Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Paras tv-sarja?

Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 26.04.2010 17:28

Lainaus: Azrael

Dollhousea


Minä jotenkin vihaan tuota sarjaa. Tai lähinnä sitä nais näyttelijää, joka on on ns. pääosassa, koska se oli aikoinaan elokuvassa Anna Palaa ja näytteli kapinallista leaderia ja yyyhhh... nyt tulee vain mieleen se huutamassa jtn ''go, go, go *hyppii ihania haarahyppyjä ja heittää voltteja*''

Hyviä sarjoja taas toisaalta on Rillit Huurussa I love it
Kirjoittanut: Constance Culmington (Jäsen)
 • #422
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 26.04.2010 17:28
Tunnustaudun vankkumattomaksi Salkkari-katsojaksi! Ainut sarja mikä on pakko katsoa aina.
Kirjoittanut: Damianos (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.06.2010 11:50
En erityisemmin ole mihinkään sarjoihin tutustunut. Mutta kyllähän noitakin löytyy pari.
Ykkösenä suosikeissani lilluu Stargate SG-1. Se on ollut suosikkini jo pikku-kakarasta lähtien.
Myös sarjan suhteellisen uutukainen spinoff- sarja Atlantis on mieleeni.
(Siinäkin on vaan viimeinen tuotantokausi menossa juuri) Hmh, tylsää tulee.
Niistä molemmista on saatu kyllä hienoja inspiraatioita mm. sarjakuvien tekemiseen...
Kirjoittanut: CharmedDoll (Jäsen)
 • #424
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.06.2010 16:35
Joskus 8-12-vuotiaana lempi tv-ohjelmani oli Siskoni on noita, mutta kiinnostus lakkasi kun kasvoin ja nyt pari vuotta sitten sarja lopetettiinkin. Tuohon aikaan halusin itsekkin olla noita.

Nykyään katson televisiota vähän, koska sieltä ei juurikaan tule mitään joka minua kiinnostaisi. Lapsuuteni luuserina ja Simpsonit ovat kyllä sarjoja joita tulee välillä seurattua, lähinnä hyvän huumorin takia. Mmm.. donuts...
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #425
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 24.08.2010 11:07
Wuhuu, tänään alkaa kaikkien aikojen paras tosi-tv-sarja: Big Brother! (ei, en ymmärrä hävetä)

Onko kukaan muu yhtä innoissaan tästä kuin minä?
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #426
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 24.08.2010 12:35
Stargate SG-1
- Hurahdin tähän jo pentuna. Palava rakkauteni scifiin alkoi oikeastaan tästä sarjasta. Jos joku ei tiedä, tässä tutkitaan tuntemattomia planeettoja ja pelastetaan maapallo noin kerran viikossa. Yksinkertaisesti loistava sarja.
Stargate Atlantis
- Ehkä ensimmäinen koskaan näkeväni spin-off-sarja, joka on oikeasti hyvä. Stargate Universe oli pettymys, mutta Atlantis oikeasti yltää melkein alkuperäisen Stargaten tasolle. Tietääkseni tätä ei ole esitetty Suomen televisiossa.
Doctor Who
- Pidän sekä alkuperäisestä 1960-luvulla alkaneesta sarjasta, että 2000-luvun sarjasta. Vanhaa sarjaa en kyllä ole katsonut kokonaan, mutta lämpimästi suosittelen kumpaakin. Vanhaa sarjaa on joskus esitetty Suomessakin, ei tosin varmaan kaikkia tuotantokausia. Uutta sarjaa ei tietääkseni ole esitetty vieklä yhtään. YLE esittää kyllä uudemman Doctor Whon spin-offia nimeltä Torchwood, joka on allekirjoittaneet mielestä kammottavaa kuraa. Doctor Who on herttainen pieni aikamatkustaja, jonka mukana hengailee välillä kaikenkirjavaa porukkaa. Sanat eivät riitä kuvailemaan tämän sarjan loistavuutta.
Eureka
- Loistava scifisarja. Hauska, upeat henkilöhahmot jne. Täysiverisille teknogeekeille tämä saattaa aiheuttaa nikotusta. Mukana on paljon teknomambojamboa, joka varmastikaan ei täysin pidä vettä, mutta sehän ei olekaan scifisarjojen tarkoitus. Eureka on pieni kaupunki täynnä nörttejä ja neroja.
Mentalist
- Rikossarja. Täytyy myöntää, että tämä pyörii lähes täysin Patrick Janen, eli päähenkilön, persoonan varassa. Kaikeksi onneksi päähenkilö on niin loistava, että voi antaa anteeksi sen että muilla hahmoilla ei ole puoleksikaan samaa syvyyttä. Ja jälleen, loistavaa huumoria. Entinen TV-selvännäkijä on päättänyt lopettaa ihmisten kusettamisen ja auttaa CBI:ta ratkomaan rikoksia ja suorittaa samalla omaa vendettaansa.
Hercule Poirot
- David Suchet on ainut ja oikea Poirot. Tästä ei edes keskustella. Kaikki muut ovat halpoja kopioita. Tämä sarja on yksi upeimmista klassikoista ikinä. Hyvällä maulla tehty klassikko, jossa ei turhaan mässäillä verellä ja suolenpätkillä nykysarjojen tapaan. Perustuu Agatha Christien dekkareihin. Skeptikoille sanottakoon, että en tykkää dekkareista enkä yleensä katso/lue niitä, mutta tämä toimii.
Criminal Minds
- Kuka voi vastustaa Spencer Reidia? Upea pieni nörttipoika. Sarjan kunniaksi on sanottava, että muutkin hahmot kyllä ovat toimivia ja jokaiseen hahmoon on tuotu syvyyttä sarjan edetessä. Rikossarja, mutta mielestäni poikkeuksellisen hyvä sellainen. Tässä sarjassa jahdataan sarjamurhaajia.
Täydelliset naiset
- Luulin että tämä on Kauniit & Rohkeat -saippuaoopperaa. Luulin väärin. Tämä on älykästä saippuaoopperaa. Pitkälti mennään samoilla juonilla ja teemoilla kuin Salatuissa elämissä, mutta loistava käsikirjoitus joka satirisoi saippuaoopperaa ja viihdyttää. Sarjassa keskitytään seuraamaan Whisteria Lanen kotirouvien elämää. Älkää antako juonikuvauksen hämätä.
Gilmore Girls
- Draamaa. Jälleen, loistava käsikirjoitus ja dialogin määrä ja laatu on suorastaan huumaavaa. Sopii kaiken ikäisille, mutta pienimmiltä taitaa mennä vähän huumoria ohi. Keskittyy seuraamaan Lorelai Gilmoren ja hänen tyttärensä elämää.
Pushing Daisies
- Olen katsonut vasta puolet ekasta tuotantokaudesta ja olen ihan myyty. Mustaa komediaa miehestä, joka voi tietyin ehdoin herättää kuolleita henkiin. Suosittelen.
How I Met Your Mother
- Paras sitcom ikinä. Suomessa tunnetaan (kammottavalla) nimellä Ensisilmäyksellä. Aivan hysteerisen hauska, mahtavat hahmot. Kuin Frendit, mutta noin viisi kertaa parempi. Seuraa neljän kaveruksen, Barneyn, Lilyn, Marshalin ja Tedin elämää New Yorkissa.
Whose Line Is It Anyway
- Amerikkalainen improteatteriongelma. (brittiversio on olemassa, mutta hämmentävää kyllä, jenkkiversio on parempi) Ei tietääkseni esitetty Suomessa. Melko vanha, varmaan 1990-luvun alkupuolelta. Improteatterin ja epäkorrektin huumorin ystäville. Iskee varmaan myös stand-up-komiikasta pitäviin.
Buffy the Vampire Slayer
- Loistava komediasarja. Josh Whedon on jumala. Tällä on maine nolona teinisarjana, mikä hämmentää minua. Loistavaa dialogia ja huumoria. Yksi harvoista hyvistä vampyyrisarjoista. Jos joku on elänyt pienessä laatikossa koko ikänsä, niin sarjassa tosiaan teinityttö pieksee vampyyreja ja pelastaa maailman aina välillä.
Firefly
- Josh Whedonin toinen taidonnäyte. Tätä ei ole esitetty Suomessa ja sarja valitettavasti haudattiin yhden tuotantokauden jälkeen, mutta en tajua miksi. Space cowboys? Hell yeh! Kertoo Firefly nimisen avaruusaluksen miehistöstä. Ja tosiaan. Space cowboys. Need I say more?
Avatar the Last Airbender
- Tällä ei ole mitään tekemistä Pandoran sinisten smurffien kanssa. Tämä on paras lastensarja mitä 2000-luvulla on tehty. Visuaalisesti kaunis ja aikuinenkin jää heittämällä koukkuun hahmoihin ja juoneen. Toki tässäkin on omat hämmentävät lastensarja-juttunsa, mutta kokonaisuudessaan hyvä. Avatar on käytännössä "chosen one" jonka on tarkoitus pelastaa maailma pahiksilta. Klisee, mutta toimii loistavasti. Tästä on tulossa näytelty elokuva, mutta en odota siltä paljon. Traileri ja näyttelijävalinnat ainakin olivat... No. Perseestä.

Tuossa nyt ehkä ne tärkeimmät. Ja vastaus kysymykseen jota kaikki nyt miettivät: ei, minulla ei ole elämää.
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #427
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 24.08.2010 12:59

Lainaus: Giffirt

Firefly
- Josh Whedonin toinen taidonnäyte. Tätä ei ole esitetty Suomessa ja sarja valitettavasti haudattiin yhden tuotantokauden jälkeen, mutta en tajua miksi. Space cowboys? Hell yeh! Kertoo Firefly nimisen avaruusaluksen miehistöstä. Ja tosiaan. Space cowboys. Need I say more?

Tämähän esitettiin Suomessa, faktat haltuun.
[,nus] ja aluksen nimihän on Serenity [/,nus]
Sarjan virallinen päätöshän on Serenity -niminen leffa, jossa Whedon ikävä kyllä joutuu sitomaan pahasti kesken jääneen tarinan punaiset langanpätkät pikapikaa yhteen. Pari kolme kautta lisää tätä, kiitos. Hahmot olivat suurelta osin mielenkiintoisia, maailma oli mielenkiintoinen fuusio high-techiä ja takapajuloita ja sarja ei missään nimessä ottanut itseään liian vakavasti.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #428
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 24.08.2010 13:03

Lainaus: Dark Eyes

Tämähän esitettiin Suomessa, faktat haltuun.

Darn it, minua on huijattu! Milloin tämä on esitetty?

Lainaus: Dark Eyes

ja aluksen nimihän on Serenity

Okei, nyt nolottaa. Muthei, aluksen malli oli(han?) firefly! Joten... Saanko puolikkaan nörttipisteen silti?

Leffa ei imho ihan täysin sitonut niitä lankoja loppuun saakka. Ihan katsottava, mutta sarja pieksee leffan tasossa mennen tullen. Ja TV-sarjat ei saisikaan ottaa itseään liian vakavasti. Omalla kohdalla Stargate Universen ja Battlestar Galactican katsominen kuoli juurikin tähän "olemme niin vakavastiotettavia" -efektiin. Yhh.
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #429
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 24.08.2010 13:31
Kolmoselta 2004, subilta 2005.
Sarjan ja elokuvan väliin on tosiaan puskettu kaksi sarjakuvaakin, joihin en ole sen kummemmin tutustunut.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.08.2010 14:08

Lainaus: Giffirt

Firefly
- Josh Whedonin toinen taidonnäyte. Tätä ei ole esitetty Suomessa


Kuten jo edellä mainittiin, niin kyllä on. Sarja tuli samaan aikaan kun Maikkari esitti Tähtiporttia, muistaakseni kahden SG-kauden välissä taijotain. Eniveis, silloin meikää harmitti että SG pätkäistiin tuollaisen takia, nykyisin harmittaa etten tullut katsoneeksi sarjaa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit