Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

aamulla kun herään...

Kirjoittanut: Hohoton (Jäsen)
 • Lähetetty: 24.03.2012 22:45
Meen vessaan ja talavisin käyn kattoon sen jäläkee et kuinka palijo ulukona on ''lämmintä'' ja sen perusteella pistän sitte vaatteet päälle. Pistän kaulakorun, kampaan hiukset ja sitte pistän korvikset. Sammutan mussiikin joka on soinu läpi yön ja meen kattoo telekkaria jos jää aikaa. Sitte lähen kävellen bussipysäkille ja sieltä linkulla kouluu. Kesällä taas meen mopolla.
Kirjoittanut: Myotess (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.05.2012 15:35
Hakkaan torkkua ja sitten kun saan vihdoin noustua sängystä ylös, kävelen vessan kautta parvelle avaamaan läppärin. Läppärin avautumista odotellessa, menen hakemaan aamupalaa ja palaan sen kanssa läppärille.
Kirjoittanut: vampirequeen (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.05.2012 21:56
Herätys soi toisessa luurissa 5.30 ja laitan sen torkulle,ja sitten toisessa luurissa soi 6.00. Välillä herään heti ja vedän lenkkeily vaatteet päälle ja koiran kaa aamureippailulle. 7 aikaan aamukahvi ja aamupalaa ja 8 jälkeen aamutreenit. 9-10 välillä alan sitten töihin. Toisina aamuina taas olen niin umpiväsynyt että herään vasta 7.30-8.00 aikoihin ja koiran lenkkeilytys jää näinä aamuina väliin. Muuten sitten samaa rataa! Kunhan kesä alkaa kunnolla,niin meinaan aloittaa aamu-uinnin... Ehkä!
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.05.2012 22:39
Tällä hetkellä... 5.45 soi kello puhelimesta, mies ojentaa sen minulle, hämmästelen hetken että mitäs hemmettiä, suljen herätyksen. Sängystä ylös, vessaan, jotain juotavaa. 5.47 alkaa naamaan piirtäminen, ja valmista pitää olla viimeistään 6.05. Sitten hiusten kampaamista johonkin järjelliseen olomuotoon, hemmetisti lakkaa ja suihkaus kiiltosprayta. Vimmattua aivastelua. Hölkkä makuuhuoneeseen, sukellus vaatelaatikkoon ja sieltä tongitaan jonkinlainen yhdistelmä vaatekappaleita. Vaatteet kiskotaan niskaan, heitellään laukkuun puhelin ja avaimet, ja muistetaan viime sekunneilla hakea eväät jääkaapista ja tunkea ne ensimmäiseen käteen osuvaan pussiin. Kengät ja takki päälle, heiheit ja pusut miehelle.

6.17 rynnistetään ovesta ulos ja hiihdetään vimmattua kyytiä 6.30 lähtevään junaan. Asemalaiturilla napataan Metro telineestä ja taktikoidaan paikka johon junan ovi pysähtyy, jotta pääsee varmasti istumaan, sitten junaan, pikainen huulirasvan lisäys ja unta palloon. Körötys Pasilaan, ryysis liukuportaissa, hölkkä bussille. Bussia joko odotetaan kymmenen minuuttia keväisessä viimassa hytisten tai sille laukataan kieli vyön alla, muita vaihtoehtoja ei tunneta. Matkakortin piippaus, penkille rojahdus, ja körötys määränpäähän josta sitten jatketaan vielä rivakka kävelypyrähdys työpaikalle.

Ja sitten saa kahvia...
Kirjoittanut: RosyGirly_ (Jäsen)
 • #225
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.05.2012 13:43
KOTONA: Aamulla kun herään herätyskelloon, laitan sen pois päältä ja nousen sängystä.
Sen jälkeen menen vessaan, sitten sen jälkeen käyn laittamassa koneen päälle ja sieltä laitan musiikkia soimaan.
Siinä ohessa teen aamupalan ja kun aamupala on tehty, istahdan pöydän ääreen lukemaan päivän lehden ja katon että tuleeko mitään kiinnostavaa. Sen jälkeen menen pukemaan päälle ja pukeutumisen jälkeen rupean laittautumaan, sitten katson koneelta että onko kukaan kaveri lainkaan koneella, jos on niin juttelen muutaman tunnin hänen kanssaan ja sitten sovin, että voisimmeko nähdä. Sitten lähden määränpäähäni, kun laukussa on tietyt tavarat.

KOULUSSA: Aamulla kun herään asuntolassa, niin käyn vessassa sen jälkeen puen päälle.
Sitten rupean piirtäämään kulmani, sitten pistän vain kengät jalkaan ja avaimet taskuun.
Sen jälkeen kohti aamupalaa ja sitten tunnille
Kirjoittanut: Salmonelle (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.05.2012 00:34
Mulla on ollut lomaa nyt viimeisen kuukauden ajan ja nyt elämä on sitä, että herään jos herään ja kun tunnin vähintään oon pyörinyt sängyssä ja masentunut tylsyydestä tarpeeksi etukäteen, käyn toimittamassa aamutarpeeni (lue: käyn kakalla). Loppupäivän sana on Internet.
Kirjoittanut: Kazune (Jäsen)
 • #227
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 25.05.2012 17:50
Herätys on 07.00, samantien ylös ja koiralle ruokaa, pisun ja naamapesun kautta takaisin makkariin pukemaan päälle valmiiksi katotut vaatteet, sitten kahvia tippumaan jonka aikana piirretään silmät naamaan ja laitetaan tukka kondikseen. Kuppi kahvia naamariin, koira pisulle, jonka jälkeen itse käyn vielä vessa-asioilla ja yleensä 07.42 ollaan jo menossa junalle.
Kirjoittanut: Wormboy (Jäsen)
 • #228
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.07.2012 00:12
Aamulla kun herään, haen kahvia ja meikkaan samalla kun juon kahvia. Sitten puen ja syön ja menen kouluun.
Mutta lomalla en herääkkään aamulla vaan iltapäivällä, eli.
Iltapäivällä kun herään, vaihdan vaatteet, haen ruokaa ja menen koneelle.
Kirjoittanut: Bloody Monster (Jäsen)
 • #229
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.07.2012 00:33
Arkiaamuisin herätyskelloni soi 7.00, mutta pääsen nousemaan vasta vartin yli. Sitten menen paniikkiin, kun tiedän, että myöhästyn. Syön aamupalan kymmenessä minuutissa (vaikkei aamulla ikinä nälkä olekaan). Sitten harjaan hiukset, pesen hampaat ja kasvot, ruokin kalani ja puen. Saattaisin ehtiä ajoissa, mutta jään aina haahuilemaan esim. istun jakkaralla puoliunessa ja tuijotan suoraan eteenpäin tekemättä mitään. Sitten lähden kiireessä polkemaan kaverini luo, jotta voisimme pyöräillä samaa matkaa kouluun. Olen kuitenkin aina vähintään 5 minuuttia myöhässä. Kouluun ehdimme kuitenkin liiankin ajoissa.

Mutta nyt minulla on kesäloma ja on ihanaa kun saa valvoa ja nukkua pitkään. Herään yleensä 13.00-14.00 ja sitten menen syömään lounasta. Lounaan jälkeen ruokin kalat ja menen koneelle.
Kirjoittanut: DarkMessiah (Aktiivi)
 • #230
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.07.2012 04:47
Aamuvuoroviikoilla, eli jokatoinen viikko, herätys 4.45, zombina alakertaan pesemään naama kylmällä vedellä, vähän jotain juotavaa, koiralle ruokaa ja raikasta vettä. Vaatteet niskaan ja 5.05 autolla kohti 37km päässä odottavaa työmaata.

Iltavuoroviikoilla taas herätys 7.30-11.00 riippuen muista menoista, ja sitten 12.05 kohti työmaata
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit