Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Päivän epäitsekäs tekosi

Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
  • #11
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 13.11.2012 18:44
Eilen minulle yritettiin myydä puhelimitse jo toista kertaa kuukauden kuluessa Cosmopolitania ja jaksoin olla myyjälle kohtelias! Se on todella vaikeaa, kun kyseistä lehteä yritetään kaupitella minulle lähemmäs 10 kertaa vuodessa eikä voisi vähempää kiinnostaa. Nyt annoin soittajan selittää rauhassa myyntipuheensa ja sitten kieltäydyin kohteliaasti. Tiedostan kyllä, että puhelinmyyjätkin ovat vain ihmisiä, mutta kiireisenä päivänä väittelynhaluiselle ärsyttävän kuuloiselle miehelle on vaikea olla mukava.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit