Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Matkustaminen

Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 17.01.2007 06:55

Lainaus: Shaft

hmiset, luonto sekä kulttuuri on jotain aivan uskomatonta. Tuntui että olisin ollut jossain pilvilinnoissa koko matkan ja vasta kotona tajusin että tuli sitten käytyä skotlannissa.


niinpä on isosisko ja poikaystäväkin kehunut. hähä, nyt on minunkin vuoroni viimein. tulisipa huhtikuu pian... :/
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 17.01.2007 15:53

Lainaus: Iiriva

interraililla haluaisin kierrellä nimenomaan keski-eurooppaa, etelä-euroopan maista voisin käydä korkeintaan italiassa, espanja on nähty jo, enkä pidä niin lämpimistä ja aurinkoisista maista muutenkaan. keskikesällä kun jo espanjassakin oli helposti melkein 40 astetta plussalla. vaikka siihen kyllä tottui uskomattoman nopeasti. O_oVoisin interreilailla vaan Saksan sisällä. Siellä on niin paljon juuri historiaa, kulttuuria ja muuta härpäkettä, että varmaan viihtyisin siellä . Lennot sinne eivät maksa juuri mitään, ja hostellit ja muut ovat aika halpoja yöpymispaikkoja.

Hmm, mutta onhan Espanjassa ja Italiassakin talvella viileämpää. Itsellä olisi himo lähteä Espanjaan katsomaan Alhambran linnaa, se kun on ainoa mahdollisuus nähdä kaunista islamilaista taidetta Euroopan maaperällä (ookoo, on varmaan muuallakin etelämmässä). Ei viitsi lähteä mihinkään Egyptiin tai Turkkiin, kun siellä on niitä kaikenmaailman itsemurhapommittajia ja muuta härpäkettä.
Kirjoittanut: Henna (Jäsen)
 • #13
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 17.01.2007 16:47
Oon ollut 2 kertaa Kyproksella ja kerran Kanariansaarilla. Kummatkin olivat ihan ok, mutta en suuremmin perusta noista peruskohteista. Siellä kun ei ole juuri muuta tekemistä kuin maata rannalla ja ottaa aurinkoa (jota inhoan), sillä ei sieltä ainakaan vaatteita voi shoppailla.
Suunnitteilla olisi matka jonnekkin vähän kauemmaksi, esimerkiksi jonnekin päin Karibiaa, ja rakastan niitä maisemia, vaikken kuumuudesta pidäkään. Jonnekin päin Iso-Britanniaa olisi kiva päästä, mutta ei näillä näkymin ainakaan vielä hetkeen..
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 17.01.2007 16:48

Lainaus: Shaft

Tuntui että olisin ollut jossain pilvilinnoissa koko matkan ja vasta kotona tajusin että tuli sitten käytyä skotlannissa.


^tuo on muuten niin tuttu tunne.

Iiriva Lensin Ryanairilla Tampere-Lontoo-Glasgow ja maksoi noin 250 euroa.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 17.01.2007 16:50

Lainaus: Sharwynn

Ryanairilla Tampere-Lontoo-Glasgow


tuota samaa se isosisko suunnitteli sen kentällä vietettävän yön kanssa. se me varmaan otetaan mutta entisenä vartiolaisena osanen nukkua penkillä tai lattialla. ja ensin kuitenkin pitää ottaa juna tampereelle, koska on halvempaa lähteä sieltä kuin helsingistä.

hihhei.
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 17.01.2007 16:53
Lentokentät on muuten tosi kylmiä öisin!
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 17.01.2007 18:23

Lainaus: Sharwynn

Lentokentät on muuten tosi kylmiä öisin!


viltti siis mukaan!
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #18
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 17.01.2007 19:30
Öööh no joo. Joskus lapsena vanhempien kanssa jotain perustyperiä autolomia, ajellaan jossain lapissa ja sieltä Norjaan ja sitte Ruotsiin ja yööäh olipa niin samperin kivaa! Ja tulinpa käyneeks Neuvostoliitossaki. Ja jossain muualla mut ei jaksa listata tommosii, kun siellä oltiin juniorina, eli ikäänkuin vanhempien matkatavarana vailla omaa suuntaa.

Niinku ihan itse oon sitte pyöriny Lontoossa hmmm joskus kävin Nizzassa työ/lomamatkalla ja Brysselissäkin joo ja missä vielä... Ai niin no joo tuolla Saksassa festaroimassa, Zillo ja M'Era Luna on tullut käytyä läpi. Samoin toki Ruotsissa Tinitus Festivalissa parikin kertaa, sitten bändin kanssa Vilnassa Liettuassa ja Tallinnassa ja ööh ajettu Latvian läpi ja ja...

Emmä nyt muista, ku se on aina ollu semmosta hermoilua ja sikailua. Pitäis vissiin keväällä lähteä taas Abnormin kanssa kiertueelle mut näkee sitte jos saan töistä kuukauden vapaaks.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.01.2007 07:43
Lapsena olen vieraillut Ruotsissa, Norjassa ja Teneriffalla. Kahdeksasluokkalaisena olin Tukholmassa, lukion toisella Nizzassa, vuosi sitten Tartossa ja nyt olisi tarkoitus lähteä Lontooseen (sieltä ehkä pikavisiitti Pariisiin) ja loppuvuodesta Wieniin.
Kirjoittanut: Kuutar (Aktiivi)
 • #20
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Kuutar
 • Lähetetty: 18.01.2007 07:52
Enpä ole käynyt kun Ruotsissa ja Ranskassa, mutta matkasuunnitelmat ensi kesälle ovat jo suunnitteilla
keksin vr:n sivuilta sellaisen pohjoismaiden junakortin joka maksaa 150e ( 12-25-vuotiailta muistaakseni) jolla saa matkustaa rajattomasti junalla viiden päivän ajan 15 päivän sisällä. Ja siitä sitten lähti ideani käydä Suomessa Lapissa ja sieltä Norjaan (a jos vaan rahat riittää niin Tanskan kautta)Ruotsiin ,josta laivalla takaisin Suomeen. Melko halpa tapa matkustaa, koska sillä sai myös alennuksia osasta bussi/lauttaliikennettä.
Ruoat ja asuminen tietysti maksaa, mutta kesä on hyvä aika matkustaa, ja aina voi olla yötä jossain... *kokemuksella*

niin ja Wackenin-matkaa olen suunnitellut, joten mahdollisesti sinne, jos vaan saa tarpeeksi töitä ja onnistuu säästämään.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit