Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Hei!

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hei!

  Kirjoittanut: eva (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 29.12.2013 03:52
  kuinka moni tulee ostaneensa vaattensa kirpputoreilta?
  ostan kaikki mitä pystyy niin vanhana.
  opiskelijana ei olisi muutenkaan hirveitä laittaa vaatteiin rahaa.... mutta näillä mennään
  Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
  • #2
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 30.12.2013 21:03
  Hei vain hei!
  Kuules, tällainen aloitus on turha ja otsikkokaan ei anna osviittaa yhtään aiheeseen, josta puhutaan.
  Tälle laitan julmasti lukkoa. Ja aiheesta voi keskustella vaikkapa mieluummin Goottityyli osioissa. Siellä kun on useampikin ketju, josta olisit tästäkin aiheesta voinut kirjoittaa. esim. vaikka kirppikset osioon tai vaatetuspulmiin tai vastaavaan.
  Siellä tämä aihe varmasti jopa huomataankin helpommin. Joten uutta postia vain reippaasti sinne
  kiitos.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit