Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

maailman ärsyttävin ääni

Kirjoittanut: Sad Angel (Jäsen)
 • #11
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.04.2012 15:53

Lainaus: Funereal Soul

Ja toinen on sitten esim. haarukan tai veitsen ääni, kun se sillee "lipsahtaa" lautasta vasten. Korvaparat.

arggh! eräs serkkuni tekee tätä samaa. Se on ihan kamalaa kuultavaa! Vihaan myös radion särinää sitä kuunnellessa. hrr!
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 15.04.2012 20:25

Lainaus: HepZusi

Se kun puhelin soi kaiuttimen lähellä ja tulee se ihmeellinen häiriöääni. Etenkin jos sattuu olemaan tuottoisat bänditreenit ja ne keskeytyy sen takia.


Jokainen treenikämpillä ollut sen tietää; "tittidi tittidi tittidi tittidi tiiiiiiii"...
Lasten itku tosiaan raastaa hermoja, samoin se kun joku puhuu erityisen kovaäänisesti kännykkään, etenkin bussissa. Ärsyttäviä ääniä on jumalaton määrä, mutta yksi kestoinhokki on (lisää treeniskauhuja) mikrofonin kiertoulina - se särkee korvat kertaheitolla ja saa suorastaan pakokauhun valtaan.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #13
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.04.2012 09:23
Aiemmin mainituista pikkulasten itku, kitinä ja jopa niiden puhe ottaa aivoon. Aina bussissa sättii itseään mp3-soittimen kotiin unohtamisesta jos taakse istuu joku penska vanhempineen. Suurimmalla osalla muksuista on todella rasittavat jutut ja kammottava lässyttävä ääni. Lässytys muutenkin on kamalaa, myös aikuisten suusta. Lasten tapa esimerkiksi toistella samaa sanaa koko 15min kestävän bussimatkan ajan on jotain ihan käsittämätöntä. Yhdelle suunnilleen 5-vuotiaalle muksulle oli bussissa sanottu ettei saa huutaa apua turhaan. Kakara ratkaisi ongelman hokemalla kovaan ääneen koko bussimatkan ajan "APU APU APU APU APU APU". Uskomattominta on, että vanhemmat eivät käskeneet sitä pitämään päätään kiinni.

Aiemmista komppaan myös esimerkiksi äänekkäitä moottoripyöriä. Kuulemma ne vielä tehdään tarkoituksella äänekkäiksi, koska se nyt vain on coolimpaa. En tiedä pitääkö paikkansa mutta jos, niin voitaisko tehdä joku joukkokanne moottoripyöriä valmistavia firmoja kohtaan melusaasteen tuottamisesta.

Kylmiä väreitä ja puhdasta vihaa saavat aikaan myös:
- Styroxin vääntelystä syntyvä ääni
- Se kova TSUHHHHSIIHHH-ääni, jonka bussit päästävät vähän väliä minulle tuntemattomasta syystä.
- Tietynlaiset klassiset biisit. Sellaiset pauhaavat kappaleet, joissa on paljon torvisoittimia ja rumpuja.
- Teinityttöjen korkeat kiljahdukset. Jostain syystä niillä on nykyisin tapana kiljua keskustassa ihan mistä syystä tahansa. Yleensä myös ilman mitään syytä, koska kiljahtelemalla saa kaikki lähellä olevat katsomaan itseään ja sehän on ihan parasta.
- Ylipäätään julkisilla paikoilla meluavat ja riitelevät ihmiset. Menisivät kotiinsa möykkäämään ettei muiden tarvitse kuunnella kaikkia heidän parisuhdekriisejään.

En muutenkaan pidä mistään kovista äänistä. Ilmeisesti minulla on herkkä kuulo, sillä monet kovat äänet tuottavat oikeasti fyysistä epämukavuuden tunnetta tai jopa kipua. Esimerkiksi uudenvuoden vietän katsomalla raketteja mieluiten mahdollisimman kaukaa ja minulle on aivan käsittämätöntä että jotkut lähtevät ilman korvatulppia keikoille tai festareille.
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #14
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 16.04.2012 10:36

Lainaus: Giffirt

Aina bussissa sättii itseään mp3-soittimen kotiin unohtamisesta jos taakse istuu joku penska vanhempineen

Minulta kun meni viimeksi soitin rikki, niin meinasi hermot mennä. Piti pari viikkoa selvitä ilman kun ei kerennyt uutta ostamaan aiemmin. Mielenrauha palasi heti kun sai taas matkustaa junalla napit korvissa, eikä enää tarvinnut kuunnella muksujen kiljumista ja muiden kanssamatkustajien vaan-niin-typeriä juttuja.

Huutavat ja kiljuvat lapset ovat muutenkin aika horror. En ymmärrä miksi niitä pitää roudata aina sinne Citymarkettiin mukaan parkumaan. Aina jos joku lapsi alkaa itkemään huutoitkua niin joku toinen vastaa samalla mitalla kaupan toisella puolella ja kohta niitä on ainakin viisi siellä ulisemassa...

En myöskään tykkää metallisista astioista. Padoista, kattiloista yms. kuuluu vain niin hirvittävä ääni kun ne hankaavat toisiaan vasten. Ja auta armias jos semmoisen menee pudottamaan...

Sitten viimeisenä, muttei vähäisimpänä tuo perus: LIITUTAULUN RAAPIMINEN x__x
Kirjoittanut: byron (Jäsen)
 • #15
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 16.04.2012 15:13
http://www.youtube.com/watch?v=0cVlTeIATBs <- The most annoying sound in the world.

Allekirjoitan kyllä kaikki mitä täällä on mainittu. Myös sellainen kaukaa kuuluva basson jumputus on aika ärsyttävää, jos sitä pitää pitkiä aikoja kuunnella. Eikä kuule edes biisiä ainoastaan sen basson jytkeen.
Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.04.2012 21:22

Lainaus: Aralynia

Se kun joku mässyttää ja maiskuttaa oikein antaumuksella suu auki, oli se sitten ruokaa, purkkaa tai mitä tahansa

AAAAGH! Kyseinen ääni saa itsenikin hermoromahduksen partaalle. Inhottavan äänen lisäksi maiskuttaminen on vain yksinkertaisesti ällöttävää. Toinen itseäni ärsyttävä ääni on Nokia tune -soittoääni. En tiedä mikä siinä rinkutuksessa on niin kamalaa, mutta joka kerta kun kuulen sen jossain, niskakarvani nousevat pystyyn.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 21.04.2012 10:48
Kovaääninen syöminen on tosiaan ärsyttävää ja sellanen yleinen puuskutus, vaikkei edes liikkuisi mihinkään. Yleensäkin ihmiset, jotka kuorsaa hereillä ÄRSYTTÄVÄÄ

Myös teennäinen nauru on kamala ääni
Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #18
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.04.2012 20:09
Yksi kauheimpia on sellainen räkäinen puheääni, joka kuuluu monissa mainoksissa. Tuntuu kuin pitäisi kröhistä ja selvitellä omaa kurkkuaan kun vain kuuleekin tuollaisen äänen. Sietämätöntä, en voisi esim. seurustella tällaisen ihmisen kanssa, kun ääni tekee niin pahaa.

Imuri. Vihaanvihaanvihaan. Jokin siinä tasaisen junnaavassa äänessä saa hulluksi.

Pikkulapsien kaikki tuottamat äänet, oli sitten huuto, kitinä, puhe tai mikä tahansa rasittava äännähtely. Sama pätee ala-astelaisiin, jotka keskustelevat toisilleen huutamalla kauheilla lapsenkimeillä äänillään.

Yksi ihan pahimpia on kuitenkin styroksista lähtevä ääni. Tuon kuuleminen aiheuttaa jo fyysisiä oireita, enkä esimerkiksi halua ottaa lasista shakkiani usein esille, sillä se edellyttäisi kontaktia styroksiin. Pelkkä sen narinan ajattelu saa siristelemään silmiä ja irvistelemään.
Kirjoittanut: Sad Angel (Jäsen)
 • #19
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 22.04.2012 12:33

Lainaus: Myria

Yksi kauheimpia on sellainen räkäinen puheääni, joka kuuluu monissa mainoksissa. Tuntuu kuin pitäisi kröhistä ja selvitellä omaa kurkkuaan kun vain kuuleekin tuollaisen äänen.

viking loton juontajat kuulostavat aina siltä, kuin niillä olisi tosi paha flunssa.
"tja dämän iddan voiddorivi ..." hermo menee sitä kuunnellessa. onkohan Nelosen studioissa sisäilmaongelmia?
Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.04.2012 22:45
"Liitymäsi saldo on alle kaksi ja puoli euroa. Lisää puheaikaa saat lataamalla sitä otto-automaateilta, r-kioskilta tai jälleenmyyntipisteeltä." Vaikka onkin mikä on, niin voi jumalauta että voi joskus ajaa raivon partaalle
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit