Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Pripyat ja muut kiistanalaiset matkailukohteet

Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
  • #11
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 10.09.2011 01:56

Lainaus: Celibrye

Oletko katsonut tuon dokkarin? Järkyttävää, en suosittele
herkemmille immeisille.


Mikä tuossa nyt oli niin järkyttävää?
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 11.09.2011 12:30

Lainaus: Celibrye

Järkyttävää, en suosittele
herkemmille immeisille.


Minustakaan dokumentissa ei ollut mitään järkyttävää, se oli lähinnä mielenkiintoinen. Joo, eihän se Tsernobylin tapahtuma kiva ole, mutta loppujen lopuksi aika vähän ihmisiä siihen kuoli, ja syövän saa ihan ilman säteilyäkin.

Itse pitäisin esim. vuoden 2004 tsunamia paljon kauheampana.
Kirjoittanut: Platinum (Jäsen)
  • Lähetetty: 12.09.2011 17:56

Lainaus: Celibrye

Oletko katsonut tuon dokkarin? Järkyttävää, en suosittele
herkemmille immeisille.


Aivan samaa mietin tuota katsoessa että ei ollut kyllä millään tapaa järkyttävä dokumentti. Ihan ok hyvin oli tehty ja valitettavaa että tuommoinen onnettomuus on sattunut, mutta pätkä oli kyllä kuitenkin hienoinen pettymys tuon kommenttisi jälkeen kun ei se sitä vastannutkaan.
Kirjoittanut: God Of Wind (Jäsen)
  • #14
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 15.09.2011 21:12
minua henkilökohtaisesti kiehtoo suuresti tuo Pripyatin aavekaupunki, samoin chernobyl... olisi haaveissa joskus sinne reissata... ja se lauhdejoki kiehtoo näin kalastajana, siinä kun elää komeita monninjötkäleitä... valitettavasti siellä ei saa kalastaa :P
Kirjoittanut: NemuritorNoapte (Jäsen)
  • Lähetetty: 08.12.2011 19:38
Chernobyl on se alue, pripyat on se evakuoitu kaupunki, eli ei ole olemassa chernobyl nimistä kaupunkia, voimala kyllä on "Чернобыльская атомная электростанция", mut joo noita kuolleita kaupunkeja löytyy kyl ihan muutama entisillä neuvostoliiton alueilla.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit