minulla on vaivaiset 2 lävistystä korvalehdessä, yksi kulmassa ja korvan rustossa, mutta jo nyt äiti pelkää ja kauhistelee sitä jos jonain päivänä pistän vielä enemmän lävistyksiä. Aina sanoo vaan ...ethän sitten enempää lävistyksiä laita, johan sinä näytät kohta ihan piikkipuskalta....

Ja, kun yhdessä vaiheessa puhuin vähän siihen suuntaan että pitäisiköhän ostaa pitkä musta nahkatakki niin paras ystäväni siihen: Et varmana osta, jos sie semmosen meet ostamaa nii mie en enää tunne sua.

Siis vaikka minä en kuuntelisikoon moisia niin silti pistää ajattelemaan. Mitäs jos ostan joskus sellaisen nahkatakin? Katkeaako elinikäinen ystävyys siihen. Ja jos minä hankin vanhempana kasvoni täyteen lävistyksiä ja ihooni monta tatuointia miten käy minun ja äitini väleille?

Onko muilla ollut vastaavia kokemuksia ja ajatuksia? Miten olette reagoineet kun/jos joku teille hyvin läheinen ihminen on sanonut jotain vastaavaa ulkonäöstänne?
Kirjoittanut: Jacob (Jäsen)
 • #175
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 08.02.2009 19:43

Lainaus: Dark Soul

Mitäs jos ostan joskus sellaisen nahkatakin? Katkeaako elinikäinen ystävyys siihen.


Tähän voin sanoa, että kannattaa miettiä uudestaan, onko sittenkään todellinen ystävä, jos tuollaista uhkailee vain koska pukeutuu erilaisesti. Tietenkin voi siitä keskustella hänen kanssaan, etteikö vain ylireagoisi. Ystävä on sellainen joka hyväksyy, tukee ja auttaa, muun muassa.
Kirjoittanut: SnowWhite- (Jäsen)
 • #176
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 08.02.2009 20:26
Itse varmaan lukeudun sitten sellaiseksi "kaksoiselämän eläjäksi", koska harvoin jaksan kulkea arkisin tyllihamosissa, korsetissa ja kunnon meikit naamassa. Luennoille jaksan harvemmin panostaa pukeutumiseen ja naaman laittamiseen, syystä että olen mahdottoman aamu-uninen, ja meillä luennot yleensä alkaa aamuisin.

Töissä taas on erikseen työvaatteet, enkä jaksa esim.korsetteja nyöritellä monta kertaa päivässä. Ymmärrän myöskin, ettei työpaikalle kuulu nuo vahvemmat meikit, koska ammatti nyt sattuu olemaan tietynluonteinen.

Kaikesta huolimatta tunnen kuitenkin olevani oma itseni, oli sitten päällä mitä tahansa. Jos se jonkun takapuolta kaivelee, etten ole 24/7 tietynlaisissa vaatteissa, niin siitä vain.
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #177
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.02.2009 20:49
Luimpas aluksi "gootti.net 24/7 vai kaksoiselämä"

Gootti.net on melkein kuin eri elämä kun tänne kirjoittelee
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.02.2009 22:06

Lainaus: Unholysacrament

Luimpas aluksi "gootti.net 24/7 vai kaksoiselämä"


Toi ois aika hyvä kyllä. Tuleehan tääl aika paljon aikaa kyllä vietettyä...
Kirjoittanut: Miitu (Jäsen)
 • #179
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.02.2009 01:38
Sanottaisiinko että kaksoiselämän sijaan on 1/4 elämä. Olen edelleen oh-so-wannabe, keräilen pikkuhiljaa muutosprosessin keskellä kaikkea kivaa, eli tavallisen tallaajan vaatteenikin ovat yhä käytössä.
Minut voi sekoittaa aivan helposti käveleväksi tyylivirheeksi, tummanpuhuvaksi tavikseksi tai metallistiksi. Tai sitten voi nähdä jo nämä pienet goottipiirteet joita uskallan tuoda esille tietyissä asukokonaisuuksissa ja ulkonäössäni ylipäätään

En kykene heittämään taviskamojani yms pois ennen kuin ne ovat puhkikuluneet, se olisi tuhlausta. Kenties ensivuonna olisin jo jopa 2/4 elämältä gootti
Kirjoittanut: raato (Jäsen)
 • #180
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 10.02.2009 12:52
Minun arkipäiväni koostuvat yleensä siitä, että menen kouluun ja sit suoraan töihin. Joten harvoin jaksan panostaa pukeutumis ja meikkaamispuoleen Mustat vaatteet päällä aina on, etten ihan pinkkeihin releisiin kuitenkaan pukeudu. Yleensä laitan jotain yksinkertaista päälle (esim. mustat farkut, joku kiva paita + huppari), helppo koulupäivän jälkeen mennä duuniin ja vaihtaa pelkkä paita sillä housut käyvät hyvin töissä. Maihareissa kyllä liikun aina eikä niistä ole valitettu. Huulessa on ainoastaan pienempi lävistyskoru, ettei herätä liikaa huomiota.

Jos duunia ei ole, niin menen koulun jälkeen urheilemaan, joten ei silloinkaan ole ideaa meikata vahvasti + laitella korsettia päälle. Viikonloppuisin panostan enemmän ulkonäkööni sitten
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit