Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Haluaisko joku haastateltavaksi goottiudesta?

Kirjoittanut: HNC (Jäsen)
  • #21
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 16.10.2012 15:41

Lainaus: Deadboy

Noh, jos nyt olettaa lukijan yleisen tietämyksen tason kovin alhaiseksi. PVC nyt on aika vakiintunut lyhenne tietyn tyyppiselle muoville.

Ensimmäisenä PVCstä tulee mieleen kova muovi, jota käytetään esim putkissa ja muovilevyissä. Tietämys jonkin suht pienen ja merkityksettömän väestöryhmän vaatemateriaaleista (tai tässä tapauksessa pinnoitteista) ei ole kovinkaan oleellista enemmistölle, joten oletus "yleisen tietämyksen alhaisesta tasosta" on erittäinkin järkevä.

Vertailusta ja sen toimivuudesta ja tarkoituksenmukaisuudesta voi väitellä miten paljon vain jaksaa. Kaikilla lienee oma mielipiteensä.
Kirjoittanut: kukkis (Jäsen)
  • #22
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 16.10.2012 16:14
Kiitos hyvistä kommenteista ja keskustelusta. Saimme tehtävän arvosanaksi 4, joten ihan hyvin meni. Olimme avanneet kulttuuria hyvin, mutta lähteitä olisi saanut olla monipuolisemmin, niin kuin aina.

Mun puolestani keskustelun saa poistaa tai sulkea.

Vielä kerran kiitos ja menestystä ja hyvää jatkoa itsekullekin kauhuromantikolle ; )

Kukkis
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit