Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Pripyat ja muut kiistanalaiset matkailukohteet

Kirjoittanut: Xavi3ri (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.08.2011 20:14
Tuosta levymainoksesta tossa etusivulla niin tuli ikävästi mieleen tämä Chernobyl ja Pripyat.
Aika kauheeta, että isosta kaupungista tuli sellanen aavekaupunki. Ite kävin opastetulla reissulla Chernobylissä muutamien kavereideni kanssa ja se oli aivan kauhea kokemus. Siellä oli keskeneräinen huvipuistokin ja oli se aika kauheen näköstä ku ne oli aivan kuin jostain kauhuelokuvasta.

Moderaattori-edit:
Tietyt paikat ihmiskunnan historiassa ovat pysyvästi jonkin tapahtuman tai tragedian leimaamia. Tässä threadissa keskustellaan niistä matkailu- ja kiinnostuksenkohteina.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 23.08.2011 21:14
Niin? Ja pointtisi?

Ovatko muut käyneet siellä? Haluaisiko joku käydä? Muita ajatuksia?

Vai mitä hä?
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 23.08.2011 21:26
Lainaus säännöistä:


Ketjun aloittaminen:
• Jos olet aikeissa aloittaa uuden keskusteluketjun, katso onko samasta aiheesta tehty jo ketju sillä Gootti.netissä pyritään pitämään vain yksi saman aiheen ketju kerrallaan (esimerkiksi "Hiukset", "Teemabiisinne" jne.). Ketjua ei silti tarvitse kahlata kokonaan läpi jos on etsimässä vastausta tiettyyn aiheeseen, kysymyksiin jaksetaan kyllä vastata saman ketjun sisällä yhä uudelleen.
• Jos aloitat ketjun, tee se selkeästi. Otsikoi ketjusi niin että aihe käy siitä ilmi ja laadi selkeä, keskustelua herättävä aloitusviesti.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.08.2011 21:52

Lainaus: Xavi3ri

Chernobyl eli Pripyat.


Eh, Chernobyl ei ole yhtä kuin Pripyat... Mutta muuten, mielestäni koko konsepti Pripyatista jonain rankkana hc-turistikohteena on ainakin alakulttuurien osalta melkoisen loppuunkaluttu. Onhan se varmaan jännä tausta musavideoille ja madventureperseilylle ja hui iso paha ydinvoima ja kaikkee, mutta maailmassa monta on ihmeellistä asiaa ja monia muitakin jänniä, pysähdyttäviä ja hätkähdyttäviä vierailukohteita. Pripyat kiinnostaa kyllä, mutta vain saman verran kuin vaikkapa keskitysleirit ja punakhmerit ja aavekaupungitkin. Ei enempää, ja en kyllä itse ymmärrä paikan ylihypettämistä. Mennäänkö seuraavaksi töllistelemään Fukusimaa?
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 24.08.2011 03:02
Tutustuin Tsernobylin onnettomuuteen paremmin Japanin vastaavan aikaan. Minulle tuli yllätyksenä kuinka kovia kokeneen Tsernobylin yksi pannu jatkoi sähkön tekemistä vuoteen 2000 saakka.
Kirjoittanut: Platinum (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.08.2011 08:54

Lainaus: kuopassa

Minulle tuli yllätyksenä kuinka kovia kokeneen Tsernobylin yksi pannu jatkoi sähkön tekemistä vuoteen 2000 saakka.


Oho, enpä itsekään asiaa tiennyt vaikka aiheesta/onnettomuudesta olen jonkin verran lukenutkin. Kiinnostaisi itseä kyllä kovasti mennä joskus käymään mikäli satun jossain lähimailla olemaan, tuskin kuitenkaan ihan varta vasten tulen pelkästään sinne matkustamaan, mutta Eurooppaa tulee toivottavasti jatkossakin kierrettyä ristiin rastiin niin eiköhän tuollakin tule vierailtua
Hieman offia vielä tähän perään: viime kesänä tuli käytyä Auschwitz-Birkenaussa (1&2) ohikulkumatkalla ja oli todellakin käymisen arvoinen paikka, suosittelen.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 24.08.2011 09:04
Muokkaan otsikkoa ja aiheen aloitusta hieman kuvaavammiksi ja antoisammiksi keskustelun kannalta.
Kirjoittanut: Xavi3ri (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.08.2011 14:52
oma mielipiteeni vain! ei tartte kaikkien nyt hikeentyy. Ja uusi talliainen ku täällä olen niin päätin sen vain ilmoittaa.

Kirjoittanut: Celibrye (Jäsen)
 • #9
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 04.09.2011 18:06
http://www.fin-tv.com/elokuvavideo.php?vid=35216c7 c8

Oletko katsonut tuon dokkarin? Järkyttävää, en suosittele
herkemmille immeisille.
Kirjoittanut: Xavi3ri (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.09.2011 18:59

Lainaus: Celibrye

Oletko katsonut tuon dokkarin? Järkyttävää, en suosittele
herkemmille immeisille.


Joo tulihan tuo katsottua.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit