Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä Pelaatte? (osa 2)

Kirjoittanut: Wolfie (Jäsen)
 • #51
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 25.01.2014 21:14
Sims 3 ja Sims 2 :>..
Kirjoittanut: Spderkiss (Nimetön)
 • Lähetetty: 30.01.2014 17:24
Deadly Premonition ehdoton suosikki tällä hetkellä. Järkeä koko pelissä ei löydy sitten hiventäkään, joten oivallinen valinta itselleni.
Muulloin yleensä menee kaikki ja mahdolliset fps- ja rpg-pelit. Baldur's Gate, Elder Scrollsit, L4D2, ym. Aivot narikkaan-päivinä aina yhtä ihanan kasuaali Sims. =D
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #53
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 01.02.2014 10:43

Lainaus: Spderkiss

Deadly Premonition ehdoton suosikki tällä hetkellä. Järkeä koko pelissä ei löydy sitten hiventäkään, joten oivallinen valinta itselleni.

Kyllä siinä tietynlainen "logiikka" on, tai sitten olen vain hyvä tekemään omia päätöksiä tapahtumien suhteen. Tykkään edelleen tästä kerronnallisuuden vuoksi, mutta inhotus tässä on autolla ajot. Ne saa mut todella huonovointiseks.. Jos tällainen kohtaus tulee niin pakko laittaa toi avokki ajaan ne kohtaukset, jotta voin jatkaa tarinaa
Mutta WOT vitu*taa tasaisesti lähes päivittäin.. Vaikka itse onkin keskinkertainen pelaaja niin ei voi kuin ihmetellä väliin ihmisten typeryyttä.. Mistä ne keksiikin väliin niin idioottimaisia vetoja.. huh
Muut pelit on tasaisesti kesken ja tauolla, kunnes inspis iskee jatkamaan.
Kirjoittanut: Spderkiss (Nimetön)
 • Lähetetty: 01.02.2014 16:31
Juu siis älä käsitä väärin, rakastan tuota peliä yli kaiken, kaikki ne randomit "Now this is a good biscuit! I'm very particular about my biscuits" vaan vähän hämmentää vähän väliä, mutta that's part of the charm

Ja joo autolla ajo on kyllä vähän kämäistä, onneksi tajusin vaihtaa 3rd-person viewiin yhdessä vaiheessa, first personissa meinasi lentää laatta Tosin melkein vetäsin auton ympäri vaihdon jälkeen kun George oli kyydissä, hups.

DP on kyllä pelinä ihan omiaan, ei ihan samanlaista löydy hetkeen. Onhan tuossa tietynlaista Alan Wake, "Twin Peaks"-tunnelmaa, mutta silti siinä on se oma viehätys, jotenkin vaikea selittää. Ihmiset jotka ovat pelanneet ja rakastavat tätä peliä ymmärtävät

Itselläkin on about 300+ peliä Steamissa itsessään ja hyvä että puolta tullut edes kokeiltua =/ Kauhupelit ovat lähellä sydäntä, mutta niitäkin on niin monta että ei meinaa pysyä mukana.
Odotan kyllä innolla Frictional Gamesin (Amnesia: the Dark Descent, Penumbra) uutta peliä SOMAa :3 Ennen sitä pitäisi vetää lovecraftian tyylinen Call of Cthulhu ainakin =)
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 01.02.2014 19:26
Kokeilin wotia pitkästä aikaa, uus mappi mulle, tiimin pohjimmainen. Ajoin marderin asemaan ja Ullatus, 5 vihun mediä ilmestyy kukkulan takaa kylkeen. sen siitä saa kun seuraa puolalaista yläpään td:tä. Kerran kerkesin ampua.

Kurwa & ragequit.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #56
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 02.02.2014 09:04

Lainaus: Spderkiss

Juu siis älä käsitä väärin, rakastan tuota peliä yli kaiken, kaikki ne randomit "Now this is a good biscuit! I'm very particular about my biscuits" vaan vähän hämmentää vähän väliä, mutta that's part of the charm

Joo, en varmaan ymmärtänyt tai ainakaan aikonut ymmärtää väärin
Ja ne kahvin juonnit ja ihmejutut sen mukana.. What the hell? Got to love it
Ja Alan Wakeista kun puhuit niin pitäis jatkaa sitäkin, mutta jostain syystä mulla se American Nightmare tahtoo kaatua, ihan samoin ku Silent Hillin Homecoming.. Tiiä sitten onko oma ongelma koneella vaiko steamin ongelma. Samaa teki alkuun myös Alicen kanssa jaaaa, oli joitain muitakin... No Silent Hill ja Wake Widuttaa ehkä eniten, kun olet just pääsemässä viimeinkin (ehkä) jostain ihanasta kohtauksesta eteenpäin niin johan kaatuu.

Lainaus: mlrd

Kurwa & ragequit

Hyvin sanottu! Tuohon ei voi lisätä kyllä mitään muuta.
Kirjoittanut: Dagonist (Jäsen)
 • #57
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 03.02.2014 14:33
Nyt olen monia tunteja pelannut Vampire: The Masquerade - Bloodlinesia, aivan pirun viihdyttävä Rpg jossa pelataan vampyyrina ja klaanin saat valita.

Valitsemani klaanilainen, ihan meikäläisen tasoa

Malkavian. Malkavialainen on todennäköisesti koko tunnetun pelihistorian hämärin vaeltaja. Malkavialaiset ovat skitsofreniasta kärsiviä sekopäitä, heidän puheensa on mystistä hölynpölyä, johon liittyy toisinaan selvännäkemistä. Normaali malkavialainen on pihalla kuin lumiukko, hän kuulee ääniä päässään ja noudattaa niitä. Keskustelut muiden ihmisten kanssa ovat normaalisti äärimmäisen huvittavia kaikessa kaaottisuudessaan. Malkavialaisten pystyvät välissä kaikessa hulluudessaan aistimaan asioita, joita muut eivät näe. He pystyttävät myös tartuttamaan hulluuden muihin ihmisiin.

Tuntien pelaamisen jälkeen opin Berserk skillin jolla saan ihmiset sekoamaan ja tappamaan toisiaan, Mwähhähähä!!

Nosferatuna taas pitää liikkua viemäreitä pitkin ja välttää ihmiskontakteja, en siis sillä aloittanut vaikka mieli teki, mutta voi olla alkuun turhan haastava hahmo.

Ei ole kyllä mikään uusin peli.. Taitaa olla vuodelta 2004 mutta ihan pelaamisen arvonen. Hieman Deus Ex:n kaltainen.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #58
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.02.2014 20:05
Olen hurahtanut Skyrimiin koska vietimme nörttijoulun poikaystävän kanssa, mutta ärsyttää kun silmät eivät millään ota tottuakseen. Ei tarvitse pelata kauaa kun tulee paha olo ja pää kipeäksi. Kuulemma ihan yleistä uusilla pelaajilla, mutta ärsyttävää silti. Saa nähdä kauan menee että tähän tottuu.

Ihastuin syvästi myös Haloon. Hitto että Master Chief on hieno.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 04.02.2014 04:38
Pitkästä aikaa pelasin wotia klaaniporukan kanssa, joskin enempi tai vähempi dui-kunnossa, mutta tulitukena toimi hyvin sakutd-vanha linja. pari brothers in armsia taskuun ja muutamakin hyvä raivonpurkaus vastustajilta. Huomattavaa ol ehkä stugitiimin BIA, 7-tierin pelissä, hirvittävää taponryöstöä kunnes viiminen arty tapettiin yhteisrammillä molempiin kylkiin ja perään.

You shall bring us the shrubbery, or perish!
Kirjoittanut: Spderkiss (Nimetön)
 • Lähetetty: 04.02.2014 05:05

Lainaus: Funereal Soul

Ja Alan Wakeista kun puhuit niin pitäis jatkaa sitäkin, mutta jostain syystä mulla se American Nightmare tahtoo kaatua, ihan samoin ku Silent Hillin Homecoming..


Joo itselläkin on Alan Wake hieman kesken, oli yksi kohta jota en meinaa millään päästä läpi, kuolen ihan joka kerta (en vain osaa) :< American nightmare löytyy kanssa, siihen en vielä koske ennenkuin tuon aiemman saan läpi. Kannattaa varmaan googletella ongelmaa, eiköhän sieltä jokin fix löydy tuolle kaatumiselle
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit