Gootti.net

Spiritismi "Ouija" lauta

  Kirjoittanut: Oude (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 02.12.2013 16:13
  Selailin yleisiä korinoita ja huomasin, että viestejä luetaan muutamasta sadasta aina muutamaan tuhanteen kertaa. Yksi aihe oli kuitenkin reilusti ylitse muiden. Spiritismi yli 25.000 lukukertaa, joten täältä uskon saavani kysymyksiini vastauksia.

  Etsin puusta tehtyä lautaa noin vuosi sitten, enkä löytänyt sellaista Suomesta. Päätin tehdä sellaisen ja jäin vähän koukkuun tuohon tekemiseen. Niitä tulikin sitten tehtyä pari ylimääräistä (kuvia profiilin alla), jotka laitoin keltaiseen pörssiin myyntiin ja linkin myös tänne kirppikselle. Yllätys oli suuri, kun ne eivät juurikaan herättäneet mielenkiintoa. Olenkin miettinyt, eikö Suomessa todellakaan ole kysyntää tällaisille tuotteille vai pettikö markkinointi ja/tai design?

  Kysynkin teiltä, jotka olette asiaa kokeilleet tai harrastaneet. Millaista "lautaa" te käytitte/ käytätte? Onko puinen lauta teistä aivan turha hankinta kun leivinpaperiakin löytyy kaapista? Eikö puinen lauta kelpaa edes sisustuselementiksi?

  Kaikki kommentit otetaan kiitollisena vastaan, myös negatiiviset...
  Kirjoittanut: TheSecret (Aktiivi)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti++
  • Lähetetty: 03.12.2013 10:47
  Komeita nuo laudat kyllä on ainakin minun mielestäni, tuskin vika ainakaan siinä on. Ostin itse aikoinaan koristeeksi spiritismilauta-julisteen horror shopista, mikä piti erikseen liimata pahville että siitä saisi tukevan mutta se oli kyllä ihan vikatikki, koko systeemi käpristyi liiman takia rumaksi ja pari ryppyäkin sain siihen aikaan, että kyllä se tuollainen puinen olisi paljon komeampi koristus. Luulen että markkinoida pitäisi vaan aktiivisemmin ja ehkä laittaa tuotetta myyntiin myös muuallekin?
  Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
  • #3
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 04.12.2013 12:56
  Aion jossain kohtaa hankkia itselleni koristeeksi Ouija- laudan. Ja varsinkin juuri tuollanen "Charmed" tyylinen lauta olis haaveena, koska kyseinen sarja oli (ja on vieläkin) yks miun kaikkien aikojen lempisarjoista.
   Viesti

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit